Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 00:35:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radovan Karadžić osuđen na 40 godina!  (Pročitano 7532 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro
tito se skoro jednako surovo odnosio prema svom narodu kao i staljin...

interesantno da niko ne kaze da je jugoslavija bila zatvor naroda...

zanimljivo skroz...

ima i kod nas solzenicina...koliko hoces....

znaci opet antisovjetska propaganda...
« Poslednja izmena: 28. Mar 2016, 18:00:30 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Haški tribunal je, zapravo, potpuno irelevantan za formiranje njihovih stavova; oni bi isto to mislili da je bilo Tribunala ili da ga nije ni bilo, tako da u tom pogledu Tribunal, nažalost, nije uspeo da spreči tu vrstu revizionizma."
Baš me čudi zašto,oni su stvarno jedan kredibilan sud Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Haški tribunal je, zapravo, potpuno irelevantan za formiranje njihovih stavova; oni bi isto to mislili da je bilo Tribunala ili da ga nije ni bilo, tako da u tom pogledu Tribunal, nažalost, nije uspeo da spreči tu vrstu revizionizma."
isto bi bilo i da nisu pravili greske
mnogi bosnjaci i hrvati smatraju da je sud pristrasan i to protiv njih, a takav stav podrzavaju i njihove vlasti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro
evo na kanalu rossiya ide dokumentarac o obaranju f117 za vreme bombardovanja...izvinite nismo znali da je nevidljiv...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
joj al mi idu na ckura ovi kandici..biserko...i jelene integracije i ostali sljamovi placenicki  Smile
ne mogu da razumijem takve spodobe...

ajde ove koje nisu srpske nacionalnosti...razumljivo je sto jedu toliko govana  Smile
ali ove sljamove koji se deklarisu kao srbi
a toliko bola nanose porodicama  srpskih zrtava ...lazuci...spinujuci...i velicajuci zrtve neprijatelja...
i to sva za jbn novac  Smile

i pitam se da li su ikad pomislili da ce nekad mozda doci vrijeme...
kada ce ih neko pitati zasto su to radili... Smile

to nije zajebancija  Smile

samo u srebrenici je ubijeno oko 3000 srba... od 92 do 95 g  Smile
mucki ubijeno...sve u diverzantskim upadima...u sela i zaaseoke...
ubijali su po 20..po 50 po 100 civila..u bezbroj navrata... Smile

samo u sarajevu je ubijeno oko 3000 srba... Smile 
za oko 1000 se i ne zna gdje su ih ztrpali...
i nece ni da kazu... Smile

samo u jbn oluji je ubijeno 3000 srba...  Smile

nikad niko odgovarao za to nije...
niti koga to interesuje...  Smile

a dok pri tome svakog nastradalog bosnjaka i hrvata trpaju u nekakve zlocine..
kao da je srpska vojska samo isla i klala i ubijala nenaoruzani nesrpski zivalj...  Smile

spodobe nikako da skapiraju..da se ne mogu pod istu crtu staviti zrtve koje su pobijene u zlocinima i naoruzani neprijateljski borci... koji su poginuli pucajuci na srpsku vojsku...

sav taj olos...koji je pobio oni 450 civila u srebrenici...sve  i jedan koji je bio na teritoriju bih/a je uhapsen jos do 98g... Smile

a i sa teritorija srbije su svi pohapseni... Smile

tu je bilo i srba i muslimana i hrvata.... Smile
to su bili placenici...
ljudi kojima su amerikanci preko nekih nasih i bosnjackih i hrvatskih sluzbi...platili za taj zlocin...
sve podatke hag o tome ima..samo sto ih to ne zanima  Smile

ko normalan moze da pomisli...da je mladic naredio nesto tako..ili karadzic... Smile
sta je vama ljudi.... Smile
mladic je htio da vjesa vojnike za kokardu....i neke price o cetnicima... Smile

mladicu nije javljano ni kad neka bagra uleti i iz odmazde ubije 5-6 zarobljenih zlikovaca..
objesio bi sve i jednog... ko je bio umjesan u tako nesto...

