Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratno Sarajevo - logor za Srbe  (Pročitano 72850 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Mnogo toga ima i za prochitati i za chuti ... strashne stvari su se deshavale i to niko ne mozhe da porekne ... Naravno da ce se ponovo naci neko pametan da sve to opovrgne nekim kvazi-chinjenicama ...
Pa naravno da hoce... Mozda dete oni koji su bili tamo!
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 18:20:51 od Lafcina »
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Po nekima, hronoloija zlocina je u stvari potekla od sprske blokade Sarajeva (mada taj grad i nije bio u blokadi kako se lazno i konstantno falsifikuju chinjenice), kada su sarajlije, ne znajuci kako da se osvete agresorima, taj zatoceni srpski narod maltretirali i ubijali. Hmmmm, tesko poverovati. Inche, Wikipedia i je bash pouzdani izvor...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po nekima, hronoloija zlocina je u stvari potekla od sprske blokade Sarajeva (mada taj grad i nije bio u blokadi kako se lazno i konstantno falsifikuju chinjenice), kada su sarajlije, ne znajuci kako da se osvete agresorima, taj zatoceni srpski narod maltretirali i ubijali. Hmmmm, tesko poverovati. Inche, Wikipedia i je bash pouzdani izvor...

pa "rodjaku" jasam bio u Sarajevu za vrijeme rata. Bio sam u njemu od samog pocetka i samog kraja.Zivio sam na GRbavici i vidio sam sta je prva linija.. Citav svijet pise istu hronologiju rata u BIH samo ti i tvoji slicni imate vase nek hronologije. Trebao si biti tamo kada su na hiljade granata sipale po Sarajevu. Trebao si biti tamo da vidis mrtve ljude kako leze u snajperskim zonama ali niko nesmije da skloni i pokopa te leseve radi srpskih snajperista. Nemoj mi bogati pricati ti tamo iz Srbije sta se desavalo za vrijeme rata u BIH i u Sarajevu jeli nemas blage veze .   Smiley 1  . nemoj mi govorit da srbi nisu postavili barikade, jos ces reci da nisu ni formirali svoj parlament i RS?? Sve je krenulo od formiranja srpskih opstina po citavoj bosni, kao i u sarajevu... zato kolo moje   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Verovatno ti je knjiga iz istorije vruce izdanje Dnevnog Avaza. To sto si ti bio na Grbavici ne znachi da si iskren, posten ili dobar covek. To sto spominjesh srpske snajpere (samo njih i spominjesh) jasno govori o iksrenosti, postenju ili dobroti. Snajperi sa vashe strane nisu "radili", a? A da verovatno ste koristile kuglice od hleba.. ma da, vi ih niste koristili, ili se dejstvo vashih snajpera naziva legitiman chin.Vashi minobacaci nisu gadjali okolna brda ili Sprske delove Sarajeva? Pa da, mnogo je lakse gadjati pijacni dan na Markalama ili red za hleb u Vase Miskina.
Do dana danasnjeg, vi se prosto topite u ulozi zrtve, prosto trazite sazaljiv pogled na vasu "nesrecnu sudbinu". Ti, kao i svi ostali tebi slicni, potpuno negiraju istinu o srpskim zrtvama. Ne, bash te granate koje su padale na Grbavicu, e one su bile posebne... Nisu bile nista specijalne kao sto su bile one koje su padale po mnogim srpskim gradovima i selima, ali tebe boli uvo za to. Sto se proverenih informacija tiche,  bolje bi ti bilo da zacutish posto sam nazalost ucesnik svih tih nesrecnih dogadjaja na podrucju SFRJ. Tip: metak i granata potpuno isto zvuchi i ima isti efekat i na Grbavici i Ilidzi i u Srbinju i u Banja Luci. To bi trebao da znash, direktni ucesniche.

