Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 10:09:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raspad SAD  (Pročitano 26058 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Njima treba neki mali crvic allien koji ce sve da ih izrovari i da se seli iz jednog u drugog debila. ostali ce vec da se pokokaju od panike. Ko nije nikad dobio po p. i samar mu je dovoljan, a tek niz udaraca koji ne prestaje. Da su Al Kaidjani udarili sa jedno 30-ak akcija, razjebali bi ih posteno, ali sevap bi bio potopiti nosac - e to bi bila katastrofa, sve sa marketingom i suzama. Smile
Ima jos naivnih koji veruju da Alkaida postoji. Postoje Alkari, al ne i Al Kaida  Smile

sve je to nista za jednu doooobru raketu!!!pa moze da bude grad nosac kol'ko 'oce!!!s tim mogu da plase "sirotinju",sto ga ne posalju na patrolu oko tajvana???

pa jos ako raketa ima nuklearku od jedno par kilotona,"grad" bi imao i vatromet!!! Smile
1.pa,dobro...ipak,treba ti 30 raketa koje uvek pogadjaju samo da bi sjebo sve aktivne nosace Amerike...a tu su i protiv-mere,onda treba i doci dovoljno blizu,itd... mislim,nemoj pogresno da me shvatis,ja odavno pricam kako su ameri jedino sa NATOom konvencionalno ravni Rusiji samoj,ali za uspesnu borbu sa Americkom mornaricom potrebno je/bi bilo puno truda,oruzja i taktike...
2.e,toooo je nesto sasvim drugo...  Smile tu ti ne treba ni taktika ni nista...jedan hitac i ode cela udarna grupa u p.m. ... Smile

hahahahahahaha...30 raketa???pa sta je 30 raketa???!!!koliki je domet,recimo bazalt-a???a rusi ih koliko ja znam pune iskljucivo nuklearkama "male" snage!!!

pa oni i torpeda pune "plutonijumom"!!!

nosaci su po meni potrebni samo americi,zato sto zele da guraju nos svuda.....a potopiti nosac,toliku gradjevinu,bi mogao i slepac.........naravno,samo da ima s' cim!!!!zato i kazem da je nosac strah za sirotinju,jer ko god ima odgovarajucu raketu,moze da ga skenja kako 'oce!!!!!!Pa kada ispalis 30 raketa neka srusi 28,sto je malo verovatno,ali ove dve kada grunu..........dovidjenja!!!!!!!!!

Pa lako je izazvati nuklearni sukob, al dovidjenja sa svetom kakvog smo znali. I jedno 50 goina sedenja u podrumu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
I jedno 50 goina sedenja u podrumu
Ја немам подрум. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Njima treba neki mali crvic allien koji ce sve da ih izrovari i da se seli iz jednog u drugog debila. ostali ce vec da se pokokaju od panike. Ko nije nikad dobio po p. i samar mu je dovoljan, a tek niz udaraca koji ne prestaje. Da su Al Kaidjani udarili sa jedno 30-ak akcija, razjebali bi ih posteno, ali sevap bi bio potopiti nosac - e to bi bila katastrofa, sve sa marketingom i suzama. Smile
Ima jos naivnih koji veruju da Alkaida postoji. Postoje Alkari, al ne i Al Kaida  Smile

sve je to nista za jednu doooobru raketu!!!pa moze da bude grad nosac kol'ko 'oce!!!s tim mogu da plase "sirotinju",sto ga ne posalju na patrolu oko tajvana???

pa jos ako raketa ima nuklearku od jedno par kilotona,"grad" bi imao i vatromet!!! Smile
1.pa,dobro...ipak,treba ti 30 raketa koje uvek pogadjaju samo da bi sjebo sve aktivne nosace Amerike...a tu su i protiv-mere,onda treba i doci dovoljno blizu,itd... mislim,nemoj pogresno da me shvatis,ja odavno pricam kako su ameri jedino sa NATOom konvencionalno ravni Rusiji samoj,ali za uspesnu borbu sa Americkom mornaricom potrebno je/bi bilo puno truda,oruzja i taktike...
2.e,toooo je nesto sasvim drugo...  Smile tu ti ne treba ni taktika ni nista...jedan hitac i ode cela udarna grupa u p.m. ... Smile

hahahahahahaha...30 raketa???pa sta je 30 raketa???!!!koliki je domet,recimo bazalt-a???a rusi ih koliko ja znam pune iskljucivo nuklearkama "male" snage!!!

nosaci su po meni potrebni samo americi,zato sto zele da guraju nos svuda.....a potopiti nosac,toliku gradjevinu,bi mogao i slepac.........naravno,samo da ima s' cim!!!!zato i kazem da je nosac strah za sirotinju,jer ko god ima odgovarajucu raketu,moze da ga skenja kako 'oce!!!!!!Pa kada ispalis 30 raketa neka srusi 28,sto je malo verovatno,ali ove dve kada grunu..........dovidjenja!!!!!!!!!

