Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radio beograd 202 slavi katolički božić. Emisija Otisak duše  (Pročitano 29389 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ja znam da ce komunisti da me napadnu sigurno.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Ja zaista ne znam kakvo ti kripticno znacenje nalazis u ovome, ali da... SPC je kriva zato sto nije prihvatila Milankovicev kalendar koji je sama narucila i to iz cistog politikanstva...

Milnkovicev nek prihvati,ajde.Ali ne ovaj postojeci Julijanski.Nema razloga da budemo veci papa od pape.

Eto.. u toj recenici je sav haos post-kumunisticke Srbije...

Ja znam da ce komunisti da me napadnu sigurno.

Nego, radilo se u tim Amerikama za bozic, m?

« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 17:43:37 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia krntija
Citat
Ne radi se tu o kalendaru. Radi se o napadu na pravoslavnu veru. Korak po korak. Jedino sto je srpsko ostalo u Srbiji i sto se koliko toliko drzi jeste pravoslavna vera. I da je samo kalendar u pitanju, pa prvi bih bio da ga menjamo. Ne radi se o kalendaru. Nakon sto nam promene kalendar, sledeci njihov korak bi bio mnogo vise porazavajuci za Srbiju.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Treba da usvojimo Milankovicev kalendar Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
суштина православља је да ми сви лепо испоштујемо и што је наша влада желела преко медија да се католицима увуче у буљу.

мени лично уопште не смета тај натпис у углу тв-а. Заиста. Мени је једино важно да 7. јануара не изостане нама честитка. А то што страни медији не форсирају православне обичаје и празнике-ништа чудно. Који ће нам то у животу.

како је знао да каже патријарх Павле-будимо људи
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Katolicanstvo nam ne treba jer su oni prava Alexandrijska to jest Rimljanska religija, koja je samo nominalna "hriscanska" organizacija specializovana u mahinacijama, asasinacijama i ubistvima
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Svodi se na to da ako cela Srbija treba da bude tolerantna na 1000 bolesnih ljudi i da pritom ih cak i reklamiramo na televiziji zasto onda oni (zapad) ne bi bili tolerantni na 8 miliona srba koji su toliko zatucani pa jos uvek uskladjuju svoju veru za "pogresnim" Julijanskim kalendarom. Zivim-o kako zivim-o, ja njih ne diram i sta oni mene ima da diraju. Moj kalendar je drugaciji i sta sad oni hoce. To je kao da se bunimo sto je komsija ofarbao kucu u svetlo plavo a ne u tamno plavo. Sta me se tice sta on radi u svom dvoristu ako me ne ugrozava. Ako mi toliko ugrozavamo svet zato sto nam je kalendar drugaciji, pa onda bolje da se kolektivno istrabimo nego da dozvolimo da ceo svet ispasta zato sto srbi nece da promene svoj verski kalendar.

Gde je sad njihova tolerantnost? Ima mnogo zemalja koji svoji verski kalendar nisu menjali. Rusija, Srbija Moldavija... Mozete i da me dopunite.
Zasto moramo da menjamo svoj verski kalendar. Takav je kakav jeste makar bio pogresan i za 3 meseca a ne samo za 14 dana. Ko uopste garantuje da je Gregorijanski kalendar 100% tacan. Mozda su i oni pogresili za par dana.

Ne radi se tu o kalendaru. Radi se o napadu na pravoslavnu veru. Korak po korak. Jedino sto je srpsko ostalo u Srbiji i sto se koliko toliko drzi jeste pravoslavna vera. I da je samo kalendar u pitanju, pa prvi bih bio da ga menjamo. Ne radi se o kalendaru. Nakon sto nam promene kalendar, sledeci njihov korak bi bio mnogo vise porazavajuci za Srbiju.

Sramota je da se na televiziji i radiju toliko forsiraju katolicki obicaji. Jos nisam video ni da se u jednoj zapadnoj zemlji forsiraju pravoslavni obicaju u medijima kada mi slavimo Bozic. Gde je onda tu njihova tolerantnost, citaj demokratija?

Pa ko tebi, nesreco nesrecna, brani uopste da slavis svoj Bozic kad ga slavis ? Ko tebi namece da moras da slavis Bozic 25. decembra ? Ko tebi uopste prica da je tvoj kalendar pogresan i da ne trebas da slavis Bozic po tom kalendaru ?