Nije mi jasno kakv ti je argument to sto su opet Srbi podizali barikade? Onaj koji vam je bio predsednik i koji se predstavljao kao predsednik svih naroda i narodnosti ( a nije Tito), a pritom je bio clan "mladih muslimana" (pacifisticko udruzenje) i autor "nikada" osporavane Islamaske deklaracije -  i ti zaista mislish da ce bilo ko nije muslimanske vere pristati da bude u takvoj zemlji gde je svaka druga rech predsednika islam i njegovo ponovno uspostavljanje prema uzorima sa Bliskog istoka? Greshish, kao sto ste pogreshili kada ste nasrnuli na jache od sebe. Ali , to su vec istorijske cinjenice
« Poslednja izmena: 29. Jun 2006, 13:16:48 od kobibrajant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Kobi
Opet meljes u prazno, kao i svaki put. Ja licno necitam dnevni avaz, jeli je to isto sranje kao i sve ijedne novine tamo kod vas. Ja neznam sta si ti gledao na TVeu dok je rat haro bosnom, ali siguran sam da ti Milosevic nije pokazivo sta se desavalo u SA i drugim gradovima koje su bradonje granatirali.
Pa ti i tvoji slicni uvijek upotreblavate argumente, "imali ste i vi snajpere bla bla bla". Jeste bilo je snajperista u ABIH ali sigurno ih nije bilo u istom broju kao i sa druge strane.
Nije istina da mene neboli "uvo" za druge zrtve, meni je zao svake zrvte nevezane religije ili nacionalnosti.   
Ma koje je to gradove bosanska armija granatirala?
. A i vidim kako su tvoji "ljubimcii" su pazili na srpski narod u SA.Njihove granate su padale i po meni i jos mnogo njih koje ja poznajem sto nisu bili muslimani.. Pogledaj malo spiske zrtava u SA, iznenadices se koliko ih je ubijeno zato sto su bradonje sa brda bacile granatu u red za vodu ili kruh..fuj..

Nije mi argument da su srbi podizali barikade..vec samo sam rekao da su oni prvi ih krenuli postavljati po SA, odgovoro na ono sto si ti reko da rat nije poceo sa barikadama. Slusaj, da je srpski narod htjeo da neko drugi bude presjednik osim alije mogli su to zatrazit, ali ne...Uostalom BIH se legalno bila odcijepila referendumom sa 98% posto za odcjepljivanje...ko god da je dosao kao presjednik to neznaci da se treba da ratuje. 

Ma ja . Alija je sve kriv i njegova islamska deklaracija. Zasto su onda "srbi"  krenuli pravit RSK u Hrvatskoj? da nije mozda Francek napisao neku ustasku deklaraciju prije? hajde bolan te suplje price pricaj nekome drugom. Tvoj slobo je dovrsijo jugoslaviju kada je ukino autonomiju vojvodini i kosovu. A vidjelo se sve iza toga sta je njegova politika/namjera bila, evo dacuti jedan hint. Radi se o dokumentu koji je srpska akademija izdala..mozes li pogodit? eto zasto su "srbi" krenuli da dizu barikade.

I za kraj, alija je reko da je bosna za sva tri naroda, i da svako ima gradjanska prva nema veze koje nacionalnosti. Ja nebranim aliju, licno mislim da je imao puno pogresnih poteza, ali covijek nije bio ekstremista. Pogledaj malo izjave od clintona i ostalih o njemu, a gdje su tvoji tvorenici RS danas??
« Poslednja izmena: 29. Jun 2006, 14:55:43 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Znas, i ako ovaj forum ne shvatam ozbiljno, hvala tebi i tebi slicnima na odgovorima jer i one "neverne Tome" kojh kod nas josh uvek ima, valjda ce shvatiti sta se sve muva u vashim glavama.

