Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 22:00:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radisa pocrveneo...  (Pročitano 11330 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
A Sandzan eno juce iz 5 igara ima 7000 PSP i 5 pobeda. Smiley

bas se pitam sto nije odigrao svih 7  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Wildfire S
Bookee, nisam rekao da sam posten.
Posten sam zapravo onoliko koliko i mnogi ostali.
Samo kazem nije u redu govoriti nekome svaka cast, posten si, ako ne znamo kako je igrao.
I za tebe pricaju neki dobar je, ne gugla, a znam da si zapisivao vrhove, reke i ostalo.
Iz prvih 100 na prste jedne ruke mogu da se nabroje skroz posteni, a i za to se treba uveriti iskljucivo uzivo da bi bili sigurni 100%. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N95
Zna se dobro ko su varalice na ovom kvizu o tome nema potrebe govoriti vise taj Sandzan i ta Ksenija ili kako se vec zove dvoje ubedljivo najvecih.Evo ko smatra da sam ja guglao ja nudim evo ako je iz Beograda ja ga vodim u neki internet kafe da mu pokazem na jedno 7 ili 8 partija kako igram i platicu mu pice posle toga ali zelim posle javno da kaze kako je ispao glup i da je pogresio kad je rekao da varam na bilo koji nacin.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Wildfire S
Zna se dobro ko su varalice na ovom kvizu o tome nema potrebe govoriti vise taj Sandzan i ta Ksenija ili kako se vec zove dvoje ubedljivo najvecih.Evo ko smatra da sam ja guglao ja nudim evo ako je iz Beograda ja ga vodim u neki internet kafe da mu pokazem na jedno 7 ili 8 partija kako igram i platicu mu pice posle toga ali zelim posle javno da kaze kako je ispao glup i da je pogresio kad je rekao da varam na bilo koji nacin.
Pa nema potrebe, sad si me ubedio.  Smile Samo sam bio sumnjicav jer mi je jedan lik rekao da te zeza kako odgovaras malo kasno. I nisam bio sumnjicav samo prema tebi nego prema jos nekima, tamo sa vecim razlogom.
Inace ono sam iskreno rekao, ako mozes igraj jos (ne sad, ne teram te, nego nekad), imas prilike za napredak oko 100 poena zbog pobeda, ako ne padnu PO i PSP. I uverio sam se i sam valjda na turniru da ne ubadas razdaljine u broj, tako da to je ok. Jedino sto 7-8 partija ne bi dokazalo da si igrao 97 takvih partija sa nasumicnim protivnicima, ali ok, mozemo nesto i da ti verujemo. Smiley Svaka cast za PO i sve, PI... To jeste ogroman uspeh.
A to sto drugi hoce da se snadju malo vise, da izvuku svoj maksimum - pusti ih, sta se moze. Bitno je da svako zna koje mu realno mesto pripada. Ja znam svoje, nije bas sam vrh. Ne volim kada se neko hvali kako je ultra tesko bilo, kako je to postigao, 100 pobeda, a igrao svih 100 sa sparing partnerima koji uopste nisu izrazili zelju da ga pobede. Ima i takvih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
... pokazem na jedno 7 ili 8 partija kako igram i platicu mu pice posle toga...

bolje jedna partija a 7 ili 8 pica i bice ljudi puno zainteresovaniji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Upravo to !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Bookee, nisam rekao da sam posten.
Posten sam zapravo onoliko koliko i mnogi ostali.
Samo kazem nije u redu govoriti nekome svaka cast, posten si, ako ne znamo kako je igrao.
I za tebe pricaju neki dobar je, ne gugla, a znam da si zapisivao vrhove, reke i ostalo.
Iz prvih 100 na prste jedne ruke mogu da se nabroje skroz posteni, a i za to se treba uveriti iskljucivo uzivo da bi bili sigurni 100%. Smiley

I sad ti znaš neku moju prljavu tajnu. Ja sam to rekao još letos na ovom istom forumu... naravno da ću da zapišem takvu budalaštinu koja se često ponavlja, neću sigurno da pamtim, kao što se većina trudi. No, to se svodi na to, naravno sa spiskovima za Ninove i Mešine nagrade koje svaki ozbiljan igrač ima. Nemam ja potrebu da dokazujem bilo kome bilo šta, ja sam zbog vas prevaranata i ovih novih pomoći i napustio kviz.

Ali ti si našao da kao zameraš ovom jer ima PSP 7000 i kako je je to tobože nemoralno jer tako svako može da ima crveni krst. Pa ti si bre igrao sa samim sobom da dobudžiš taj PSP a neko mi reče da koristiš ono sranje koje ti daje na vremenu za guglanje, koji je to video kada je igrao protiv tebe. kako te bre nije sramota da bilo šta pričaš?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia C6
Dax, ako mislis na mojih 100 pobeda, pitaj okolo, mada mislim da znas i sam da nisam to radio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
ja da sam na njegovom mestu, ne bih smeo da se javim na ovom forumu
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 22:00:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.