pricate o  jednom generalu  Smile i to ne o nekom priucenom kao sto je gotovina i sl...olos...
nego o generalu..pravom...orginal general   Smile a ne fejk  Smile

sta je vama... Smile
sta vi mislite da takvi ljudi ...oficiri i policajci ...postaju zlikovci preko noci... Smile
pa oni su oficiri ili policajci i u ratu i u miru.... Smile

i u miru ima svakakvog olosa...i u vojsci u policiji...pa tako i u ratu...
ali to nije slucaj sa generalima... Smile

skoro slusam onu ofucanu milfaru jelenu integraciju kako sere o nekim albanskim masovnim grobnicama...
i kako optuzuje dikovica za takve sulude stvari....
iako je dik vec jednom tuzio za takve prozivke...ponovo ga proziva kucka... Smile

prica nesto... kako je u nekoj grobnici nadjeno 100-  200 siptara...od toga 10 zena i 17 djecaka ...od 16-17 g....
i pogled joj je onaj pun sazaljenja... Smile  Smile
cuj djecak siptaski od 16 -17 g  Smile

ne zna drolja americka da su to sve bili teroristi...
kakav djecak sa puskomitraljezom i bajonetom od 40 cm...i 6 bombi na sebi...

ulete u neki zaseok...pobiju starce i zene ....
policija i vojska ode u intervenciju...siptari rane 10 policajaca...i naravno sve i jedan siptar pogine u borbi
dodje inzinjerija...zakopaju smradove...da ne smrde i ne sire zarazu...grobnica se mapira...
i ide se dalje...

sve grobnice su pronadjene...pronadjenu se zbog toga sto su mapirane...a ko je to uradio...
da li bi uradio to neko ko je pocinio ratni zlocin... Smile
ne bi...to radi onaj ko ga nije pocnio..da ga ne bi optuzili da ga je pocinio... Smile

i onda neka takva kucka ...prodana.. kao jelena integrcija..dodje i sere kako je to zlocin...  Smile
gdje je zlocin ubiti naoruzanog zlikovca koji puca na tebe u ratu... Smile
i koji je pre toga ubio par civila...  Smile

to nije djecak..nego zlikovac mali..terorista....  Smile

sto se malo ne raspita sta amerikanci..i britanci  ...rade po avganistanu...kad uhvate talibana od 16 godina
koji rani  samo jednog amerikanca...  Smile
sve i jedan prisutan vojnik ispali po metak u njega... Smile

sere kucka..placenicka....
a nece da kaze...jer i ne zna..jer je niko ne placa da to zna...
da su od onih 10 ranjenih policajaca...koje su upucali teroristi.... 5 ..trajni invalidi...da su trojica  podlegli od zadobijenih rana..a samo dvojica su i danas zivi i ne bash zdravi...

i u 99 slucajeva je bila takva situacija...

velicaju siptarcine....koljace i zlikovce...
a posten svijet optuzuju za neke sulude stvari...

a nijednom nijedna ta drolja nije pomenula stotine srpske djece kojima su ti njihovi divni siptari...
vadili jetre i bubrege...ispumpavali krv...itd....
da bi njihovi amerikanci debeli i bogati mogli malo duze da pozive
i da sto duze terorisu citavu planetu...
i da tom olosu placenickom sto vise para nabiju u guzicu...
presjele im da bog da....te pare...

nego to jos i negiraju... i sve zlocine nad srbima umanjuju..
pa cak i onu djecu stradalu u bombardovanju...
ne pustaju da pocivaju u miru..

nego lazu kako ih nije toliko poginulo..i masu nekim americkim podatcima...
kao da mi nemamo nase podatke...
kao da mi nikad nismo radili istrazivanja i kao da mi nikad nismo posjetili porodice te mucki ubijene djece u nato agresiji...  Smile

jebo li im amerikanac i njegov  podatak majku poganu...

covjeku dodje muka....od njihovih gadosti...koje slobodno... bez imalo srama i stida plasiraju po medijima...

znas ti sta bi se desilo nekom srbinu da takve stvari prica po hrvatskoj...po sarajevu....po sipttariji... Smile
pa raskomadali bi ga na ulici  Smile

nikakve razlike nema izmedju natase kandic..biserko..i jelene integracije i slicnog sljama...kojeg ima masa
svugdje oko nas...
seru po medijima..po netu....na sva usta seru....i pljuju svoj narod a velicaju neprijatelje...

nema razlike izmedju njih i cekuovih koljackih hordi..musanovih odreda smrti...ustaskih jastrebova...
i sl.olosa placenickog....
samo sto su ovi u ratu nanosili bol srpskom narodu....
a ovaj sljam to radi u miru....

ne dozvoljavaju spokoj srpskim zrtvama...

ponekad stvarno pomislim da bi volio da ih nema...
ali opet..padne mi na pamet..da sav taj sljam moze da posluzi kao los primjer...

mozes da pokazes prstom na njih i da djeci kazes..
sine...ono je sljam....najveci ...koji zemljom hoda...
takvih se dobro cuvaj....nista ti dobro ne zele...

takvi rodjenu mater za pare prodaju.... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
isto bi bilo i da nisu pravili greske
mnogi bosnjaci i hrvati smatraju da je sud pristrasan i to protiv njih, a takav stav podrzavaju i njihove vlasti
Pa i meni je jako simpatičan taj argument "mnogi bošnjaci i hrvati",nema oni šta da smatraju,kompletan naš vojni i politički srpski vrh je optužen i uglavnom osudjen,njihov nije i to ajde što nije kompletan nego tip koji je snimljen jebote da će to da uradi,tipovi za koje postoje dokazi da su zločinci su oslobodjeni,i na kraju javna je tajna da je sloboda hrvatskih generala debelo plaćena...to se druže moj po NJIHOVIM standardima zove korumpiran i samim tim sud bez ikakvog kredibiliteta.