Alija nije bio extremista!? Imao je loshih poteza!? Da nisu mozda ti losi potezi oni minorni zlocini u Dobrovoljackoj ulici na golobradim vojnicima koji su se povlacili ili "prijateljska vatra" na vojsku koja se povlacila iz Tuzle? Zaboravljash da ako su i Srbi dizali barikade to je bilo da se zastite ( a definitivno su imali razloga) za razliku od vas koji ste barikade koristili kako bi ubijali nemuslimane iz zaseda. Da nije mozda neki od tih loshih poteza sto je okorele kriminalce i osvedocene krvnike (Caco, Celo i ostala bagra) odlikovao kao heroje(ups, jebi ga, postoje snimci).
Prichash o nekom referendumu. Pa kakav je to referendum kada ga je u martu 1992. godine bojkotovao srpski narod, konstitutivni narod. Znachi, ne manjina vec konstitutivni narod. Naravno, nisi ti glup, samo sew pravish pa nam ovde izbacujesh podatak od 98% koj su glasali za BiH, ali si zaboravo da spomenesh (verovatno ti se prispavalo, pa ti se omaklo) da Srbi nisu u opste glasali na tom namestenom referendumu. Sto ne reche kolika je bila izlaznost na tzv. referendumu, i ko je odredio cenzus i da li bi ga se bilo ko od vas prodrzavao i da jeste. Zurilo vam se da napravite bilo kakvu drzavu, jer ste na nevidjeno imali priznanje, slucajno ili ne, bash Saudijske Arabije. Drzave sa ustolicenim sherijatom i despotskom vladavinom u kome se Kuran doslovno primenjuje. Hmm, koji je interes Saudijske Arabije da prizna tamo neku BiH, osim ako lider muslimana nije nji'ov coek na Balkanu. Zelena transferzala, muslimanska drzava u Evropi.. sve je to neke '92 nazivalo se paranoja chetnika i ostrashcenih Srba kako bi se obracunali sa bracom muslimanima. Floskule tipa "rek'o Alija da je Bosna drzava sva tri naroda" ti mozesh da proidajesh nekome drugom. Da je mozda bile iskrenosti u tim rechima, mozda, ali mozda, i ne bi bilo sranja,... ovako... I o koja tri naroda prichas? Konstantan zamena teza s tvoje strane je toliko ochigledna da se zlonamernost lako uochava. Gde jos u svetu se verska pripadnost izjednachava kao pripadnost jednom narodu? Samo u toj smesnoj Bosni.
Da kod tebe i slicnih postoji opsednutost Srbima, jeste da to sto prebacujesh Srbima u Bosni, tebi kao pravednom i postenom,  nekako ti ne vazi i za Hrvate u Bosni... U aprilu 1992. godine, je "uz blagoslov Franje Tuđmana" formirana Hrvatska zajednica Herceg-Bosna a njen lider i predsednik bosanskog HDZ Mate Boban se ubrzo sastao sa predsednikom SDS Radovanom Karadžićem. Hmmm, nisi spomenuo Hrvate jer verovatno nisu podizali tebi tako mrske barikade, a to sto su (a i danas to hoce) hteli da je pripoje Hrvatsko... e to sada nje vazno za prichu. A, da i hrvatski snajperi po Zenici i Mostaru i ko zna gde josh nemaju veze sa onim sto se desavalo od strane Srba - jebi ga, njih je, srpskiuh snajpera bilo vishe (boze, kakav ti je to argument).

I samo jedna poduka: Dnevni Avaz je dnevna novina, a Tanjug, koga ovde ama bash niko nije spomenuo, je novinska agencija. Ima razlike, i to mnogooo.

I josh samo jedan tekst koji sam nasao na netu:
""Predsjednik RS Dragan Čavić osudio je u nedelju ponašanje građana Tuzle u subotu prilikom pokušaja predstavnika Saveza logoraša RS da postave vjenac na Bračanskoj malti.

"Očigledno da se u političkom životu Bošnjaka ne nalazi niko ko bi želio da realno prihvati da su predstavnici njihovog naroda činili zločin", rekao je Čavić novinarima u Banjoj Luci.

