Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:15:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pušenje ili vaspitanje?  (Pročitano 10579 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Bespotrebno bacanje para u dim koji ti ide pred ocima, zavist koja je dosta jaca od marihuanske zavisnosti i nametanje da je to nesto sasvim normalno ... to su efekti cigara Smile

Ne, ne bas...  Smile

Moja draga drugarica Bambina se bavi psihologijom i dobro zna da covek takodje moze veoma uspresno da funkcionise po psecem principu
"lepo ponasanje - zasluzeni keksic"  Smile

Imam neki posao, ubedim samog sebe da sto pre uradim to mogu da se castim jednom cigarom. S obzirom da sam uglavnom perfekcionista i da kvalitet ne sme da pati, onda sve zavisi od brzine obavljenog posla. Nemas pojma kako je lepo kad dobijem zasluzenu nagradu. Da imam malo veci repic (posto svi ljudi imaju, samo je zakrzljao) mahao bi s njime ko lud sa sve osmehom.  Smile

Drugo, iznerviram se ko manijak od svega i svacega sto mi se desilo tog dana, da bih kanalisao taj svoj bes ili sta vec ne zelim da se istresam na drugim, trcanje dosta pomaze ali ne i u sred novembra po ovoj hladnoci, cigara mi veoma lepo legne.  Smile Iskuliram se samo tako... kazu naucnici da i zvake imaju slican efekat.  Smile  Smile

Trece, bez lazi i prevare, volim duvanski dim. Ni ona jutarnja kafa mi nema isti ukus a vala ni simboliku bez cigare.  Smiley

Naravno sva tri treba ugurati u kavez lepog i kulturnog ponasanja s ciljem da sto manje ugrozavam ljude oko sebe.  Smile

Uporedjivanje droge i cigara necu ni da komentarisem, suludo je... mogu se povuci neke paralele, ima dodirnih tacaka ali u globalu... suludo je.  Smile
Subjektivno misljenje ti niko ne brani...  Smile

Citat
author=B@mbin@ link=topic=398602.msg6275996#msg6275996 date=1227470505]
Ali neka, eto ja sam svega toga svesna, pa me ne sprečava da cepim kutiju dnevno, onako opušteno.  Smile

I ja isto, ali mi to pomaze da tokom dana stavim smeshak a ne taj ljuti/tuzni smajli. Ne kajem se...  Smile

Edit:

Bilo je figurativno. Koka kolu ne pijem...  Smile
Dezodorans ne koristim u zatvorenoj prostoriji pred drugima, itd.

Bilo je uopsteno, nije se mislilo licno na tebe...  Smile  Smile

Citat
Za moju voznju bi trebalo imati razumevanja jer je to sredstvo koje mi sluzi da prehranim porodicu.

Ko sto rekoh, zavisi iz koje perspektive to gledas, da sam ja otac... ako ce tata da im pukne sa zivcima a sa druge strane bice produktivniji u svom poslu onda na neki nacin i meni pomaze da prehranim porodicu...  Smile

Samo treba gledati na malo duze staze...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 22:40:18 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081029
mob
Nokia 
Ijaoj sto volim kad mi porede drogu i cigare...(:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Sve to isto moze da se kaze samo da umesto rec Cigareta stavis rec Kokain Smile

Svadjam se sa burazerom svakodnevno na tu temu pa znam kako treba da se postavim Smile ali sad moram da idem Smile

@osma ja ne poredim nego kazem da je duvan droga Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081029
mob
Nokia 

@osma ja ne poredim nego kazem da je duvan droga Wink

Pa to je to (:

Ne lupaj Orf...Ako si ikada ikada video coveka na nekoj teskoj drogi, i coveka koji je u pravom smislu reci narkoman video bi koliko to poredjenje nije validno...A ako jesi video, ili ako znas nekoga ko se lecio od zavisnosti narkomanije onda stvarno ne znam kako mozes te dve stvari dovoditi u paralelu..
Ne kazem da su zdrave i da ne izazivaju zavisnost, daleko od toga, ali da se porede sa drogom?!
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 21:33:43 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Ijaoj sto volim kad mi porede drogu i cigare...(:

Neka, to mi je jos i u neku ruku razumno kad uporedim sa Raznosacevim misljenjem da je srpsko govance, onako malo, smrdljikavo jelte ali zato evropsko mirise na ljubichice i lale... ljubi ga majka...  Smile

Ljudi kod nas puse nerazumno, divljacki.

