Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucnjava u Sarajevu - Vehabija ubio Srbina i Bosnjaka  (Pročitano 2689 puta)
19. Nov 2015, 15:30:21
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Ubica vojnika i njegov zet ratovali u Siriji?

Komšije Enesa Omeragića koji je ubio dvojicu vojnika u Sarajevu kažu da je on jedno vreme bio na ratištu u Siriji, kao i da je bio u zatvoru.

Izvor: Dnevni avaz, Nezavisne četvrtak, 19.11.2015. | 10:35 -> 11:52

Nezavisne novine pišu da je Omeragićev zet ratovao u Siriji i da se 2013. godine vratio u BiH.

Takođe, navodi se da je njegovo ime poznato redakciji lista i da je bio uhapšen u akciji "Damask".

Prethodno su u izjavama za “Dnevni avaz“, Omeragićeve komšije na pitanje da li im je poznato da je pripadao grupi vehabija rekli su da su ga viđali u džamiji, ali da nikada nisu primetili neku vrstu radikalizma ili devijantno ponašanje u islamskoj zajednici.

“Bio je miran, tih i povučen kao dete. U mahali se igrao sa decom, nikada ne bih mogao reći da bi tako nešto uradio, ali ko zna šta se sve desilo“, rekao je komšija Bahtija Prašović.

Na ulicama blizu kuće u kojoj se Omeragić razneo bombom posle napada na vojnike gotovo da nema nikoga, a pojedini delovi kuće, koju obezbeđuje policija, ograđeni su žutom trakom.

Policija vrši uviđaj, pregleda ulicu, žbunje, kao i jedan automobil tipa “golf“

Ubistva dva vojnika u Sarajevu istražuje se kao akt terorizma, saopštila je Kancelarija državnog tužilaštva BiH..

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
miran i tih dzihad zlikovac i manijak...
bas su ga lijepo opisali..
.steta sto se raznijeo...mogli su zlatu maminom i bombonu dat...

ovo  oni i rade zato sto ih komsije i porodica opisuju kao mirne i tihe ljude
pa sluzbe dignu radar...a zlikovci se podvuku,,,pa ubiju... ko da kazu dobar dan... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
HTC One
Neverovatno je da smo do juce imali poprilican broj (ni slucajno licemernih) forumasa koji su komentarilsali kako je sva paznja usmerena na dogadjaje u Francuskoj a za ruski avion i napad u Bejrutu niko ne daje ni pet para.

Onda se, iako ni blizu po broju zrtava, ovo desi u Sarajevu i od dvoje poginulih jedan je Srbin, ali ni za to niko ne daje pet para.

Da mi je znati sta je u glavama pojedinaca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
NEVERICA U DOMU STRADALOG VOJNIKA Otac: Armin je izdržavao celu porodicu, bio nam je sve

U mestu Preočica nedaleko od Viteza, gde je živi porodica Armina Salkića, jednog od dvojice vojnika koje je sinoć u Sarajevu ubio Enes Omeragić - tuga, suze i jecaji. Arminov otac Muris Salkića kaže da je vojnik izdržavao celu porodicu i da im je bio sve.

Arminov brat Abedim i otac Muris

Muris i dalje ne može da veruje da njegovog sina nema, poše portal Klix.ba.

Armin je, kaže, bio jedini zaposlen i hranitelj porodice. Otac i majka su nezaposleni, kao i braća Abedin i Ishak.

"Niko ne radi. On mi je bio i hranitelj i sve", kroz suze je kazao Muris.

Otac kaže i da je Armin voleo vojsku i bio dete za ponos.

- Pre dva meseca pukao mi je čir na želucu. On me je odvezao u bolnicu, a zatim je rekao da ujutro mora na Manjaču. Ja sam jedva ostao živ, ali on je otišao na svoju dužnost, što mi je bilo drago. Komandant mu je rekao da se ne sekira, a poslao je vojnike iz Rajlovca koji su mi dolazili u posetu i dali krv koja mi je bila potrebna", priseća se kroz suze Muris te dodaje:

"Takvo dete se nije rodilo, kome je on šta skrivio?"

U domu Salkića samo tuga, suze i jecaji

Armin je bio poslušan vojnik koji je svoju uniformu i grb koji je nosio na njoj stavljao ispred sebe i svojih roditelja. Voleo je državu, ali ubijen je, ne herojski, već kukavički, piše taj portal.