Je l' to sve zbog toga sto je na Radio Beogradu bila emisija posvecena Bozicu po Gregorijanskom kalendaru ? Znas li ti  da 80% hriscanskog sveta slavi Bozic 25. decembra, a s toga i znacajan broj gradjana Srbije, sto katolicke, sto protestantske, sto pravoslavne veroispovesti. I sta sad, oni nemaju pravo da imaju to jedno vece svoju emisiju na nacionalnom radiju ?

Pitas se sto u Americi ne pridaju paznju Bozicu po Julijanskom kalendaru. Pa mozda zbog toga sto u Americi taj Bozic slavi 0.0005 % gradjana, da ih ima vise verovatno bi vise paznje dobili. Ali, poznajuci Amerikance odlicno, da im kazes kad slavis Bozic, ne samo da bi ti cestitali nego bi i dosli kod tebe na rucak.

Tvoje vidjenje tolerancije je, neka pripadnici ostalih verskih zajednica slave svoje praznike u cetiri zida, nemoj da imaju verske objekte, emisije na radiju, svoje novine, konkretno, da ne znam da postoje. Isto je i za homoseksualce. Slicno vidjenje tolerancije je imao i Hitler, samo sto je koristio druge metode da tu svoju toleranciju pokaze.

Tolerancija je da znas da oko tebe postoje razliciti ljudi i da si spreman da prihvatis to da su razliciti. Zbog takvog vidjenja tolerancije, ko sto je tvoje, jednog decka, srednjoskolca, u Nisu su roditelji izbacili iz kuce a rodbina ga se odrekla, samo zato sto je priznao da je homoseksualac. Decko nije hteo ni da paradira, ni da namece drugima to sto jeste, samo im je rekao "ja sam homoseksualac, ne mogu da krijem to od vas vise", a oni njega na ulicu.

I kad vec pominjemo homoseksualce, to sto se hvatas za njih, cak i po temama koje nisu namenjene njima, navode me da ne mislim vise da si ti jadni fasisoid, kao sto sam do sad mislio, vec da si zapravo ili prikriveni homoseksualac, ili neko ko oseca da ga privlace muskarci ali ne zeli to da prizna i homofobicnoscu zeli da potisne ta osecanja u sebi (ova druga varijanta mi deluje mnogo realnija za tebe). Ja mislim da je vec xy puta dokazano da su najveci homofobi bili upravo iz jedne od ove dve grupe ljudi koje sam naveo. Evo bas citam da su otkrili da je Nikson, inace osvedoceni mrzitelj homoseksualaca, imao ljubavnika.

Moj ti je savet da nema potrebe da potiskujes to u sebi, jer ces kad tad da eksplodiras; uzmi nadji decka, opusti se i uzivaj. Bar zivis u tolerantnom drustvu gde nece niko da te prebija na ulici zbog toga sto jesi.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2011, 02:52:52 od Ozzy_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Dečko nešto nije u redu u tvojoj glavi. Juče si došao na forum a uhvatio si se za mene. To što si izvrnuo moje reči i produbio tematiku ne znači da su to moje reči. Niti sam rekao da ne sme da se čestita ljudima Božić niti branim (fugurativno) da se prave emisije o njihovim običajima. Podizanje katoličkog Božića do nebesa u pravoslavnoj Srbji to je problem. Nema u Srbiji toliko katolika da mora biti taj nivo "zastupljenosti" u medijima. Zapravo, nije problem ni količina zastupljenosti tog dana. Problem je kako su to izveli. Slavilo se ko da se slavi pravoslavni Božić. Možda 80% hrišćanskog sveta slavi Božić 25-og ali u tu grupu ne spadaju i hrišćani pravoslavne veroispovesti. Kad crkva odluči da promeni kalendar i ja ću ga slaviti tog dana. Do tada je onako kako jeste. Ko što rekoh, nije problem u kalendaru. Isuviše si površan. To što ti čitaš između redova i vidiš samo ono što želiš da vidiš, to je tvoj problem.
Kao što kada čitaš ti čitaš samo ono što želiš da pročitaš, bez želje da razumeš autora teksta, verovatno u stvarnom životu ne vidiš dalje od svog nosa.
Porediš me sa hitlerom a dobro znaš šta je uradio za vreme drugog rata. Koliko je srba ubijeno mučki. Kažeš da imam nacističku ideologiju a ja se upravo protiv toga borim pišući po forumima.