I da ironija bude veća,čitava ta matrica o nama kao zločincima je zasnovana na mitu o Markalama,i jedan sudija lagano u svim tim optužbama izdvoji mišljenje jer nije siguran da su to Srbi uradili beyond resonable doubt što je šlag na tortu tragikomediji zvanoj haški tribunal...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Srbija je dobila sankcije I oznacena kao agresor pre markala. Ali to nije bitno za moju tezu. Reci da je nebitno sta misli vecinska populacija u nekoj zemlji znaci da si zapravo nezainteresovan da razumes odredjeni istorijski prices. Ja kazem da cak I da je hag radio kako treba, vecina u svakom narody bi verovala da je radio bas protiv njih, jer je to jedan od najvaznijih principa za objasnjavanje regionalnih odnosa koji se na balkanu primenjuje

i

to se druže moj po NJIHOVIM standardima zove korumpiran i samim tim sud bez ikakvog kredibiliteta.
zasto je ova rec napisana velikim slovima?

i jedan sudija lagano u svim tim optužbama izdvoji mišljenje jer nije siguran da su to Srbi uradili beyond resonable doubt što je šlag na tortu tragikomediji zvanoj haški tribunal...
pa po tvojoj logici mozda su ga srbi potplatili da da iznese izdvojeno misljenje... salim se.
njegovo izdvojeno misljenje za jedan od slucajeva bombardovanje markala, cini mi se prvi, ne znaci da on misli da markale nisu bombardovale srpske snage nego da materijalni dokazi ne zadovolljevaju trazeni visoki nivo sigurnosti.
izdvojena misljenja dvojice od pet sudija u konacnoj presudi hrvatskim generalima imaju znatno drugaciju prirodu i predstavljaju potpuno poricanje vecinske presude
« Poslednja izmena: 29. Mar 2016, 11:52:58 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
i jos jedna sitnica:

"Kada se rukovodstvo bosanskih Srba 12. maja 1992. godine, dakle na samom početku rata, okupilo u Banjaluci, predsednik Radovan Karadžić predočio je poslanicima dokument pod nazivom Šest strateških ciljeva, koji je tada dobio podršku, a kasnije je objavljen u Službenom glasniku. U njemu se navodi da je prvi cilj srpskog naroda u BiH „teritorijalno razgraničenje od druga dva naroda“ u okvirima koji su definisani u preostalih pet ciljeva – sa granicama na Uni i Neretvi i bez granice na Drini, uz pola Sarajeva, izlazak na more i koridor koji bi spajao Krajinu i Semberiju.

Teritorijalno razgraničenje značilo je da sa jedne strane zamišljene granice budu Srbi, a sa druge svi ostali. Na pomenutoj sednici nije se čulo previše disonantnih tonova, a ipak se jedan izdvojio od ostalih. Bio je to glas Ratka Mladića, generala koji je tog dana proglašen komandantom Glavnog štaba upravo formirane Vojske Republike Srpske. On je, između ostalog, rekao sledeće (audio zapis je u dokazima Karadžićevog predmeta): „Prema tome, mi ne možemo očistiti, niti možemo imati rešeto da prosijemo da ostanu samo Srbi ili propadnu Srbi a ostali odu. Pa to je, to neće, ja ne znam kako će gospodin Krajišnik i gospodin Karadžić objasniti svijetu. To je ljudi genocid“."

