Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:43:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ranjen pevač Aca Lukas  (Pročitano 15662 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Mogao je otići kao legenda, a ono samo u nogu.  Smile

Grešiš sinak... Bob Marli je umro zbog povrede na palcu na desnoj nozi igrajuci fudbal.  Smile
Ipak je legenda!  Smile
koja legenda o cemu govorite?pishali bi danas po grobu na sahrani ko bi ga zalio?sta se iseravate?narkos + krimos = goodbye sonny boy
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
pishali bi danas po grobu na sahrani ko bi ga zalio?
E moj brate i ja bi voleo da je tako,ali nije.Velika vecina mladih se lozi na njegove pesme i sece vene kad ga cuje.Ipak je on za mnoge idol.I onda se pitamo sto imamo narokomane...Narkomnani non stop na TV a mi se bunimo kad ih vidimo u gradu..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Neki su navuceni na marihuani, a neki su trajno i nepodeljeno navuceni na glupost...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Neki su navuceni na marihuani, a neki su trajno i nepodeljeno navuceni na glupost...
kamo srece da su svi samo na travi -.-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Wildfire S

Grešiš sinak... Bob Marli je umro zbog povrede na palcu na desnoj nozi igrajuci fudbal.  Smile
Ipak je legenda!  Smile
koja legenda o cemu govorite?pishali bi danas po grobu na sahrani ko bi ga zalio?sta se iseravate?narkos + krimos = goodbye sonny boy
Bob Marli nije legenda?  Smile   Smesno...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia

Ipak je legenda!  Smile
Bob Marli nije legenda?  Smile   Smesno...  Smile
Bob Marli jeste legenda,ali Aca Lukas nije,pa da mu je cale isus...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Wildfire S
Ko je rekao da je Lukas legenda?  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Upucan Aca Lukas
Popularni pevač sinoć ranjen u nogu na parkingu ispred zgrade u Gandijevoj ulici 66 na Novom Beogradu

BEOGRAD - Pevač Aleksandar Vuksanović (40), poznatiji kao Aca Lukas, ranjen je sinoć oko 20 časova ispred svog stana u Novom Beogradu u Gandijevoj ulici 66. Zasad nepoznati napadač, s kapuljačom na glavi, ispalio je iz vatrenog oružja dva hica u trenutku dok je Lukas išao prema svom automobilu "porše kajen" parkiranom ispred zgrade. Jedan metak pogodio ga je u desnu nogu i ranjeni pevač odmah je prevezen u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali da ima prostrelnu ranu i da nije životno ugrožen.

- Metak je prošao kroz mišić desne butine i nije oštetio krvne sudove i kosti. Povreda je sanirana, a rana očišćena. Svi parametri su stabilni, a povreda ne zahteva operativno lečenje - izjavio je Drago Jovanović iz Urgentnog centra.

Iz MUP Srbije potvrđeno je da je Lukas ranjen kada je izašao iz stana, i da je u trenutku napada bio sam. U policiji kažu da Lukasu još nisu uzeli izjavu i tek sledi istraga o motivima ovog napada.

- Aca je završio sa svojim aktivnostima pa je obezbeđenje otišlo kući. Pošto je zaboravio nešto u kolima, morao je na minut da izađe do parkinga, koji se nalazi svega nekoliko metara od njegovog ulaza. Krenuo je do automobila i ugledao mlađeg momka s kapuljačom na glavi, koji je odmah zapucao. Jedan metak pogodio je u zemlju, a drugi je Acu pogodio u desnu natkolenicu. Napadač je pobegao na jednu stranu, a Aca je otrčao do svog stana da pozove pomoć. Pretpostavljamo da su hteli da ukradu "porše", jer je Aca sasvim neplanirano izašao i verovatno ih iznenadio - rekao je za Kurir Lukasov menadžer Bane Obradović.

Obradović dodaje da su bila prisutna dva napadača, ali je Aca video samo jednog.
Prvi komšija pre svih je dotrčao Lukasu u pomoć:

- Čuo sam neku buku napolju, a kad sam izašao, video sam da je hodnik pun krvi! Pozvonio sam Aci na vrata i shvatio da je ranjen. Bio sam sa njim dok nije došla Hitna pomoć.
Lukas je, navodno, dugovao velike pare pa je jedno vreme  konstantno bio pod "nadzorom" vođe novobeogradskog ganga Dejana Stojanovića Keke. Inače, popularni pevač je za vreme akcije "Sablja" uhapšen i osuđen na četiri meseca zatvora jer je posedovao pištolj za koji nije imao dozvolu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
E moj brate i ja bi voleo da je tako,ali nije.Velika vecina mladih se lozi na njegove pesme i sece vene kad ga cuje.Ipak je on za mnoge idol.I onda se pitamo sto imamo narokomane...Narkomnani non stop na TV a mi se bunimo kad ih vidimo u gradu..  Smile

Mladi koji slušaju Bob Marlija prema mojoj slobodnoj proceni imaju manje para za drogu, dok recimo ekipa kao što je Aca Lukas koristi kokain.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Citat

Mladi koji slušaju Bob Marlija prema mojoj slobodnoj proceni imaju manje para za drogu, dok recimo ekipa kao što je Aca Lukas koristi kokain.

Na čemu li si ti da mi je znati?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:43:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.