U Oružane snage Bosne i Hercegovine primljen je 2011. godine, a pre dve godine prebačen je u Rajlovac.

"Izgubio sam osobu koju sam volio najviše na svetu. Sad kada bi i mene ubili, bilo bi mi svejedno", kroz suze govori Arminov brat Abedin.

"Ne mogu da verujem da ga nema"

Abedin je vest o napadu na vojnike pročitao na internetu, nakon čega su kontaktirali komandanta i saznali da je Armin ubijen.

"Meni su se noge oduzele kada sam saznao, niko nam ništa nije hteo da kaže. Na internetu sam pročitao da se to dogodilo, nazvali smo komandanta, a sa druge strane su spustili slušalicu i pitali: 'Šta da kažemo, zove Arminova porodica?', tada nam je sve bilo jasno", govori Abedin kojem je Armin.

Vreme sahrane još nije poznato, a u toku dana bi trebala biti obavljena obdukcija tela kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
UBIJAO BEZ MILOSTI Detalji krvavog pohoda teroriste iz Sarajeva

Enes Omeragić je u teroristički pohod pošao iz svoje kuće u sarajevskom naselju Sokolje juče oko 18.30 časova, naoružan automatskom puškom i sa nekoliko okvira municije - rekao je ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić.

Ubica. Enes Omeragić

Mektić je na konferenciji za novinare, povodom sinoćnjeg terorističkog čina u kojem je Omeragić ubio dva pripadnika Oružanih snaga BiH, naveo da je ubica prilikom izlaska iz kuće, prema prvim informacijama, ispalio kraći rafal od nekoliko metaka.

- Onda je došao u sportsku kladionicu, u kojoj su se nalazila dva vojnika i još nekoliko civila. Prošao je pored tih civila, ne obraćajući pažnju na njih, i došao do vojnika i u jednog i drugog ispalio više metaka i usmrtio ih na licu mesta - naveo je Mektić.

Prema njegovim rečima, nakon toga, Omeragić je izašao i napolju ispalio još nekoliko metaka.

- Ugledao je vojnika koji je ulazio u autobus i pošao za njim, najverovatnije, u nameri da i njega ubije. Zahvaljujući vozaču koji je u tom trenutku ugasio svetla, nije u tome uspeo. Omeragić je ispalio rafal od više metaka po autobusu, ali niko nije ozbiljnije povređen - rekao je Mektić.

On je dodao da je Omeragić po povratku kući bacio ručnu bombu, čiji krater još nije pronađen, ali se čula detonacija.

Vehabija Enes Omeragić sinoć je u sarajevskom naselju Rajlovac ubio pripadnike Oružanih snaga BiH Nedeljka Radića i Armina Salkića, te ranio DŽžvada Ljukovca, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Neverovatno je da smo do juce imali poprilican broj (ni slucajno licemernih) forumasa koji su komentarilsali kako je sva paznja usmerena na dogadjaje u Francuskoj a za ruski avion i napad u Bejrutu niko ne daje ni pet para.

Onda se, iako ni blizu po broju zrtava, ovo desi u Sarajevu i od dvoje poginulih jedan je Srbin, ali ni za to niko ne daje pet para.

Da mi je znati sta je u glavama pojedinaca.  Smile

I tako je za sve

Tema u Ukrajini koliko ono sad vec strana (to sam cak i par puta vec komentarisala) i slicno. Ok, bitno jeste, ali koliko mi zivotno bitnijih za nas pitanja imamo. No,

Nemam nikog tamo, niti otadlen, niti zivim tamo pa ni nemam uvid o "stanju na terenu". Ali, ako je zaista istina ono sto se pise po portalima i u komentarima na netu da u Bosni postoje centri za obuku - zaista mi je totalno nejasno kako Evropa (jer je nemoguce da se to ne zna) to dozvoljava. Bosna ionako samostalna nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Ovaj događaj ne deluje kao organizovan i planiran na nekom višem nivou. Ali samo je pitanje vremena kad će bradonje da se aktiviraju i naprave mnogo veće sranje.
Nisu oni finansirani i obučavani za džabe i nije to samo za potrebe sukoba na bliskom istoku
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Mogu samo da kazem da sam srecna sto zivim u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Nek je laka zemlja momcima koji su branili otadzbinu. Saucesce porodici.

+1

Sto se tice nekih stvari isto mislim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.