Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radio beograd 202 slavi katolički božić. Emisija Otisak duše  (Pročitano 29514 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
Da, znam kako je uradjeno i za to su pre svega Srbi sami krivi.

значи,срби су криви за јасеновац и остала стратишта?
по тој логици јевреји су криви за аушвиц,дахау и остала одмаралишта?  браво мајсторе...ту логику би требао отићи презентовати председнику јеврејских општина...или премијеру израела Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
@Ozzy - batice,ajde zacepi malo tu gubicu i pusti nas "ostale" Srbe da uzivamo u jos ovom zadnjem danu praznika. Jel moze?  Smile  Smile Kupicu ti kartu za Rim,cim posaljemo Stanislava u voljenu Nemacku da popravlja automate za kafu.  Smile

Videcu da to bude pre Srpske nove godine,da izbegnes traumu koja nastaje kada ti i tebi slicni vidite Srbe koji se vesele,a istovremeno drze do svoje vere i identiteta.  Smile

Citat
Oduvek su mi bile fascinantne (u najnegativnijem smislu) te "patriote"  koje su pobegle na mrski im zapad i odatle brinu za opstanak srbstva i pravoslavlja.

Мени је то омиљена сорта људи. Праве и истинске јуначине. Па још кад кажу како би се они, ДА СУ ОВДЕ, најебали мајке свим српским душманима и разрачунали са свим лоповима, па и извршили по који атентат, ја просто падам у транс одушевљен таквом интернет храброшћу.

Ima i gorih,kao moj brat od tetke koji se vratio na par nedelja iz Amerike,gde je na specijalizaciji.Lepo batica smislio - on ce odande da popravlja Srbiju.Ja ga pitam kako to zamislja,odnosno sto se ne vrati onda ovde ako mu je tolko stalo do Srbije?  Smile A on mi lepo kaze svoju "viziju" - on ce da koordinise,zajedno sa ostalim izbeglim pickama,a mi koji smo ostali ovde,mi cemo da izvrsavamo njihova naredjenja.  Smile  Smile

Odmah se setih Maradica.  Smile Pravda i srpstvo na daljinu.  Smile

Samo cekam da pocne opet sa tim sranjima da ga oteram u tri lepe.  Smile Picke kukavicke.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2012, 14:09:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Meni je zanimljivo to insistiranje na zivot po gregorijanskom kalendaru 354\365 dana i prelazak na julijanski tog jednog...

Pardon... ne prelaze ni tada, jer slave bozic 7. januara...  Smile

Bozic je 25. decembra i u gregoriajsnskom i julijanskom kalendaru i nikada ne moze biti 7. januara i nikada nece ni biti 7. januara. Ako ne verujesh pogledaj crkveni kalendar.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Apple 15
Citat
Omiljena srpska poskocica je "Ubi, zakolji da Hrvat/Musliman/Siptar/Madjar/katolilk...(dopuniti po zelji) ne postoji" , u cemu je razlika ? A ja sam posetio i par njihovih foruma koji nisu bas cenzurisani, pa je i tu bilo vise pozitivnih komentara.

Srpska? Smiley

Zaista?

Opet imam utisak da zivim u paralelnom univerzumu...

Ja sam mislila da je - "Mali mrav, mali mrav u njedrima nesto... Moram da ga nadjem da menjamo mesto"... ili... "Cetri metra somota, zar te nije sramota... da ti ljubis mladog momka, matora devojka" ili "Igrale se delije nasred zemlje Srbije... Sitno kolo do kola vilo se do stambola" ili ako cemo bas po patriotizmu "Hej dragi, dragi.. bozurove sadi... ja cu vodu, a ti koren nek izniknu mladi"...

Inace, "Kosovski bozuri" je moja omiljena narodna pesma... Smile

Mada, mislim da je najagresivnije sto sam cula bilo ... Nad Kraljevom ziva vatra seva... i Marsirala, marsirala kralja Petra garda... obe vrlo popularne i medju Hrvatima (samo sa drugim tekstom)...  Smile

Meni je zanimljivo to insistiranje na zivot po gregorijanskom kalendaru 354\365 dana i prelazak na julijanski tog jednog...

