Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:12:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Raspad SAD  (Pročitano 26152 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
dok je na dolaru stajalo-garantuje se u zlatu,sve je bilo ok!!!ali takav natpis ne postoji na dolaru vec skoro 100 god!!!zato i imaju toliki deficit.....svaki amer je u proseku zaduzen 20 soma dolara,koje placa ceo zivot.....bilo koja novcanica dolara vredi manje od toalet papira iste dimenzije!!!

I mogu vam reci da mi je drago!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ma jeb... sta ce radi svi ti desperadosi? Smile Eto na tim nosacima aviona - to sve go ludak i zombi. Mislim da je cak i onaj kapetan Nimitza topli brat, ali nije toi ni bitno, nego su totalno odlepili. Covece u cijim je rukama su takva oruzja Smile
Nije dobro. oni ce da prze sta im padne mahnitim na pamet da bi oteli za sebe. E, to je vec otvorena pljacka i lopovluk - kuci su sve raspickali pa ajde sad da otimamo i palimo.
Vreme je da se oni koji vrede pripreme i razbiju im laprdalo. Dosta je bilo sranja.

Ja toliko! Samo, treba biti oprezan, ne istrcavati pred rudu. A oni ce sve vise da divljaju i propadaju.
Zalosno, ali tako je to uvek bilo kroz istoriju. Setite se Rimske Imperije.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
E sad, pa ne mos svako normalan da bude na nosacu i da kontrolise nuklearna oruzja i mesecima da vidis samo celik i treperave lampe oko sebe, dok cujes samo tutnjavu. Za to se treba roditi. Nije uzalud, born to kill
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
Ma ne poludis na nosacu..tamo se svesno prijavljuje i regrutuje samo go olos.

Ko je gledao na NG dokumentarac mogo je da vidi....jednog su majka i otac ostavili u cirkusu  Smile , drugom je zena bila narkomanka koju je diler ubio  Smile , treceg trudna devojka (sa njegovim detetom) ostavi i vrati se bivsem  Smiley 1 , cetvrtoj muz zabranio njenoj deci da je docekaju kad se vrati kuci sa zadatka, petog otac tukao svaki dan, pa je onda i on postao psiho i siledzija i doso u vojsku da se sredi  Smile .....a o glupostima koje lupaju u onim intervjuima ne bih ni govorio. Svi mrze oficire, oni ih pa svi maltretiraju, rasizam(verovali ili ne) i poltronstvo cvetaju samo tako - opste ludilo, na brodu koji ima vecu vatrenu moc od vecine zemalja na svetu!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ma ne poludis na nosacu..tamo se svesno prijavljuje i regrutuje samo go olos.

Ko je gledao na NG dokumentarac mogo je da vidi....jednog su majka i otac ostavili u cirkusu  Smile , drugom je zena bila narkomanka koju je diler ubio  Smile , treceg trudna devojka (sa njegovim detetom) ostavi i vrati se bivsem  Smiley 1 , cetvrtoj muz zabranio njenoj deci da je docekaju kad se vrati kuci sa zadatka, petog otac tukao svaki dan, pa je onda i on postao psiho i siledzija i doso u vojsku da se sredi  Smile .....a o glupostima koje lupaju u onim intervjuima ne bih ni govorio. Svi mrze oficire, oni ih pa svi maltretiraju, rasizam(verovali ili ne) i poltronstvo cvetaju samo tako - opste ludilo, na brodu koji ima vecu vatrenu moc od vecine zemalja na svetu!!!  Smile

kod njih je to redovna pojava u svakodnevnom zivotu!!!jos su ovi u vojsci i dobri!!!

nego,primetio sam i kod nas je sve vise tog "zapadnog varvarstva" u porodici i na ulici!!!

za amere me boli kur....!!!pravo da ti kazem!!!