Naveo je da je "brutalnost šutanja, bacanja i gaženja vjenca poginulim u tuzlanskoj koloni, sramota za demokratsku BiH i sramota za vlasti u cijeloj Federaciji BiH, a posebno za Tuzlanski kanton i grad Tuzlu".

On je naveo da "ga ne iznenađuje radikalizam te vrste", te dodao da "razvijanje kleroradikalne i fundamentalističke ideologije koja se u ovom trenutku strahovito širi u Federaciji BiH i vehabijskog pokreta, ne daje nimalo mjesta optimizmu".

"Uprava ta dva kulta koja postoje kao kleroradiklani oblici ispunjavanja politike su prouzrokovali šutanje vijenca u Tuzli i to u takvom ambijentu u kojem smo u RS-u potpuno normalno i demokratski način spremni da se obračunamo sa problemima i sa tamnom stranom naše prošlosti", dodao je on.

Predsjednik RS je naveo da "očigledno u bošnjačkom narodu postoji, posebno kod nekih političkih predstavnika, vizija unitarne BiH koja možda u perspektivi može biti zemlja šerijatskog prava", te dodao da "vehabizam i kult šehida nikada ništa dobro ovoj zemlji neće donijeti".

On je dodao da to "može donijeti samo radikalizaciju političkog ambijenta, a odraz će biti šutanje vijenaca, a to je ustvari šutanje mrtvih".

I pojedine političke stranke u RS osudile su subotnji incident u Tuzli kada su predstavnici Saveza logoraša RS postavili vijenac poginulim vojnicima i civilima iz tuzlanske kolone."

Moje licno misljenje: Kada bi Bosnjaci na svako mjesto polozili cvjece gdje je nasa krv tekla, citava BiH bi bila pokrivena. Nemam nista protiv toga da se obiljezi mjesto gdje su pomenuti vojnici poginuli, ali kao prvo izjava Cavica nije na mjesto i kao drugo, sta je bila inntencija tih istih vojnika u tz 1992 god, znaci jesu li oni zrtve ili gradjani tz?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to nisu bili građani tz već obični plaćenici koji su imali zadatak da iz tuzle izvuku oružje kako se ne  bismo mogli braniti..
tipčno kukavičko četnički potez..
eh sad,što je došlo do pucnjave niko nezna,mada se zna šta je bilo noć i dvije ranije..
utakmica crvena zvijezda,alkohol pucnjava i slično..
u srpskim kamionima su se vozili tuzlaci koji su trebali služiti kao osiguranje da neće doći do pucnjave..
međutim došlo je do toga i agresor je potučen..
ne zaboravimo da su to bili vojnici a u sarajevu se pucalo na djecu i civile..
zato stop kenjanju i patetici i pogledajte stvanosti u oči..
znam da boli..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@kobi
nemogu ja buraze sa tobom. nemoze se tebi i tvojim slicnima nista dokazati. ti i tvoji slicni nemate slucajeva kao sto je srebrenica i opkoljenje sarajeva pa se uvijek hvatate za slamke sa nekim pricama o napadima mudjahedina na "nevine" vojnike u kolonama bla bla bla bla. a sta su trebali da pustaju vojsku da se povuce pa da mogu otici na brda da pustaju brade i da sidju dole da opet kolju?

Tu meni pricas o nekim religijoznim fanatizmom a neces da otvoris oci i da vidis koliko u Srbiji ima religijoznih fanatika. Koje nebeski narod? Pusti te slobine i seseljove price o islamskoj bosni i ja i ti znamo da je to suplja. Otidji u bosnu i provijeri dali su punije dzamije ili kafici..kada to uradis onda kreni trabunjati o nekoj islamskoj drzavi.   

