Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 17:58:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radisa pocrveneo...  (Pročitano 11169 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
Dax, ako mislis na mojih 100 pobeda, pitaj okolo, mada mislim da znas i sam da nisam to radio...

sto si se sad ti nasao prozvanim? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Wildfire S
Nisam mislio na tebe Djubre, bez brige. Mozda sam slucajno rekao svi crveni, mislim na one blizu crvenog. U svakom slucaju mnogi u vrhu nesto koriste, manje ili vise.

Bookee, ne moramo da se raspravljamo ko vise vara i na koji nacin. I to sto je neko lupio ne zanima me.
Ne smeta mi sto on ima 7000 PSP, samo kazem da se zna sta je i kako je, da ne bude posle za 2 dana da i njemu neko cestita kako je posteno uspeo da uzme crveni i slicno. Moze nas 50 na taj nacin, stojim iza toga.
I ja bih voleo da ne moram da gledam gugl, ali kad mnogi vec gledaju gledam i ja, ne volim da me pobedi klinac na tu foru. Koliko sam cuo dozvoljeno je. Da li mi pomaze mama iznad glave, tetka preko bare putem skype-a, ili google, nema veze. I zao mi je kad ja nekoga pobedim zahvaljujuci tome, a nije uvek tako.

Samo da dodam. Ti Bookee nasao si mene da prozivas samo zato sto ti je glavu napunio jedan necovek. A taj i tebe i druge laze kako je jedva uspeo 8266, a ne igrajuci sa odredjenim protivnikom. Ti si njegov portparol. Rekao ti je verovatno da mislim nesto lose o tebi i slicno, a nisam te komentarisao nikada. To je njegov nacin igranja, spletke i samo spletke.
Tebe nisam spomenuo, a javljas se. Vidis ni ti nisi cist. Necemo o tome ko je kakav, bitno je da naglasimo da nisu bas svi cisti, ne mora se svakome cestitati. Onima koji igraju (ili su igrali do sad) mnogo partija dnevno u sred bela dana - svaka cast.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2010, 23:30:03 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Dax taman sam mislio da si se malo sredio u glavi a ti opet:)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
bravo Dax.. izmamio si koji post Totalnog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Citat
Samo da dodam. Ti Bookee nasao si mene da prozivas samo zato sto ti je glavu napunio jedan necovek. A taj i tebe i druge laze kako je jedva uspeo 8266, a ne igrajuci sa odredjenim protivnikom. Ti si njegov portparol. Rekao ti je verovatno da mislim nesto lose o tebi i slicno, a nisam te komentarisao nikada. To je njegov nacin igranja, spletke i samo spletke.
Tebe nisam spomenuo, a javljas se. Vidis ni ti nisi cist. Necemo o tome ko je kakav, bitno je da naglasimo da nisu bas svi cisti, ne mora se svakome cestitati. Onima koji igraju (ili su igrali do sad) mnogo partija dnevno u sred bela dana - svaka cast.

Niti sam ja ičiji portparol, niti mi je ikada neko rekao da me neko od igrača ogovara ili pljuje pa ni ti, niti ja imam nešto lično protiv tebe... nije u tome stvar. Našao sam za shodno da te prozivam jer mi smeta kada prevarant proziva drugog prevaranta zato što vara. Mislim da je to za nevericu. Ako si već prevarant, brate ćuti.  Ako ljudi hoće da čestitaju prevarantima, pusti ih, nemoj im držati predavanje o etici, tebi to poslednjem priliči.

Što se mene tiče, zadnji put ću ti reći, rekao sam već na onoj temi "ispovedaonica" još letos šta koristim, tj, šta sam koristio, pa ti pogledaj tu temi i vidi šta sam napisao i ako ti smatraš da ono donosi tu odlučujuću prednost nad ostalim protivnicima u moru pitanja na ovom kvizu, onda ti čestitam unapred na enormnoj imbecilnosti koju poseduješ. Molim te da me ne stavljaš u isti koš sa vama guglerima, mislim da nisam zaslužio takav tretman.

A apropo aktuelne nam teme, izvini Nebojša, ali ja ti ne verujem da si čist igrač. No u svakom slučaju čestitam na krstu, kapiram da sve to iziskuje veliki trud. Smile

« Poslednja izmena: 06. Dec 2010, 02:09:47 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N95
Hvala na cestitki da i od tebe jednom cujem jednu lepu rec covece ja tebe promovisem ovde napravim profil SADCUDATIJE ladno svi misle da si ti i osvojis plavi krst na 75-toj igri stvarno si genije :)A ovo sto i dalje mislis da nisam cist igrac ok postujem to ali zao mi je gresis mislim i meni ovaj PO koji imam zvuci stvarno nerealan pogotovo za pitanja sa 4 odgovora 9688 gotovo nemoguce ali jednostavno uspeo sam to bez ikakvih pomagala pre svega zahvaljujuci glupo je tako reci ali ajde stvarno ogromnom znanju koje imam iz geografije a i istorija i knjizevnost mi nisu nista losije dok su me  muzika i umetnost i Sez najvise ubijali.Eto to je istina koja je neoboriva i koju mora priznati svako ko je igrao protiv mene bar 4-5 partija.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Wildfire S
Sredjen sam ja, Totalis. Zalosno je sto takav igrac kao ti ne sme da odigra partiju vec dugo dugo, sa bilo kim. Smiley
To je cinjenica.
Presao covek na poker. Verovatno ga tamo zadovoljava neki jos veci oblik varanja.

E da, rekao si Bookee da sam PSP povecao tako sto sam igrao sa samim sobom. Pokusao sam jednu partiju 19. februara, nick D Vujošević. http://www.conquiztador.rs/userdata.php?uid=51612
Odmah mi je u istoj partiji bio banovan taj nalog tako da sam shvatio da je nedozvoljeno da u istu igru udju 2 igraca sa istog IP-a. Dakle jedna partija nije posebno uticala na PSP. Teorija tog ko ti je rekao je preterana.

Bookee, nisam prozivao nikoga zato sto varaju, nego neka se zna, neki ne znaju to, cestitaju im od sveg srca, veruju 100% u njihove lazi, a ne zasluzuju to.
I ja ako se danas sutra drasticno dignem ne ocekujem da mi bilo ko cestita. Smiley
Ti ustvari zelis da se njima cestita, ja ne zelim... i ok, to je sve.
Pozdrav i uzivaj.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2010, 07:16:27 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Qtek 666
E, moj Radisa, nikad ti neces biti Stojkovic Vlada! Jel vidis ti kakvo je predznanje potrebno za prvog golmana? A, ti, sinko, ni pravopis ne znas, a razvaljujes ovaj kviz.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hehe lepo ti je Buki rekao, sto vise pricas samo se vise blamiras, a ti nikako da ga poslusas:)
« Poslednja izmena: 06. Dec 2010, 12:09:22 od Totalno-Ludilo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Wildfire S
Ma da, ti cuti pa se manje blamiraj. Ja sam posten i kazem sta radim. Ne treba on da mi nalepi da sam igrao sa samim sobom i digao PSP, to nije istina. Ti si mu to punio glavu.
Ti se ne javljaj, ludilo.
« Poslednja izmena: 06. Dec 2010, 14:33:22 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 17:58:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.