uplitanje srbije u odbranu republike srpske (cije postojanje inace nije u opasnosti) povodom presude karadzicu, je davanje podrske za navedene ratne ciljeve. to je onoi sto sam ranije u toku teme govorio. angazovanje oko medjubosanskih razmirica samo podseca susede i zapad na ulogu koju je srbija u tom ratu vec imala
« Poslednja izmena: 29. Mar 2016, 12:16:22 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
bla bla bla.... Smile

argumen ti je u vraziju mater cvrst...ko mlitav ckura.... Smile

od koje strane su uvedene sankcije srbiji....  Smile
od one strane s kojom je srbija bila u ratu....i sa koje je su stizale bombe...koje su  ubijale srpsku djecu ... Smile
i nazivala takve pokolje... milosrdnim andjelom  Smile

od one strane koja je organizovala  markale...  Smile
od one strane koja je oragnizovala srebrenicu...
od one strane koja je pruzala svu neophodnu i vojnu i logisticku pomoc u bljesku i oluji.... Smile
i od one strane koja je pokrenula haski tribunal...da zamiskira svoje zlocine...na prostoru bivse jugoslavije...
tako sto ce da osudi 50 srpskih patriota....u uniformi vrsa  Smile

a jel znas koliko je vojnika imala vrs... Smile

zar stvarno mislis da je tih 50 osudjenih zlikovaca i zlocinaca...kako ih naziva haski tribunal...
moglo da pocini bilo kakav zlocin...bez asistencije mracnih sila zapada  Smile
ili  da u taj zlocin ne budu umjesane stotine  drugih vojnika vrs/a... barem saznanjem o tom zlocinu... Smile

zar mislis da se moze sakriti ubistvo 8 000 ljudi..ne moze....
ali takodje se ne moze ni reci da je ubijeno 8000 ...kad ih nije ubijeno ni 2 hiljade....i to za 4 godine...
a kamoli za to kratko vrijeme....

sve je to preko 2 hiljade..ubijeno u borbi....

cak medju tim navodnim zrtvama je bilo i 100 srpskih zrtava.... Smile

sta mislis odakle srbi medju naoruzanim mulimanima... Smile
to su srbi koje su pobili naoruzani muslimani ...bjezeci od srpskog metka...i od granata sa sopstvene strane koja
je gadjala srpske ciljeve.....

odakle tu medju zrtvma srebrenickim...muslimanske sarajlije...tuzlaci..zvornicani..dobojlije...prijedorcani... Smile
dosli su tu da ratuju...da ubijaju srpske vojnike... Smile
ali eto... nesto nisu imali srece ,..majku im jebem zlikovacku  Smile

sveki srbin je zlocinac...
ma nemoj  Smile

evo ja nisam pocinio nikakav zlocin..nisam pocinio nijedno krivicno djelo ni u  u ratu..ni posle rata   Smile
i znam hiljade boraca....i hiljade srba...koji takodje nisu pocinili nijedan zlocin...i nijedno krivicno djelo...a koji su 4 godine proveli na raznim ratistima u bosni ....i na kosovu..i u avganistanu i u zairu..i u iraku...i u pojasu gaze...i u pizdi materinoj... Smile

samo u mojoj zgradi ih ima x...  Smile
od visokih oficira ...pa do nizerangiranih vojnih lica... Smile  i visokopozicioniranih sluzbenika mupa ...inspektora...krim-tehnicara...kao i obicnih policijskih pozornika i saobracajaca.... Smile

i nijedan nikad nije optuzen ni za kakvo sranje...niti ima ko na ovom svetu da upre prstom u njih i da kaze da su sljam nekakav... Smile
nego sve su suprotno.... Smile

sve su to posteni i casni pre svega  ljudi....pa onda vojni i policijski sluzbenici..
koji su proveli radni vijek u borbi protiv sljama svih vrsta ..i ljudi koji su posvetili zivot svojoj i drzavi i svom narodu..  Smile

i jednog dana  ces se stidjeti svojih rijeci....
posebno kad na povrs izadju razni dokazi odbrane generalu mladicu i predsjedniku karadzicu
koje haski tribunal nije htio da uvrsti u dokaze odbrane....uz razna maloumna opravdanja... Smile

i kad posle sudjenja ....svjedocima i licima koja su ucestvovala u tim procesima..
bude skinuta krivicna odgovornost u slucaju komentarisanja tih procesa....i kad im bude dozvoljeno
da javno govore o tim slucajevima... Smile

sav sljam taj sto pljuje po srpskim zrtvama i obezvrdjuje ih ....a velica zrtve neprijateljske strane....
nece smjeti na ulicu da izadje....od malih huligana...

a vec je to pocelo sa zutim ....vec su ih poceli napdati mali olosi ...nozevima i flasama i kamenjem... Smile
i to tako uvijek pocinje....

i ajde sad lijepo priznaj cika bobku  Smile gdje ti zivi diler...i gdje se krece i gdje ce biti sutra ....posle  sest navece... Smile

ne brini nista... diskrecija sto posto zagarantovana... Smile
ja cu mu malo kosti polomit...i  otet para sve sto ima..i spakovat ga za muriju..a ti mozes uzet malo robe... Smile
posto po tebi vidim da je brado zesce  Smile a i zasluzio si je.... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 00:35:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Karad Radovan osu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.