Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radio beograd 202 slavi katolički božić. Emisija Otisak duše  (Pročitano 29399 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Dobro, ja to cisto pokusavam da se bavim amaterski proricanjem buducnosti, da isprobam svoje mogucnosti. Siguran sam da kad se Vojvoda vrati iz Haga ima da oslobodimo nase Kosovo od mrskih zapadnjackih okupatora.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Zašto bismo oslobađali bilo šta?! Ja bih im sve poklonio, prirodna bogatstva, zemljište, gradove i sela, reke, planine i jezera, čak i male potoke i parkiće, sve životinje i ljude, sve ribe, ptice i sve pčele, sve što leti, hoda, pliva, ili gmiže.

Svoj život bi im prepustio na milost (ne na nemilost, jer su oni milosrdni), dao bih im svoju kuću, svoje dvorište, donirao i svoje organe ako treba.

Molim te, nemoj mi pominjati tog iz Haga, iz strastvene ljubavi prema okupatoru ne mogu da podnesem da čujem, ili pročitam njegovo ime. Ta osoba ne gleda blagonoaklono na našu neizmernu ljubav prema okupatoru. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Kakvo bre prepustanje svetih teritorija, ima sve to da oslobodimo od mrskih zavojevaca. I to cemo sa Terazija da uradimo.

Nego kad vec pominjem Terazije, je l' znas kad ce neki novi protest oko Kosova, trebaju mi nove patike ?

A jos i kad napravimo Facebook grupu od 100k+ clanova, uh, ima gace da pocnu da im se tresu, sami ce da se pokupe i da odu.

Samo polako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mislim da bi mnogo bolje bilo da sakupe pare i kupe ti sledecu knjigu link

Svidja mi se kad patuljci poput tebe ne znaju sta da kazu,pa se pozivaju na izmisljene pravopisne greske.

Nego,evo i za tebe jedan link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Izmisljene ?  Smile

Ne brini, ako oni ne sakupe pare ja cu licno da kupim knjigu i da ti posaljem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Izmisljene.  Smile

Nego,pusti ti knjigu,vidi na sajtu letove za Rim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Nego, kol'ko ti uopste godinica imas ? Ja ti prebacujem za pravopis a ti mozda ni skolicu nisi jos zavrsio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Kakvo bre prepustanje svetih teritorija, ima sve to da oslobodimo od mrskih zavojevaca. I to cemo sa Terazija da uradimo.

Nego kad vec pominjem Terazije, je l' znas kad ce neki novi protest oko Kosova, trebaju mi nove patike ?

A jos i kad napravimo Facebook grupu od 100k+ clanova, uh, ima gace da pocnu da im se tresu, sami ce da se pokupe i da odu.

Samo polako...

Ne znam kada će i da li će biti protest, a za patike, šta da ti kažem, probaj da ih kupiš, nije lepo krasti.

Evo ja ću ti pokloniti svoje, pošto smo u istom timu ljubitelja zapadanjaka, jes' da malo smrduckaju, ali mogu da se operu. Nike, original američke.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Nego, kol'ko ti uopste godinica imas ? Ja ti prebacujem za pravopis a ti mozda ni skolicu nisi jos zavrsio.  Smile

Reko bih ti,ali ne znam dal si jos ucio taj broj.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ne znam kada će i da li će biti protest, a za patike, šta da ti kažem, probaj da ih kupiš, nije lepo krasti.

Evo ja ću ti pokloniti svoje, pošto smo u istom timu ljubitelja zapadanjaka, jes' da malo smrduckaju, ali mogu da se operu. Nike, original američke.

Naravno da nije lepo krasti. Ali ovo je vracanje milog za drago. Oni nama otimaju Kosovo, mi cemo njima original patike.

Reko bih ti,ali ne znam dal si jos ucio taj broj.  Smile  Smile

Ucio sam, ne brini. Slobodno kazi, nemoj da se stidis, pogotovo ne ako je jednocifren broj.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.336 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.