Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:07:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 415005 puta)
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
@chiller_serbia
Sad sam bio na sajtu Rapidshare-a i uverio se da je u spisak zvanicnih preprodavaca uvrstena i jedna kompanija iz Srbije. Sada je to prava stvar i nece vise biti prevara. A ono sto si pricao o drugim sajtovima (ne smem da napisem linkove jer ce moderator odseci) je veliko sranje. Ako meni ne verujes otidi na Benchforum i forum Sveta kompjutera pa ces videti kroz kakve peripetije prolaze ljudi koji su uplatili Premium nalog preko ovih sajtova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Citat
Ako meni ne verujes otidi na Benchforum i forum Sveta kompjutera pa ces videti kroz kakve peripetije prolaze ljudi koji su uplatili Premium nalog preko ovih sajtova.

Uplaćivali su kod proverenih prevaranata ,od kojih su neki i istakuti članovi tih foruma .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
Citat
Ako meni ne verujes otidi na Benchforum i forum Sveta kompjutera pa ces videti kroz kakve peripetije prolaze ljudi koji su uplatili Premium nalog preko ovih sajtova.

Uplaćivali su kod proverenih prevaranata ,od kojih su neki i istakuti članovi tih foruma .

Verovatno. Medjutim sada Srbija ima ovlascenog preprodavca. Bas mi treba Premium. Vidim da je nekih 13 evra skuplji kod te nase kompanije od Rapidshare cena. Inace, to je sve od nedavno jer sam ja gledao listu preprodavaca pre mozda 2-3 nedelje i nije bilo preprodavaca iz Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E71
Nije toliko skuplji,pa taman bi im j..o m..er.Imaju ok cene.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

cenovnik.jpg
(11.84 KB, 315x108)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5s
Citat

E bas me zanima odakle ti ova glupost??? Smile

Serbia
Name: Agencija Globaltrend

tako stoji na zvanicnom sajtu...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 00:17:01 od alternative-dread »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6233
Nije toliko skuplji,pa taman bi im j..o m..er.Imaju ok cene.

Ma i kod preprodavaca je bilo skuplje a nisi znao šta će da te snađe. Tako da ovi iako su skuplji nije preterano. Dok ne dođe PayPal u zemlju Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Citat
E bas me zanima odakle ti ova glupost??? Smile

Udaraj ti u glavu još koliko hoćeš , jedan od istaknutijih članova benchmarka je u toj grupi . Nema smisla da ga imenujem , to nije tema .
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple Iphone 5s
 Smile

sta sve necu cuti ovdje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 2100
Naisao sam na ovu temu i procitao nekoliko postova,stvarno je opsirna.Koliko vidim cilj je skidati sa rapdshare konstantno i maksimalno iskoristiti ADSL.
Nisam detaljno procitao pravilnik foruma ali koliko vidim postavljanje linkova nije dozvoljeno.Ja skidam FREE konstantno koristeci nekoliko alata znaci nije nemoguce.Osnovni je USDownloader.Pogledajte na sajtu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson t68i
Naisao sam na ovu temu i procitao nekoliko postova,stvarno je opsirna.Koliko vidim cilj je skidati sa rapdshare konstantno i maksimalno iskoristiti ADSL.
Nisam detaljno procitao pravilnik foruma ali koliko vidim postavljanje linkova nije dozvoljeno.Ja skidam FREE konstantno koristeci nekoliko alata znaci nije nemoguce.Osnovni je USDownloader.Pogledajte na sajtu.
i koliko vremena provedes u "free" skidanju ?
da ti kazem kako ja to radim:
napravim listu i skida se to desetak dana,ja izadjem napolje igram fudbal i ne diram po ceo dan samo dodjem uvece i dodam jos nesto na listu cisto da ima..i tako ja provedem manje od pola sata da to sve ostavim i ne moram da brinem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:07:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.