Ok Orf, ako sam za tebe narkoman, u redu, rekao sam ti vec imas pravo na subjektivno misljenje. Ali za nekog drugog vec nisam.  Smile

« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 21:38:18 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Ko sto rekoh, zavisi iz koje perspektive to gledas, da sam ja otac... ako ce tata da im pukne sa zivcima a sa druge strane bice produktivniji u svom poslu onda na neki nacin i meni pomaze da prehranim porodicu...  Smile
Ali, ti mozes izaci napolje i zapaliti cigaretu, i nikome nece smetati.
....ili si mozda produktivniji kad pusis unutra?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Citat
Ko sto rekoh, zavisi iz koje perspektive to gledas, da sam ja otac... ako ce tata da im pukne sa zivcima a sa druge strane bice produktivniji u svom poslu onda na neki nacin i meni pomaze da prehranim porodicu...  Smile
Ali, ti mozes izaci napolje i zapaliti cigaretu, i nikome nece smetati.
....ili si mozda produktivniji kad pusis unutra?  Smile

Vrcomm, nemoj da se vrtimo u krug bespotrebno i pumpamo postove, ja i izadjem napolje da zapalim cigaru AKO nekome smeta, a potrudicu se da cujem necije misljenje. Jer ima ljudi koji se stide ili iz neke kurtoazije drze u sebi misljenje sto uopste nije u redu.  Smile

S druge strane to sam samo ja. Slazem se da pushache treba malo edukovati osnovnoj kulturi  Smile ali ne i kriviti za svo zlo ovog sveta, mislim, jes ti gled'o  u zadnje vreme "nacionalni servis srbije" i filmove koje nam pustaju po 1000 put, jebote za sta mi da placamo pretplatu...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 21:46:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Hocu da kazem da ljudima smeta duvanski dim jednim delom zato shto se toliko pricha o tome i zbog svih tih kampanja protiv pushenja pa se ljudi delimichno tripuju da im to toliko smeta jer im je nabijeno u glavu da je to neznamkoliko shtetno.

Uostalom,i meni smetaju neke stvari pa shta.

Tu se pak slazem. Kao sto 80% ljudi na pitanje "zasto mislite da treba da udjemo u EU" pocinje sa "da putujem.."  Smile
Ali sam s druge strane jako skeptican po pitanju tvoje objektivnosti na ovu temu s obzirom na to da konstantno ubacujes licnu notu i argumente posmatras samo iz sopstvene perspektive.

Da li ti (ne ti licno, uopsteno) ugrozavas nekog sto vozis automobil do svog posla?
Da li ti ugrozavas nekog ili okolinu sa dezodoransom i slicnim otrovnim gasovima koji doprinose licnoj higijeni?

Znas kako - sto se licnog aspekta tice, ja sam covek prilicno liberalnih shvatanja. U smislu 21. vek, da li ces da pusis ili ne, da li ces da se drogiras, da li se osecas kao covek, covek-slepi mis ili stona lampa, nemam problema ni sa cim.
A ti konstantno izvrdavas pricu da bi sluzila tvojim kvazi-argumentima. Tema nije o zagadjenju atmosfere cigaretama nego o konkretnom ponasanju u prisustvu drugih ljudi. Osim ako te komsija mnogo ne voli, pa okrene auspuh ka tvom prozoru (u prizemlju), a vozi ford-a (dizel po mogustvu  Smile) sa kraja 80-ih (ako ih ima jos uvek  Smile)

A sto se tice tvoje urnebesne price, evo ti nastavak...

Nadju se u istoj prostoriji arlekin, WhiteGoa i nepoznati (forumu  Smile) kanibal... Arlekin i WhiteGoa pripale po cigaretu, pa po drugu, pa po trecu... Kanibal odluci da im obojici odgrize patku i na izlazu kaze "Uostalom, i meni smetaju neke stvari, pa sta."  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Tema nije o zagadjenju atmosfere cigaretama nego o konkretnom ponasanju u prisustvu drugih ljudi.

Znam... spomenuo sam i to par puta. Ne pratis dovoljno.  Smile

A ti konstantno izvrdavas pricu da bi sluzila tvojim kvazi-argumentima.

Zato si ti tu, liberalan i povrh svega duhovit, da mi kazesh prave naucno potkovane argumente od strane psihologa...  Smile

Nadju se u istoj prostoriji arlekin, WhiteGoa i nepoznati (forumu  Smile) kanibal... Arlekin i WhiteGoa pripale po cigaretu, pa po drugu, pa po trecu... Kanibal odluci da im obojici odgrize patku i na izlazu kaze "Uostalom, i meni smetaju neke stvari, pa sta."  Smile Smile Smile

Svidja mi se prichica... posebno sto razbija sve moje kvazi-argumente Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 22:23:55 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Slika govori hiljadu reči.  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:15:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.