Citat
Tolerancija je da znas da oko tebe postoje razliciti ljudi i da si spreman da prihvatis to da su razliciti.
Slažem se. Ali ne pominješ činjenicu da se radi o obolelim ljudima. Danas homoseksualci sutra pedofili. Prema ovim prvima jesam tolerantan. Neka rade šta hoće. Ali ne na javnom mestu. Takoće nikakvo eksponiranje te bolesti u javnost. Prikazivanje toga kao nešto normalno. Dečko čitav li si ti?
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Imamo novu Natasu Kandic na forumu.Mozda i novog katolika(sudeci po reakciji).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Dečko nešto nije u redu u tvojoj glavi. Juče si došao na forum a uhvatio si se za mene. To što si izvrnuo moje reči i produbio tematiku ne znači da su to moje reči. Niti sam rekao da ne sme da se čestita ljudima Božić niti branim (fugurativno) da se prave emisije o njihovim običajima. Podizanje katoličkog Božića do nebesa u pravoslavnoj Srbji to je problem. Nema u Srbiji toliko katolika da mora biti taj nivo "zastupljenosti" u medijima. Zapravo, nije problem ni količina zastupljenosti tog dana. Problem je kako su to izveli. Slavilo se ko da se slavi pravoslavni Božić. Možda 80% hrišćanskog sveta slavi Božić 25-og ali u tu grupu ne spadaju i hrišćani pravoslavne veroispovesti. Kad crkva odluči da promeni kalendar i ja ću ga slaviti tog dana. Do tada je onako kako jeste.

Pa sta ako sam dosao "juce" na forum, ne smem da diskutujem dok mi staz ne bude bar 10 godina ?

I gde si ti video da se Bozic po Gregorijanskom kalendaru (koji slave i mnogo pravoslavci) u Srbiji dize do nebesa ? Ja to uopste nisam primetio. Bila je ta jedna nocna emisija, bio je prenos mise ujutru i to je to, ako ti vidis tu neko nametanje, onda zaista imas problem .

Ko što rekoh, nije problem u kalendaru. Isuviše si površan. To što ti čitaš između redova i vidiš samo ono što želiš da vidiš, to je tvoj problem.

Nego u cemu je problem, u tome da ako crkva promeni kalendar ima da je nateraju da promeni i pravoslavno opredeljenje ida ce Srbi da budu pokatoliceni sto ce da dovede do unistenja srbstva i Srbije !? Jesi li ti svestan kakve imbecilnosti iznosis ?

Prvo, od SPC niko ne trazi da menja kalendar, a drugo, boli nekog kurac na zapadu koje su Srbi veroispovesti i kad slave Bozic. Eno ti Grcka pravoslavna crkva, Rumunska pravoslavna crkva, Gruzijska pravoslavna crkva, sve koriste Gregorijanski kalendar, i sta im fali, jesu postali katolici ?

Kao što kada čitaš ti čitaš samo ono što želiš da pročitaš, bez želje da razumeš autora teksta, verovatno u stvarnom životu ne vidiš dalje od svog nosa.
Porediš me sa hitlerom a dobro znaš šta je uradio za vreme drugog rata. Koliko je srba ubijeno mučki. Kažeš da imam nacističku ideologiju a ja se upravo protiv toga borim pišući po forumima.

Kako se to boris ? Tako sto kazes, ja sam protiv Hitlerove ideologije. Pa dzaba to pricas ako su ti stavovi slicni toj ideologiji.

Hitler je mrzeo ljude samo zbog toga sto su druge vere, nacionalnosti, rase i seksualnog opredeljenja.

Ti mrzis ljude samo zbog toga sto su druge vere, nacionalnosti, rase i seksualnog opredeljenja.

U cemu je razlika ? Razlika je u tome sto je Hitler imao tu moc da ubijanjem ispolji tu mrznju, ti na svu srecu nemas, jer da imas, ne sumnjam da bi postupio isto.

Slažem se. Ali ne pominješ činjenicu da se radi o obolelim ljudima. Danas homoseksualci sutra pedofili. Prema ovim prvima jesam tolerantan. Neka rade šta hoće. Ali ne na javnom mestu. Takoće nikakvo eksponiranje te bolesti u javnost. Prikazivanje toga kao nešto normalno. Dečko čitav li si ti?

Po cemu su to homoseksualci bolesni ljudi. Ko je utvrdio tako nesto ? Hitler ?

Poredis neuporedivo, a to je homoseksualizam i pedofilstvo. U homoseksualizmu dvoje odraslih ljudi stupa dobrovoljno u seksualni odnos, u pedofilstvu jedna odrasla osoba vrsi blud nad detetom koje ni ne zna sta je to sex. Idi malo citaj nesto, tako neuk, umesto sto si opsednut mrznjom prema ljudima koji nisu isti kao ti.

I nisam ti ja nikakav decko, rekoh ti da si nadjes decka.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2011, 04:18:21 od Ozzy_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.