2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rafael Nadal-Fan club  (Pročitano 145009 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nadal: Podrška svim ugroženima

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal uputio je podršku svim ljudima koji su ugroženi u poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Španac je na svom profilu na Tviteru svom velikom rivalu Novaku Đokoviću poručio da je njegova podrška Srbiji i Bosni i Hercegovini fantastična i pridružio se brojnim sportistima koji su pružili podršku svim ugroženima.

“Novače, tvoja pomoć Srbiji i Bosni je fantastična. Šaljem svoju podršku i želim sve najbolje žrtvama strašnih poplava”, poručio je Nadal.

Rafa Nadal        ✔ @RafaelNadal
Follow

Your help in Serbia & Bosnia is fantastic @DjokerNole. My support & best wishes to the victims of the terrible floods

Izvor: B92

Добар човјек тај Рафа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nije život samo tenis

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da tenis nije njegov ceo život, već da je to porodica u intervjuu za američki “Stil”.

Nadal zbog povrede šake propušta Masterse u Torontu i Sinsijatinu i trenutno se sprema za povratak na teren, na US Openu, koji počinje krajem avgusta.

“Za mene život nije samo tenis. Moj život je moja porodica, moji prijatelji. Volim sport, volim ga kao sportista i kao navijač, ali taj deo mog života će jednog dana biti završen. Ono što mi je najvažnije je da budem srećan i mogu da kažem da to jesam”, istakao je Nadal.

Drugi reket sveta istakao je da iako nikada nije voleo poraze, navikao je da se nosi sa njima.

“Nikada nisam voleo poraze, ali još od detinjstva sam naučio kako da se nosim sa njima i da ih prihvatim. Stalno ponavljam sebi da na svakom turniru svi teniseri sem jednog gube i da su nedelje kada ste jedan od gubitnika su češće nego one kada ste pobednik”, naglasio je Nadal.

Zanimljivo, Nadal ističe da sebe ne vidi kao idola, ali da se bavi takvim poslom, da se od njega to traži.

“Zaista ne vidim sebe kao idola deci, ali moj posao od mene to zahteva, da imam pozitivan stav i da očekujem da se mlade generacije ugledaju na mene. Kada jednom budem imao decu želim da cene moje kvalitete kao ljudskog bića jer sam ja dobar momak i neko ko je u životu imao više prijatelja nego neprijatelja. Zaista, ja sam srećna osoba”, rekao je Nadal.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nadal verovatno propušta i US Open

Drugi teniser sveta Rafael Nadal najverovatnije će propustiti US Open, prenose španski mediji, a zvanična potvrda trebalo bi da usledi u petak.

Kako prenosi Cadena Deporte, Nadal se odlučio da propusti poslednji Gren slem sezone zato što se nije u potpunosti oporavio od povrede zgloba desne ruke.

Nadal nije odigrao nijedan meč od eliminacije na Vimbldonu, a zbog povrede je propustio i Masterse u Torontu i Sinsinatiju.

Španski teniser je, inače, trebalo da brani titulu na oba Mastersa, kao i na US Openu, što znači da će izgubiti veliki broj bodova. To ujedno ukazuje da bi Đoković u slučaju dobrog rezultata u Sinsinatiju i Njujorku napravio veliki korak ka obezbeđivanju broja jedan na ATP listi na kraju godine.

US Open počinje 25. avgusta i traje do 8. septembra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Apple iPhone 7
sto kaze neko on je vec pre vimbldona 2014e, poceo pripreme za RG 2015e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Те године када он по други пут изгуби на РГ-у можда ће се повући и оставити наредним генерацијама немогућ задатак да оборе рекорд од само два пораза и преко сто побједа. И да не освоји више ни један  ГС његово је мјесто уз Роџера Федерера.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2014, 21:01:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 36.0.1985.125
mob
Samsung 500
Рано је Рафа почео да филозофира о животу, мора да ће ускоро у пензију? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
Боли га курац. Може да доминира на шљаци до краја каријере и да га боли патка за све остало. То би му било и најпаметије јер би тако имао огромне шансе да никад не изгуби Гарос, а самим тим Ђоковић да не освоји исти што би самим тим Надала и дефинитивно запамтили као најбољег икада и бољег од Ђоковића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Нико не спори да је бољи од Ђоковића. Више се води дебата о томе да ли је бољи од Федерера?
« Poslednja izmena: 12. Avg 2014, 21:34:53 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nadal odustao od US opena!

Drugi teniser sveta Rafael Nadal otkazao je učešće na poslednjem Gren slemu sezone – US openu.

Branilac titule u Njujorku već je zbog povrede ručnog zgloba propustio Masterse u Torontu i Sinsinatiju.

Ova vest trebalo bi da znači i da Španac odustaje od borbe za prvo mesto na kraju 2014. godine.

Novak Đoković trenutno ima 2.100 poena više od njega, a na US openu brani 800 poena manje.

„Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da igram na ovogodišnjem US openu na kojem sam igrao tri finala na poslednja tri nastupa na ovom turniru. Siguran sam da razumete da je ovo veoma težak trenutak za mene jer je to turnir koji volim i gde sam imao sjajne momente sa navijačima, noćnim mečevima... Sada ne mogu mnogo da uradim, moram da prihvatim ovu situaciju i kao i uvek radim još vrednije da bih mogao ponovo da se takmičim na najvišem nivou“, napisao je Nadal u saopštenju.

Ето. Сада је потврђено и званично.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.