Pardon... ne prelaze ni tada, jer slave bozic 7. januara...  Smile

Bozic je 25. decembra i u gregoriajsnskom i julijanskom kalendaru i nikada ne moze biti 7. januara i nikada nece ni biti 7. januara. Ako ne verujesh pogledaj crkveni kalendar.

Iskreno ti preporucujem da jos jednom procitas sta sam napisala tim povodom, posto ovako... kako da kazem... lajes na pogresno drvo...  Smile

« Poslednja izmena: 08. Jan 2012, 15:30:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Naravno da Srbija , kao deo nacionalnog identiteta terba da slavi Bozic 7.januara...

Ko kaze da je to deo nacionalnog indentiteta ?

значи,срби су криви за јасеновац и остала стратишта?

Krivi su za ono sto im se dogadjalo 90ih.

Nego nisam stigao jos da kupim najnoviji crkveni kalendar, je l' odredjeno kad je slava Sv. velikomucenika Gadafija?Pretpostavljam da ce to da bude izvan posta, da se najedemo prasetine u njegovu cast.

Opet imam utisak da zivim u paralelnom univerzumu...

I meni se tako cini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Filmadzija u pokusaju-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Vertu E50
Naravno da Srbija , kao deo nacionalnog identiteta terba da slavi Bozic 7.januara...

Ko kaze da je to deo nacionalnog indentiteta ?

Cekaj,ako nije to deo nacionalnog identiteta,sta jeste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
No, da se vratimo na sustinu ovog topica.

Vidim u Blicu vest da je Srbima u gradicu u Kaliforniji dozvoljeno da pucaju iz pusaka zbog Bozica. Otisli ljudi u policijsku stanicu, rekli da hoce da pucaju jer je to deo njihovog verskog praznika i nikom na pamet nije palo da im to zabrani. Cak i obicnim ljudima nije smetalo. Jos jedan dokaz da ako su negde verske slobode zagarantovane onda je to u US. Sto me naravno ponovo podseti na proseravanja 019 seratora.

http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/300280/Srbima-u-Kaliforniji-dozvoljeno-da-pucaju-za-Bozic-Amerikanci-odusevljeni

Ja samo mogu da zamislim kako bi ljudi kod nas reagovali da postoji neka verska manjina koja na taj nacin obelezava neki svoj praznik, verovatno bi trazili javno spaljivanje na lomaci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Cekaj,ako nije to deo nacionalnog identiteta,sta jeste?

Deo nacionalnog indentiteta su znacajni dogadjaji, licnosti, datumi iz istorije..

Srednjevekovna  kraljevina, Nemanjici, Prvi srpski ustanak, Drugi srpski ustanak, Prvi svetski rat, Drugi svetski rat...

Verski praznici nikako ne mogu da budu deo nacionalnog indentiteta.

Jesi li pomislio nekada da postoje i Srbi koji nisu pravoslavne veroispovesti ?
« Poslednja izmena: 09. Jan 2012, 03:46:26 od Ozzy_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Nego nisam stigao jos da kupim najnoviji crkveni kalendar, je l' odredjeno kad je slava Sv. velikomucenika Gadafija?Pretpostavljam da ce to da bude izvan posta, da se najedemo prasetine u njegovu cast.

какве везе има ово са твојом тврдњом да су јевреји уствари били џелати у аушвицу? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49968
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Dobro, 200k u zemlji od 4.3 mil nije bas statisticka greska.

Нема ни толико. Срба у Хр данас има максимум 140 хиљда и сваким даном их је све мање и мање. Када Срби напокон потпуо нестану биће до краја реализована политика "једну трећину побити, другу протјерати, трећу покатоличити". Да ли ми можемо бити равнодушни према чињеици да је прије сто година на територији Хр живјело близу милион Срба (25% становништва) а данас се озбиљно примичемо статистичкој грешци?  Smile  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.