2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rafael Nadal-Fan club  (Pročitano 145027 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.8
mob
Apple iPhone 7
Bogami biće dobro polufinale... Nole i Rafa ... ne bi trebalo da bude problema da se sretnu u polufinalu Rogers Cup-a
dace bog. kapiram da ce novaku biti povuci potegni sa gaskeom, dok nadal nema sanse da izgubi od matosevica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nadal na poker turniru u Pragu

Španski tenser Rafael Nadal učestvovaće u decembru na svom prvom velikom poker turniru u Pragu, preneli su češki mediji.

Festival pokera održaće se u Pragu, od 8. do 18. decembra, a glavni turnir održaće se od 12. do 18. avgusta i u sklopu je Evropskog poker tura (EPT).

Nadal, koji ima sponzorski ugovor sa kompanijom Pokerstars, do sada je učestvovao samo na onlajn turnirima, a u Pragu će igrati na svom prvom velikom turniru, naveo je češki list Dnes, pozivajući se na zvaničnike Pokerstarsa.

Organizatori turnira još nisu saopštili da li će dvanaestostruki grend slem šampion učestvovati na glavnom turniru ili na nekom manjem koji će se održati u sklopu festivala.

Nadalov trener pokera Alfonso Kardalda rekao je da drugi teniser sveta dobro napreduje.

"Kada je počinjao da igra poker imao je osnovno znanje, ali njegov um mu omogućava da brzo napreduje", rekao je Kardalda.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 
sve uz ckuko!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2013, 10:03:23 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Đoković: Nadal najbolji u 2013.

Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je uoči poslednjeg Gren slema u sezoni, US Opena, da je Rafael Nadal ubedljivo najbolji teniser u 2013. godini.

Španac je ove sezone osvojio Rolan Garos, masterse u Sinsinatiju, Kanadi, Indijan Velsu, na betonu, kao i turnire iz serije 1000 na šljaci u Rimu i Madridu.

Pored toga Nadal je trijumfovao na turniru u Barseloni, Akapulku i Sao Paulu, pa za Đokovićem zaostaje 2120 bodova.

"Nadal se definitivno vratio i igra verovatno svoj najbolji tenis na betonu u karijeri. On je bez sumnje ubedljivo najbolji teniser u 2013. godini. Rezultati sve pokazuju.“

"Tri mastersa na betonu osvojio je u velikom stilu, iako to nije njegova omiljena podloga. Igrao je agresivno i čini se da je malo promenio svoj stil“, dodao je Đoković.

Srpski teniser izneo je svoja očekivanja US Open.

"Mislim da sam solidno igrao u prethodne dve nedelje, ali u važnim momentima nisam nalazio snagu da budem i mirniji i nisam birao prave udarce. Dešava se, ali nisam izgubio samopouzdanje. Ovo je Gren slem, razlikuje se od bilo kog drugog turnira. Imam dobar skor na US Openu poslednjih godina, tako da se radujem učešću. Volim da igram na centralnom terenu, volim tu atmosferu, sve pogoduje mom stilu igre. Sve to me čini veoma uzbuđenim i motivisanim da dam sve od sebe."

Branilac trofeja na US Openu Endi Mari priznao je da će biti veoma teško pobedili Nadala u Njujorku.

"Igrao je na teškim turnirima, nedavno je osvojio Sinsinati i Kanadu, ali ne zbog toga što je imao lak žreb ili tako nešto, već je zaista pobeđivao jake igrače."

I Rodžer Federer je impresioniram Nadalovom igrom i formom. Njih dvojica nalaze se u istoj četvrtini žreba poslednjeg Gren slema u sezoni.

"Veoma sam impresioniran, posebno kada vidim koliko dobro igra na tvrdoj podlozi. Tako da se na njega mora ozbiljno računati na US Openu.“

Nadal je rekao da je i ranije igrao dobro na tvrdoj podlozi.

"Ukoliko igraš dobro možes da budeš agresivan, to je najvažnija stvar i na tome sam dosta radio. Tačno je da pokušavam da udaram lopticu nešto ranije. I ranije sam bio uspešan na betonu kada sam dobro igrao, tako da se ništa posebno od tada nije promenilo.“

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
« Poslednja izmena: 27. Avg 2013, 10:52:24 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Osvaja on US  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung 
 Ne verujem iskreno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nadal: Protiv Novaka uvek posebno

Rafael Nadal rekao je da samo ako bude igrao agresivno ima šansu protiv Novaka Đokovića u finalu US opena.

Španac je prethodno u polufinalu pobedio Rišara Gaskea sa 3:0 u setovima i izborio 37. duel sa srpskim teniserom.

Ovo je Đokoviću i Nadalu biti šesti duel u Gren slem finalu, što čini ovo rivalstvo posebnim.

Ovo će biti 37. duel između Novaka i tebe. Koliko uživaš u igranju protiv njega?

„Pa više bih voleo da igram protiv nekoga drugog, ali šta je tu je. Na kraju krajeva moram da budem iskren, ne moram da budem glup. Voleo bih da u finalu igram protiv nekoga protiv koga bih imao više šansi za pobdu. Ali igram protiv njega. Igrao sam protiv njega dosta mečeva. Uvek igramo uzbudljive duele. Kada igrate takve mečeve osećate se posebno. Čak i kada sam izgubio onaj meč u Australiji, bio sam srećan jer sam bio deo tog duela. Polufinale Rolan Garosa ove godine je takođe bilo emotivno. Pre nekoliko nedelja u Montrealu odigrali smo meč na veoma visokom nivou. To je dobro za obojicu, igramo na visokom nivou i mečevi postaju sjajni zbog toga. Igramo često duge razmene, dovodimo naše igre do limita i na kraju postaje veoma težak meč za obojicu. Nadam se da ću biti spreman za to. Ne znam, probaću. Moram da nastavim da igram agresivno i odigram veoma dobar meč. Samo u tom slučaju ću imati šansu. To ću pokušati.“

Deluje da je Novak ove godine nešto nervozniji na terenu nego prethodnih. Šta misliš?

„Ja neću sigurno pričati o tome da li je on nervozan ili nije. Zaista ne znam. Nemam mišljenje o tome. Ali odigrao je tri Gren slem finala ove godine i jedno polufinale, deluje da nije baš previše nervozan“, rekao je Rafa uz smeh.

Da li ti se sviđa što imaš dan pauze pred finale?

„Ja volim da završim turnir u nedelju, ne u ponedeljak. Ali mislim da je fer da se završi u ponedeljak, da se igračima da dan odmora. Dešava se da igrač u polufinalu odigra veoma dugačak meč i onda je sutra u problemu.“

Rekao si da bi voleo da igraš protiv nekoga drugog. Da li je pobeda protiv Novaka vrednija od ostalih?

„Novak je veliki rival. Postoji još rivala, ali je tačno da da smo odigrali već dosta mečeva u karijeri, tako da to čini naše duele posebnim. A kada dobijete priliku da pobedite protiv najtežih rivala, pobeda je onda još posebnija. Ali ne i u finalu US opena. U finalu US opena je važan turnir, ne protivnik.“

Колико би ово Надалу било досадно у животу да нема Нолета?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Nadal nista posebno nije igrao protiv Gaske-a imao je ovaj dosta prilika u drugom setu npr. Uglavnom Vavrinka je mnogo bolje igrao od Gaskea.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.