Pa lako je izazvati nuklearni sukob, al dovidjenja sa svetom kakvog smo znali. I jedno 50 goina sedenja u podrumu  Smile

kakav god bude svet...od ovoga gori biti nece!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 SAD se nece raspasti zato shto ce neko u velikoj pomorskoj bitci da unishti njihove grupe nosacha aviona  Smile  vec ce njihova mornarica (kao i ostatak  vojske) da lagano truli isto kao shto se desilo sa ogromnim delom arsenala SSSR . jedan manji deo oruzja (nadam se ne i nuklearno  Smile ) bice prodat ili ukljucen u lokalne konflikte ,ali shta raditi sa necim tako glomaznim i skupim za odrzavanje kao shto je nosach aviona ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
SAD se nece raspasti zato shto ce neko u velikoj pomorskoj bitci da unishti njihove grupe nosacha aviona  Smile  vec ce njihova mornarica (kao i ostatak  vojske) da lagano truli isto kao shto se desilo sa ogromnim delom arsenala SSSR . jedan manji deo oruzja (nadam se ne i nuklearno  Smile ) bice prodat ili ukljucen u lokalne konflikte ,ali shta raditi sa necim tako glomaznim i skupim za odrzavanje kao shto je nosach aviona ... Smile

napraviti"burdelj" koji ce da plovi po svetu...i imace "prijateljice noci" sa svih ovozemaljskih meridijana!!!pa uplatis krstarenje 2-3 meseca i uzivas!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
]
Otkud ja znam sta postoji ili ne. Ima ko sigurno zna. Nek idu oni svi u lepu... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

(nije za @wesska)ja ne kapiram ovo...  Smile
kada ja kazem za neka Ruska oruzja da su bolja od ostalih,ili kada kazem da su Rusi mogli da pregaze i ostatak Nemacke u Hladnom ratu,svi se cude...a ovde nista...))
@Wessko,nista licno,ali unistiti sve Americke nosace aviona je neverovatan poduhvat sam po sebi,a kamoli celu njenu mornaricu...naravno,ne-koristeci nuklearne rakete...
tu su i cinjenice da je to njima najrazvijeniji rod vojske,da su fantasticno organizovani,da imaju konstantne podatke i informacije o opasnostima i da svaki nosi prosecno...kolko bese?- 40 aviona,20 helikoptera i da ga prate raketne fregate...(neka bude i toliko,previse je...)
jeste da i Rusi imaju gomilu strateskih balistickih raketa(nadam se da su odustali od onog plana iz 2004. da pored desetina hiljada drugih stvari uniste i 5000 komada b.r. ...),i ti si sve lepo rekao,ali opet smatram da retko ko ce ikad napasti njihovu mornaricu,bar ne prvu na redu ciljeva...
kazu da Rusi imaju desetine "vestacki" -dobijenih virusa koje cuvaju i kada bi ih pustili,mogli bi da osakate cetvrtinu sveta...mislim da je to,pored nuklearki i njihove Suhoputnije Vojske,jedan od onih manje-poznatih razloga sto se ameri nikada nisu drznuli da udju u sukob s njima...
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 16:27:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

