Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:31:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pušenje ili vaspitanje?  (Pročitano 10521 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
zato shto se digla tolika hajka na pushache.

Nisam primetio, ali podrzavam inicijativu  Smile

Iskreno, mislim da pusaci nemaju dovoljno razvijenu percepciju kada je u pitanju uticaj dima na druge.
Stice se utisak da i ne zele da razumeju ...

Licno, iako mi jako smeta dim, uvek sam imao razumevanja za pusace iz mog okruzenja, i prilicno se zrtvovao, a moze se reci i glumio da mi ne smeta, da ne bih nekoga deranzirao. Jebiga, sta cu kad sam kulturan, socijalan i lepo vaspitan.  Smile

Medjutim, postavlja se pitanje, ko bi u takvoj situaciji trebalo da istrpi, pude kulturan i obazriv.

Moram da ponovim, kada su deca i bolesni ljudi u pitanju, nemam ama bas nikakvog razumevanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Frizider
Citat
onda kaze - boli me ***** pogledaj onaj autobus sta radi! Smile
Pa taj fazon, ispada da autobus ima vise prava i slobode od mene  Smile (mada moram priznati da je zabranjeno autobusima da ulaze u kafanu, eto tu smo u prednosti)............ukoliko je iskljucivo tramvaj stanica, recimo okretnica, onda svakako ne treba pusiti.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
To se nije odnosilo na tebe - taj ironican deo, ti ionako samo kenjas za tu Evropu...  Smile

A da li autobus ima vise prava od tebe, prilicno kompleksna tema... mozete tako u nedogled, ti kazes "pogledaj autobus" a autobus kaze "pogledaj vanyo-a" i onda mi nepusaci duplo naje**mo...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Frizider
Citat
To se nije odnosilo na tebe - taj ironican deo, ti ionako samo kenjas za tu Evropu...  Smile
Ma meni je bila zanimljiva ta analogija sa autobusima  Smile...........a inace opste poznata cinjenica da ja bezuslovno podrzavam ulazak u Evropu, clan sam organizacije "free Tibet", moralno podrzavam "fuck for forest", slusam Boba Geldofa i jedem razani hleb sa sojinom mlekom.......... Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2008, 13:30:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa i ta analogija sa autobusima je problematicna kazem ti... Zamisli "udjemo" jednog dana naprasno u Evropu i dodju sa tim i evropski autobusi... manja emisija stetnih gasova (mozda cak i bus sa pogonom na vodonik - nulta emisija  Smile) - manje zagadjenje...

I onda ce taj tvoj izbor da napravi problem, jer autobus moze da kaze - vanyo tebe necu da vozim. A posto se autobus prvi prilagodio, on ce automatski imati veca prava od tebe...  Smile Smile

I na kraju, dok mi uopste nije cudno sto se arlekin poredi sa autobusom, za tebe sam se bas iznenadio...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Frizider
Citat
I onda ce taj tvoj izbor da napravi problem, jer autobus moze da kaze - vanyo tebe necu da vozim
Ako hoce rat, dobice ga, ne moze mene da zajebava nekakav retardirani "zeleni" autobus  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Jebiga, sta cu kad sam kulturan, socijalan i lepo vaspitan.

osim kad su taste u pitanju  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Tetke  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
Neko rece da je duvanje dima u facu nepusaca veoma dobar nacin da se odbranite od smaranja istih  Smile E pa verujte mi, nije ako mi nepusaci nosimo martinke  Smile

Back to topic... Kad mi tako dodje neki budza/budzovanka i pocne da mi duva direkt u facu, ja pocnem da se gusim [al zato napravim vele dramu od toga  Smile ] ako ne prestane, i jos mi namerno i dalje duva u facu, onda radi martinka u cevanicu. Tad ne da prestaje da mi duva u facu, nego momentalno prestaje sa pusenjem na 2-3 sata  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
LG 4X HD
Zabranjivati i kukati na pushenje i pushache je najobichnije pomodarstvo koje je uzelo maha pa chak ide dokle da ljudi tripuju kako im to toliko smeta samo zato shto se digla tolika hajka na pushache.

Sve pre ovoga u redu a ovo - obicna nebuloza. Nisi pomislio da nekome mozda stvarno smeta duvanski dim?  Smile

Ali se (na nekom visem nivou) principijelno slazem sa tobom kada je pomodarstvo u pitanju. Ovde su mnogima puna usta nekih "evropskih vrednosti" a kada dodje do konkretne stvari koju i pojedinac moze uciniti (po ugledu na te iste vrednosti) onda kaze - boli me ***** pogledaj onaj autobus sta radi!  Smile
ja se u potpunosti slazem da nekome smeta duvanski dim,ali pitanje je u kolikoj meri.Hocu da kazem da ljudima smeta duvanski dim jednim delom zato shto se toliko pricha o tome i zbog svih tih kampanja protiv pushenja pa se ljudi delimichno tripuju da im to toliko smeta jer im je nabijeno u glavu da je to neznamkoliko shtetno.Kao shto sam chuo prichu koja se provlachi u poslednjih par godina  kako mleko (ne rachunajuci majchino)  nije zdravo jer ljudski zeludac ne moze da procesuira mlechne masti kako treba i bla bla i odjednom gomila ljudi vishe ne moze da pije mleko jer im "smeta" a do juche su ga skrkali kao ludi.
Stvar je u tome da uz dovoljno jaku kampanju ljudi mogu da poveruju da im smeta ili im prija bilo shta.

Uostalom,i meni smetaju neke stvari pa shta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:31:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.