Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:49:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pušenje ili vaspitanje?  (Pročitano 10500 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
ljudi delimichno tripuju da im to toliko smeta jer im je nabijeno u glavu da je to neznamkoliko shtetno
Da, stvarno je trip kada trudnica ode na kontrolu, pa je akuser pita da li je pusac jer ima fleke na posteljici materice, a ona kaze da nije, ali da njen muz jeste.
Jos kad mu se skupi obazrivo drustvo, pa kad naprave pusnicu...ihahaj..

Da li ce neko piti mleko ili ne, to je stvar njegovog izbora. Mislim da nije eticki uskracivati elementarna prava drugima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Citat
ljudi delimichno tripuju da im to toliko smeta jer im je nabijeno u glavu da je to neznamkoliko shtetno
Da, stvarno je trip kada trudnica ode na kontrolu, pa je akuser pita da li je pusac jer ima fleke na posteljici materice, a ona kaze da nije, ali da njen muz jeste.
Jos kad mu se skupi obazrivo drustvo, pa kad naprave pusnicu...ihahaj..

Da li ce neko piti mleko ili ne, to je stvar njegovog izbora. Mislim da nije eticki uskracivati elementarna prava drugima.

Jaoo vrcomm kako si ti to lepo iskarikirao... Mora da si ponosan na sebe  Smile

Smiley

A sta mislish na ovu prichicu

Dodje trudna srpkinja na kontrolu kod ginekologa, iz zemlje koja je zatrovana svim i svachim, bombardovana osiromasenim uranijumom dovoljno da Gajgerov brojac izvristi celu himnu "Boze pravde" ne znajuci kako vise da daa do znanja toliko visok stepen radijacije, zemlje koja se hrani svim i svacim uglavno nabijeno pesticidima, hormonima i sranjima koja se takodje koriste u zemljama koje propagiraju zabranu pusenja, s obzirom da zivi u Beogradu morala je da se nadise smoga i otrovnih gasova zbog kojih su joj pluca posle niza godina toliko crna da se mogu videti jos samo pod neonskom lampom, a Beograd ko Beograd, lep grad pun privatnika, moderan, moderne i ordinacije, evropske sto bi se reklo lepo ugoscavaju trudnice ne bi li im sto brze proslo vreme dok cekuju u cekaonici. Kad je popila svoju Coca Colu Zero u prijatnom ambijentu, pice koje dokazano izazive karcinome i maligna oboljenja takodje veoma prakticno jer mozete oprati WC solju sa njenom kiselinom... odlozila je cashu i medicinska sestra je uvela kod doktora.

Dobar dan
Dobar dan
Molim vas lezite
(gospodja leze)
hmm... izgleda da imate fleke na posteljici materice, to vam je od pusenja. Smile
Ali ali...
Nema ali! To vam je sve od pusenja!  Smile

Meni se svidja prica  Smile Salu na stranu, protiv sam pusenja u trudnoci (sva sreca pa necu ni zatrudneti  Smile ) shvatam da je pasivno pusenje 60% aktivnog, trudim se da minimalizujem i ne ugrozavam nikoga na stanici svojim cigarama, i na drugim mestima ne samo na stanici pre nego sto zapalim cigaru neretko pitam neznanca da li mu smeta moj dim, iskreno, mislim... ta kultura se valjda podrazumeva...  Smile

Samo nervira me taj doktorov odgovor po default-u :"Prestani da pusish"
Kasalj u sred decembra kad vladaju virusi i bolesti?
"Prestani da pusish"
Mononukleoza?
"Prestani da pusish"
Hepatitis A, B, C?
"Prestani da pusish!"
Sida?!  Smile
"Prestani da pusish!!!"  Smile
Jebi se...  Smile

Niko me nece ubediti da su cigare krivac za sve sto vam padne na pamet .  Smile Mozda samo za krivu kitchmu nesrecnog Marka zbog istovaranja tolikih slepera...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 20:00:15 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

tako nekako...i jos gore...

ja sebi dozvoljavam da uzivam u svojoj cigareti svaki put kada je zapalim.
naravno,tamo gdje mogu i gdje nikome ne smetam.
nikada necu izjaviti da je pusenje zdravo,toliko razumna jesam...jos uvijek.

a odluku da ostavim pusenje,ukoliko se ona i javi kod mene,odgovorno tvrdim da nece biti postaknuta kvazi kampanjama navodno zabrinutih,a prilicno agresivnih nepusaca.
nije po mom ukusu.
nesto joj....debelo fali.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Trudnica je mozda dobila fleke od osiromasenog uranijuma ili izduvnih gasova sa autobuske stanice, ali...poenta ostaje ista:
Citat
shvatam da je pasivno pusenje 60% aktivnog, trudim se da minimalizujem i ne ugrozavam nikoga na stanici svojim cigarama, i na drugim mestima ne samo na stanici pre nego sto zapalim cigaru neretko pitam neznanca da li mu smeta moj dim, iskreno, mislim... ta kultura se valjda podrazumeva...  Smile
...I to je jedino bitno.