kada ja kazem za neka Ruska oruzja da su bolja od ostalih,ili kada kazem da su Rusi mogli da pregaze i ostatak Nemacke u Hladnom ratu,svi se cude...a ovde nista...))
@Wessko,nista licno,ali unistiti sve Americke nosace aviona je neverovatan poduhvat sam po sebi,a kamoli celu njenu mornaricu...naravno,ne-koristeci nuklearne rakete...
tu su i cinjenice da je to njima najrazvijeniji rod vojske,da su fantasticno organizovani,da imaju konstantne podatke i informacije o opasnostima i da svaki nosi prosecno...kolko bese?- 40 aviona,20 helikoptera i da ga prate raketne fregate...(neka bude i toliko,previse je...)
jeste da i Rusi imaju gomilu strateskih balistickih raketa(nadam se da su odustali od onog plana iz 2004. da pored desetina hiljada drugih stvari uniste i 5000 komada b.r. ...),i ti si sve lepo rekao,ali opet smatram da retko ko ce ikad napasti njihovu mornaricu,bar ne prvu na redu ciljeva...
kazu da Rusi imaju desetine "vestacki" -dobijenih virusa koje cuvaju i kada bi ih pustili,mogli bi da osakate cetvrtinu sveta...mislim da je to,pored nuklearki i njihove Suhoputnije Vojske,jedan od onih manje-poznatih razloga sto se ameri nikada nisu drznuli da udju u sukob s njima...
Pa ako im krenes nuklearnim napadom, sedeli bi bas mirno. Njima bre jato ptica izaziva uzbunu a kamoli nesto sto leti iz neke baze.
Nego, malo njih razume sta je Amerika. E, Amerika smo ustvari mi sami, ili onaj deo predaka koji je odlucio da napravi neku karijeru, poveden polupraznim stomakom. Tu su Srbi, Hrvati, Poljaci, Nemci, Francuzi, Rusi, Rumuni...
Onaj deo ljudi koji nije mogao zbog nekih razloga da uspe u svojoj zemlji, otiso je preko i dao sve od sebe. Nisu to tamo neki Kinezi ili ko ti ja znam sta. Pokupljena krema i najbolji, i oni koji su poterani ocajem. Nikola Tesla ne bi sve to napravio da upravo nije otiso, jer mu je Matica Srpska par puta odbijala stipendiju. Mihajlo Pupin je isto uspeo upravo u Americi. A manjih ili vecih naucnika, inzenjera i ostalih: gomila.
Al zato onaj ko ode, nema tatu, kuma, rodbinu negde za pisacim stolom da mu osigura mesto, nego po zasluzi.
Al ne svataju ljudi. Oce da im Evropa i dalje daje pare al da ne mrdnu. Oce da im Rusi grade gasovod al za dzabe. Oce ovog ili onog za saveznike, al nema sta da ponudi zauvrat. Sile su uvek bile i porobljavale, zna se. Sjasi Murta da uzjasi Kurta, tako bilo i bice uvek. A kad si mali, cuti i trpi i snalazi se da te ne zgaze ko Ameri Irak il Rusi Cehoslovacku il Kinezi Tibet. Mislis da bi te Rus trpio il Kinez. Natovari ti po miliona vojske pa ti placaj i izdrzavaj to dok se oni drkaju po kasarnama. A ti stoj u redu za salamu ko u istocnom bloku. Il strahuj da ti vojska ne udje u Manastire ko Kinezi po Tibetu.
Neg neko pametan pa da zna da iskoristi. Nema politicara od kalibra. Zadnji od njih je bio Milosevic. E, sada, da me neko pogresno ne svati, Sloba je bio taj koji je godinama zavitlavo svetske politicare da nisu znali sa koje su strane suplji. Al je to pogresno iskoristio. Dzindzic je bio dobar, al previse dobar za politicara, nije imao tu zrelost.
Tito je bre drzao po sveta, crvene tepihe pred njega bacali, Ameri, Rusi, Kinezi, Arapi. Gde je kuco tu je i uso. A ovo danas, majko moja. Ne zna koga vise da se plasi, il ulice i stranaca. Nema u Srbiji nista bez bica pa nek neko pomene i Ruse i Amere i Kineze. Zna se ko treba da vodi a ko da radi i slusa, tad ide uzbrdo.

kakav god bude svet...od ovoga gori biti nece!!!! Smile
Oce, oce  Smile
Kad je bio Cernobil al je bilo "buh", al kamoli stostruko vise. Al lako je nekom, ide na utakmice, ne zna gde da okrene daljinski, hrani se u meku i pljeskavicama i razmislja kako bi to bilo da izbije treci svetski. Pa nije to video igrica pa dzojstik u sake i ajmo, opleti.
Rokali su par meseci pa svi kukaju sta je unisteno, sta je radioaktivnog uranijuma, te oboljenja, pa zivcani slomovi itd. A kad bude sve to desetostruko na kvadrat, malko je nezamislivo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
ма најбоље да се ми сви побијемо и нек идемо у пм  Smile
Ал само да ја видим пре тога америку како пропада  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

cega ima vise???raketa ili nosaca????(mislim na protiv-brodske rakete,ne_nuklearne!),nosaci su pretnja samo "sirotinji"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kada mu zviznes desetak komada,pa da vidis dal' ce da obori pola???!!!sa svim svojim fregatama...pa rusi im 2x leteli suhojima iznad kiti-hoka pre par god.,umalo da slete na isti!!!!a zamisli rakete!!!

@maradicu,ja nisam ni mislio da im neko spuca nuklearku u brod iz cista mira ili dokolice!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 10:09:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.