Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:59:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 415727 puta)
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
daj ljudi ne !
kupte Premium i zavrsi li ste posao !
nije valjda da mislite da mozete da zeznete tolku kompaniju,koja je toliko novca ulozila i da dozvoli nekim  da rade za dzabe.Al ipak ovo je Srbija..
Batalite necete naci nikad nacin da ih prevarite  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
samo ce te nailaziti na fore koje prave malo pametniji ljudi i zaebavaju ove sto misle da moze to tako,A ONI koriste premium Smile A kako vas oni to zaebavaju? pa tako sto svaka budala klikne na njihov link i oni tamo dobijaju poene Smile Smile
I ZATO ljudi batalte,NECE MOCI,OCE KU**C,MALO MORGE..... sacuvacete mnogo vremena i zivaca Smile i kupite premium i bole vas ku**c
ja koristim premium tri meseca i radi perfektno,sad cu da kupim kod istih ljudi Premium za tri meseca i dobijam popust 30%. Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Vecina ljudi hoce da kupi Premium kao i ja. Ali postoji problem. Kako da uplatim novac. Ako odes u bilo koju banku nalog ce te kostati dodatnih 30-35 evra ako saljes preko Wiretransfer i jos ti niko ne garantuje da ce sve pare (celokupan iznos) stici Rapidshare-u. A kao sto se zna iz Srbije ne radi Paypal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Vecina ljudi nece da kupi premium. Ovi sto su na Telekomu i ne moraju,njima sljaka bez problema sa gasenjem i paljenjem rutera a mi koji nismo kod monopoliste i uz to imamo modeme se mozemo je... slikati. Doduse,i ne skidam preterano sa rapida,ali zna da zatreba ponekad,majku mu...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ovaj nick je glup,novi nick je lazasm......:D

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6600 i N73
pa ja imam kod telekoma,pa mi opet treba account.
tesko je a i glupo da posle svakog skinutog fajla menjam ip,pa nda ponovo stavljam novi fajl da se skida.
zar nije lakse natrapati 10fajlova u download menager i ostavis celu noc.
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Moj drug nocu ostavlja torente a danju pici rapid,i tako nesto bih i ja radio. A to menjanje ip adrese,tj. gasenje/paljenje rutera traje ceo minut. Mada,verovatno onima koji skidaju iskljucivo sa rapida znaci taj premium,sve zavisi od licnih potreba.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6600 i N73
pa to.meni bi vise  odgovarao account
bice i paypal za jedno pola godine,mozda i godinu dana u srbiji
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Tattoo
Ja se ne razumem u to plaćanje preko interneta,nisam nikad plaćao ništa Smile ,Ali, zar ne može da se uzme kod nas "visa electron"i lepo na nju uplatiš  novac i sa njom plaćaš na netu ?
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 18:43:12 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
imas temu o e banking-u ovde isto  Smile iscitaj je...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson t68i
daj ljudi ne !
kupte Premium i zavrsi li ste posao !
nije valjda da mislite da mozete da zeznete tolku kompaniju,koja je toliko novca ulozila i da dozvoli nekim  da rade za dzabe.Al ipak ovo je Srbija..
Batalite necete naci nikad nacin da ih prevarite  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
samo ce te nailaziti na fore koje prave malo pametniji ljudi i zaebavaju ove sto misle da moze to tako,A ONI koriste premium Smile A kako vas oni to zaebavaju? pa tako sto svaka budala klikne na njihov link i oni tamo dobijaju poene Smile Smile
I ZATO ljudi batalte,NECE MOCI,OCE KU**C,MALO MORGE..... sacuvacete mnogo vremena i zivaca Smile i kupite premium i bole vas ku**c
ja koristim premium tri meseca i radi perfektno,sad cu da kupim kod istih ljudi Premium za tri meseca i dobijam popust 30%. Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Vecina ljudi hoce da kupi Premium kao i ja. Ali postoji problem. Kako da uplatim novac. Ako odes u bilo koju banku nalog ce te kostati dodatnih 30-35 evra ako saljes preko Wiretransfer i jos ti niko ne garantuje da ce sve pare (celokupan iznos) stici Rapidshare-u. A kao sto se zna iz Srbije ne radi Paypal.
Smile

Moj drug nocu ostavlja torente a danju pici rapid,i tako nesto bih i ja radio. A to menjanje ip adrese,tj. gasenje/paljenje rutera traje ceo minut. Mada,verovatno onima koji skidaju iskljucivo sa rapida znaci taj premium,sve zavisi od licnih potreba.
Smile

Ja se ne razumem u to plaćanje preko interneta,nisam nikad plaćao ništa Smile ,Ali, zar ne može da se uzme kod nas "visa electron"i lepo na nju uplatiš  novac i sa njom plaćaš na netu ?
Smile

Smile
Vecina nece da kupi premium,ali posle sto godina traganja kupi izinata Smile

NEMOGUCE je da se modem upali,ugasi i da radi za JEDAN minut!da ga izgasis i kada ga posle upalis treba mu najmanje tri cetri minuta da se vrati. Smile
 Smile Smile                                                         Smile Smile                                                                 Smile Smile
NE MORATE da placate preko interneta za premium  Smile ima nekoliko firmi koje to rade za vas Smile koga zanima nek mi posalje PM poslacu mu adresu sajta gde se moze uzeti premium
bez placanja preko interneta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6600 i N73
sta pricas za modem. Smile
te fore kod telekoma pale.to sto si ti kod drugog operatera i sto to tebi neradi,to je druga stvar.malo prelistaj temu bilo je reci o tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson Xperia ARC
Da li neko može da mi pomogne savetom? Ne znam kako da promenim ip, probao sam ranije sa 'ipflush' (ili tako nešto, sad sam zaboravio) i nije uspelo. Sad sam obrisao cookies i restartovao modem i rapid me ponovo stavio na listu čekanja. Imam adsl kod euneta. Da li kod njih može da se promeni ip i kako?
Nemoj džaba da se mučiš,ne pale te fore na rapidshare.

predji kod telekoma, kod njih radi, kada se ugasi/upali modem menja ip

hahahah ladno radi!!! svaka cast faco!   Smile Smile
nakon gasenja, modem se upali za minut dva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 19:59:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.