na tom nosacu nema nista sto 2-3 "granita" ne mogu da rese!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

hehehe...  Smile
to je tacno,ali ameri i dalje imaju najjacu mornaricu sveta,i jako dobru i razvijenu strategiju ratovanja na daleko(mada,da Rusi imaju.tj-zele da imaju toliko baza i uticaja po svetu dosad bi verovatno pola svet pricalo Ruski..),a nosaci aviona su im zaista vrhunske masine,tj-gradovi sa neverovatnom organizacijom...
« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 21:42:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

hehehe...  Smile
to je tacno,ali ameri i dalje imaju najjacu mornaricu sveta,i jako dobru i razvijenu strategiju ratovanja na daleko(mada,da Rusi imaju.tj-zele da imaju toliko baza i uticaja po svetu dosad bi verovatno pola svet pricalo Ruski..),a nosaci aviona su im zaista vrhunske masine,tj-gradovi sa neverovatnom organizacijom...

sve je to nista za jednu doooobru raketu!!!pa moze da bude grad nosac kol'ko 'oce!!!s tim mogu da plase "sirotinju",sto ga ne posalju na patrolu oko tajvana???

pa jos ako raketa ima nuklearku od jedno par kilotona,"grad" bi imao i vatromet!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

sve je to nista za jednu doooobru raketu!!!pa moze da bude grad nosac kol'ko 'oce!!!s tim mogu da plase "sirotinju",sto ga ne posalju na patrolu oko tajvana???

pa jos ako raketa ima nuklearku od jedno par kilotona,"grad" bi imao i vatromet!!! Smile
1.pa,dobro...ipak,treba ti 30 raketa koje uvek pogadjaju samo da bi sjebo sve aktivne nosace Amerike...a tu su i protiv-mere,onda treba i doci dovoljno blizu,itd... mislim,nemoj pogresno da me shvatis,ja odavno pricam kako su ameri jedino sa NATOom konvencionalno ravni Rusiji samoj,ali za uspesnu borbu sa Americkom mornaricom potrebno je/bi bilo puno truda,oruzja i taktike...
2.e,toooo je nesto sasvim drugo...  Smile tu ti ne treba ni taktika ni nista...jedan hitac i ode cela udarna grupa u p.m. ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Njima treba neki mali crvic allien koji ce sve da ih izrovari i da se seli iz jednog u drugog debila. ostali ce vec da se pokokaju od panike. Ko nije nikad dobio po p. i samar mu je dovoljan, a tek niz udaraca koji ne prestaje. Da su Al Kaidjani udarili sa jedno 30-ak akcija, razjebali bi ih posteno, ali sevap bi bio potopiti nosac - e to bi bila katastrofa, sve sa marketingom i suzama. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

1.pa,dobro...ipak,treba ti 30 raketa koje uvek pogadjaju samo da bi sjebo sve aktivne nosace Amerike...a tu su i protiv-mere,onda treba i doci dovoljno blizu,itd... mislim,nemoj pogresno da me shvatis,ja odavno pricam kako su ameri jedino sa NATOom konvencionalno ravni Rusiji samoj,ali za uspesnu borbu sa Americkom mornaricom potrebno je/bi bilo puno truda,oruzja i taktike...
2.e,toooo je nesto sasvim drugo...  Smile tu ti ne treba ni taktika ni nista...jedan hitac i ode cela udarna grupa u p.m. ... Smile

hahahahahahaha...30 raketa???pa sta je 30 raketa???!!!koliki je domet,recimo bazalt-a???a rusi ih koliko ja znam pune iskljucivo nuklearkama "male" snage!!!

pa oni i torpeda pune "plutonijumom"!!!

nosaci su po meni potrebni samo americi,zato sto zele da guraju nos svuda.....a potopiti nosac,toliku gradjevinu,bi mogao i slepac.........naravno,samo da ima s' cim!!!!zato i kazem da je nosac strah za sirotinju,jer ko god ima odgovarajucu raketu,moze da ga skenja kako 'oce!!!!!!Pa kada ispalis 30 raketa neka srusi 28,sto je malo verovatno,ali ove dve kada grunu..........dovidjenja!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:12:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.