Da li cu piti koka kolu ili prirodne sokove, ziveti u gradu i udisati kontaminacije ili otici na planinu u prirodu....je stvar moje odluke. Kao i tvoje da li ces pusiti  (ne ti licno, naravno). Moja odluka ne ugrozava nikoga, a tvoja?

Mislim, znam da se slazemo oko elementarnog, ali cisto da se razumemo u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Jebem li ga, ako je već situacija tako loša, tipa izduvni gasovi, osiromašeni uranijum, nekvalitetne hrana, onda smo mi pušači fakat budale jer, pored svega toga, još i doprinosimo crnilu svojih pluća...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Moja odluka ne ugrozava nikoga, a tvoja?

Trudim se da sto manje ugrozava, da budem iskren.  Smile

E sad. Pitanje moze da se postavi i u drugom obliku.
Da li ti (ne ti licno, uopsteno) ugrozavas nekog sto vozis automobil do svog posla?
Da li ti ugrozavas nekog ili okolinu sa dezodoransom i slicnim otrovnim gasovima koji doprinose licnoj higijeni?

To ti je potrebno a cigara je nepotrebna i ne spada u osnovne potrebe savremenog coveka?! Zavisi iz koje perspektive gledas...  Smile
Ne bih rekao da ti je koka-kola potrebnija i korisnija vise od cigare.  Smile

To jest...
Jebem li ga, ako je već situacija tako loša, tipa izduvni gasovi, osiromašeni uranijum, nekvalitetne hrana, onda smo mi pušači fakat budale jer, pored svega toga, još i doprinosimo crnilu svojih pluća...  Smile

... kad samo pomislim koliko sam se puta iskulirao uz cigaru, koliko sam sivih celija i pameti sacuvao uz dim, koliko sam produktivniji dok ucim, pisem, radim uz taj placebo efekat??
Onda mi je vec "unisteno zdravlje" od svega i svacega zanemarljivo i izgleda kao kap otrova u moru otrova koji se nalazi oko mene...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Svu drogu treba zabraniti pa tako i cigarete Wink

Vrlo prosto i jednostavno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
WhiteGoa, imaš odlične mehanizme odbrane, moram ti priznati.  Smile

Braniš se, uspešno, kao i svi mi pušioničari  Smile , od činjenice da je to jedno sranje, koje uništava zdravlje, koje ti izbija pare iz džepa, koje te čini robom te glupe, odvratne i smrdljive navike...  Smile Sećam se samo kako je bilo divno biti slobodan (govorim o tri nedelje koje sam uspela da preguram bez cigara, ali se veoma uspešno sjebala), kad ne misliš ''Kad će pauza ne predavanju da odem na puš pauzu'', ''Jaooo, ponoć je, a meni ostale dve cigare  Smile '', i slična sranja, koja su zapravo ništa drugo do - ropstvo.  Smile

Ali neka, eto ja sam svega toga svesna, pa me ne sprečava da cepim kutiju dnevno, onako opušteno.  Smile
Svu drogu treba zabraniti pa tako i cigarete Wink

Vrlo prosto i jednostavno Smile
Ništa se time ne bi postiglo... Smiley
Ni droga nije legalna, ali je ljudi uzimaju i sasvim uspešno od nje umiru.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Da ali bar se zna da su narkomani i da su zavisnici od necega sto im u ovom ili onom pogledu menja svest Wink

Sto bi rekla moja razredna prvi dan skolske godine : Deco ako hocete da se drogirate odmah idite skocite sa starog grada nemojte da mucite ni sebe ni porodicu! A ja dodajem pa onda vi bacite te cigare nemojte da mucite ni sebe ni porodicu  Smile Smile

Bespotrebno bacanje para u dim koji ti ide pred ocima, zavist koja je dosta jaca od marihuanske zavisnosti i nametanje da je to nesto sasvim normalno ... to su efekti cigara Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Ne bih rekao da ti je koka-kola potrebnija i korisnija vise od cigare.  Smile
Bilo je figurativno. Koka kolu ne pijem...  Smile

Citat
Da li ti ugrozavas nekog ili okolinu sa dezodoransom i slicnim otrovnim gasovima koji doprinose licnoj higijeni?
Ipak mislim da su to razlicite stvari. Za moju voznju bi trebalo imati razumevanja jer je to sredstvo koje mi sluzi da prehranim porodicu. Dezodorans ne koristim u zatvorenoj prostoriji pred drugima, itd. Btw, jos nisam cuo da se neko zali na te stvari....mozda imas jos neki primer?  Smile

Ako smo se vec slozili oko toga kako bi pusaci trebalo da se nose sa svojim hedonizmom, a to je trenutno tema, onda je bespredmetno razlagati istu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:49:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.