Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:22:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 416190 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Ja sam i definitvno zakljucio da se kod Euneta ne moze zajebati Rapidshare... Nikakvo brisanje kukija,greberi,menjanje ip-a i ostalo - nema 'leba i mo's se jebati Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC Touch Pro
ala jeste smijesni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
Sta konkretno ti je smesno? Ako znas nesto sto ja ne znam prosvetli me i bices moj najbolji internet prijatelj.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bolje tiho nestati nego glasno umreti

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5110
Ljudi da vam kazem premium acc se isplati cak mozete da delite i sa drugom/drugaricom/zenom/... (dopisati po zelji)
Sad ovako da razjasnimo :
                                       I ako imate ADSL imate DHCP (85% slucajeva) znaci kada restarujete modem dobijate novu ip adresu i sve sto posle toga treba uraditi je obrisati cookies
                                       II drugo ako ne zelite bas toliko mucenje skinite rapidshare grabber i nadjite tonu proxija kopirajte to u neki txt i preko grabera proverite koji radi
                                       III kupite premium acc verujte mi na rec ove muke nisu toliko vredne (moj primer 700+ linkova u getright i ja ne brinem vec 2 nedelje (doduse ponekad restarujem getright jer se zaglupi) ) ali bih voleo da vidim nekog da skida 700 linkova kao free user

da Mikx sta je toliko smesno i mene zanima???

I ono sto me najvise zanima da li neko moze da mi kaze svoja iskustva ili preporuci firmu koja radi uplate za rapid posto mi istice premium za nedelju dana

Sta konkretno ti je smesno? Ako znas nesto sto ja ne znam prosvetli me i bices moj najbolji internet prijatelj.

kako jel ovako da ti bude najbolji prijatelj? Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 16:24:37 od Monk Psycho »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880

I ako imate ADSL imate DHCP (85% slucajeva) znaci kada restarujete modem dobijate novu ip adresu i sve sto posle toga treba uraditi je obrisati cookies
                                       II drugo ako ne zelite bas toliko mucenje skinite rapidshare grabber i nadjite tonu proxija kopirajte to u neki txt i preko grabera proverite koji radi

Meni pod DHCP pise "disabled" i mislim da ne mogu da ga ukljucim posto imam modem a ne ruter. Sto se tice ovog drugog,ne verujem da ni to pali kod ovih mojih nesretnika...

Citat
kako jel ovako da ti bude najbolji prijatelj? Smile Smile Smile Smile Smile

Ne,ozbiljno,ako neko nadje resenje za Eunet i rapidshare bice moj najbolji internet prijatelj,mazicu ga i paziti i zvacu ga Djordje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja ne mogu ni jedan jedini fajl da skinem sa rapida! Zasto? Naime, kad god hocu da skinem neki fajl, on kaze Not Found. Primer, danas je okacen link, i ja ne mogu da skinem. Koristim kablovski internet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson t68i
daj ljudi ne !
kupte Premium i zavrsi li ste posao !
nije valjda da mislite da mozete da zeznete tolku kompaniju,koja je toliko novca ulozila i da dozvoli nekim  da rade za dzabe.Al ipak ovo je Srbija..
Batalite necete naci nikad nacin da ih prevarite  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
samo ce te nailaziti na fore koje prave malo pametniji ljudi i zaebavaju ove sto misle da moze to tako,A ONI koriste premium Smile A kako vas oni to zaebavaju? pa tako sto svaka budala klikne na njihov link i oni tamo dobijaju poene Smile Smile
I ZATO ljudi batalte,NECE MOCI,OCE KU**C,MALO MORGE..... sacuvacete mnogo vremena i zivaca Smile i kupite premium i bole vas ku**c
ja koristim premium tri meseca i radi perfektno,sad cu da kupim kod istih ljudi Premium za tri meseca i dobijam popust 30%. Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
daj ljudi ne !
nije valjda da mislite da mozete da zeznete tolku kompaniju,koja je toliko novca ulozila i da dozvoli nekim  da rade za dzabe.Al ipak ovo je Srbija..

Pa srbi smo ti mi bratac!!!!!!  Da treba da izdvoji i 10 dinara mislim da bi i tada bilo ljudi koji bi i dalje hteli da ne daju te pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson t68i
daj ljudi ne !

Pa srbi smo ti mi bratac!!!!!!  Da treba da izdvoji i 10 dinara mislim da bi i tada bilo ljudi koji bi i dalje hteli da ne daju te pare.

PA jbg ako je tako,ali Fora je u tome sto ce taj srbin da potrosi godinu dana i onda ce da kupi premium IZINATA  Smile
valjda oni koji procitaju ovo nece  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 319
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ja ne mogu ni jedan jedini fajl da skinem sa rapida! Zasto? Naime, kad god hocu da skinem neki fajl, on kaze Not Found. Primer, danas je okacen link, i ja ne mogu da skinem. Koristim kablovski internet.

skeniraj sistem, pokrenute aplikacije ..
od virusa, spyware-a i ostalih muko-trpo-jebina _

restartuj browser ili instaliraj novi ..
restartuj rachunar ili samo oper. sistem ..
ili predji na drugi internet _
pozz.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 15:53:54 od altctrl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:22:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.