Taj tekst sto si naso je opet fatanje za slamku. hoces da ti ja nadjem bezbrojne tekstove o incidentima koji su napriviti sa strane srba kada god se klanja dzenaza za poginute u srebrenici? ko postavlja svaki put dinamit nebili mozda digo nekoga u zrak ili prestrasijo taj narod sto dolazi da pokopa svoje mile ? nito nisi znao jeli?

Evo jos jedan primjer za tvoje trabunjanje o tri konstitualna naroda. Pogledaj njemacku. U njoj imas 50% katolika i 50% protestanata. Svi zive u jednoj drzavi i svi su njemci. Bosanska nacija postoji i uvijek je postojala. Kako neko moze biti srbin iz bosne? to on nikako nemoze biti, on samo moze biti bosanski pravoslavac. Sto su oni u bosni pravoslvci to ih odma necini srbima ili srbijancima. Srbijanac je osoba koja dolazi iz srbije. 

NA referendumu je izaslo 60% stanovnika od kojih je glasalo 98% za odcijepljivanje. referendum je odrzan po evropskim standardima tako da taj referednum nije nista drugaciji od svakog drugog. bosna i hercegovina je priznata,pa cak i od vase brace rusa. eh sada sto srpski narod nije htjeo da izadje i da glasa nemoze niciji problem biti nego njihov vlastiti. svako je imao sasnu da ode na referendum i da prekrizi da  ili ne. 

eh sada, ja cu o hrvatima pricati kada dodje na njih red. sada se radi o opsadi sarajeva u kojem nisu sudjelovali hrvati. I evo jedno poslijednje pitanje za tebe i one sto misle kao i ti, kada mislite da je drugi entitet Srpska legalna i moze da se odcijepi zasto se njeni tvorenici(karadzic i mladic) kriju kao pacovi i nece da idu u hag da brane svoje ideje? mislim ako je toliko legalna..eto..razmisli malo

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
E polako CABO ! Ovde on opravdava, napad na kolonu u Tuzli, sto implicira da ja opravdavam Srebrenicu! Pa jel te bosnjake trebalo pustiti onako slobodno u tuzlu, pa da se tamo naoružaju pa ponovo udju u nju! A ne dobili su iste porcije, kao i oni jadnici JNA!
A sto se tice vjerskog fanatizma u BiH od strane Bosnjaka, ima ga na izvoz treba samo redovno slusati na radiju poruke mira Efendije Cerica, i poruke suzivota Harisa Silajdžica!
Tad nije bilo sistema zastite kao sad! Pa su nasa draga braca Bosnjaci i Hrvati iskoristili pravni vakum, sto ih je kasnije skupo kostalo! A o Bosanskoj naciji nemoj ti da pricas, jer ja imam vise parva na to od tebe! Jer onaj ciji se dedo poturcio 1500. god , nije vise bio bosanac bio je otpadnik od vjere! A u Njemackoj koliko je meni poznao svi su Hriscani!
I Islam je svim Hriscanima zajednicka prijetnja! A to sto se pozivas na fasiste Klintona, blera i ostalu gamad, kod mene ne pije vode! Ajd da ga je pohvalio Dalaj Lama, pa bih rekao to je dobar coek! A kad pitas gdje su padale granate, padale su po Centru nekadasnjih Sarajevskih opstina pod spskom kontrolom i bilo je mrtvih srpskih civila, za koje nije bilo brige od strane svijeta! Padale su i po Brckom, i to pola od ABiH, a pola iz Hrvatske, ali ovo mi nije jasno sto iz Hrvatske? I padale su po Dobojskom dzepu kojeg su hrabri srpski borci odbranili od muslimanskohrvatskog agresora i ma tu jos opstina! Pitanje ako ste bili u totalnoj blokadi i imali embargo, kako ste se snadbjevali!
A sto se tice tvog stava, to je tipicna bosnjacka propaganda, a cuj ba ovo sa Hrvatima kad za to dodje vrijeme! E jeste providni!
PS
Daleko vam lijepa kuca! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.