Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pucnjava i eksplozija u centru Pariza  (Pročitano 35697 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Suština priče je da teroristi nisu emigranti,već druga,treća generacija,ljudi iz geta,ostrakovani od tog društva u koje su došli,izolovani od realnog sveta...

Па имаш и разне кинеске четврти по разним земљама па Кинези не хистеришу и пале све живо, захтевају нека своја "права" (која?) нити се колективно разносе унаоколо...

А исто важи за Индијце. Како то да иако Индијаца и Пакистанаца има скоро исто у Великој Британији, да имају своја гета и једни и други, само Пакији праве срања?  Smile

Слична ситуација је и са Филипинцима, Вијетнамцима и др. немуслиманским групама у Европи.
to jeste. islam je vrlo, vrlo zeznuta religija jer se lako tumaci kao politicka ideologija

Зезнута, зезнута:

Косово:

Сирија:

Smile

Косово:

Сирија:

Косово:

Сирија:

Косово:

Сирија:

« Poslednja izmena: 14. Nov 2015, 16:30:56 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Au, koja reklama za sljamsung  Smile

PREŽIVEO MASAKR U PARIZU Život mi je spasao mobilni telefon!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Moja cigletina je dvaput deblja od toga, znači ja mogu da preživim udar Prage.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
LG G3

Zaboravlja kulturan i civilizovana Evropa da su koliko juče pomogli jačanju muslimana i njihovih satelita u Evropi.

A i ovi su im bili dragi.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Зато су одмах после тога напали Македонију, јер немају ништа против хришчанства него само Срба.  Smile

Можеш ти то боље Дабиша са агитпропом, све да ти Броз позавити. Овако делујеш као јефтини лажов.

kazem da ovk nije nastavila teroristicke aktivnosti protiv hriscana u evropi nego se ukljucila u kosovske institucije, dok su pojedini ludaci otisli u isis slicno srpskim psima rata u ukrajini

То су они твоји секуларни и нерелигиозни Албанци (слика из Македоније)?
prosto me smara da ti odgovaram jer ocigledno nema svrhhe. logicki aparat ti ne radi. al ajd.
zato necu da ti odgovaram na sve nego da se usredsredim na tvoj metod dokazivanja.
ako ja kazem da je islam nezgodan jer se lako koristi kao politicka ideologija, ti stavis sliku ludaka koji zamanjuje da sabljom nekome odsece glavu.
dakle, da li je taj covek sa sabljom slika svih muslimana? da li islam razlog sto on to radi? da li postoji propis u islamu koji... koliko vrsta islama postoji? da li je isis u skladu sa islamom? bas tebe briga, ti si stavio sliku. gluposti

hriscani su radili takoreci do skoro iste stvari. i jos nisu prestali, po negde to urade ponovo.
da li je to inspirisano pravilnim tumacenjem vere? onim u sta se vera pretvori u primeni? ili je mozda stvar kulturnog i civilizacijskog nivoa na kojem se nalazi neko drustvo?

ukazivanje na mogucnost da je neki sistem ideja sposoban da spreci ljudsko drustvo da razvije odredjene obicaje civilizovanog zivota ili da se odrekne nekih varvarizama, zahteva vise od slike ludaka sa sabljom ili 6 takvih slika.

cinjenica da milijardu muslimana zivi manje vise normalno, s obzirom na svoju tradicionalnu kulturu i civilizacijski nivo ti nekako izmice.
cinjenica da je islamski svet imao iskustvo kolonizacije i produzene potlacenosti u vidu neokolonijalizma tako da su raazvijeni neki paranoicni narativi slicni odgovarajucim u srpskoj kulturi ti takodje izmice

stotine godina islamske civilizacije i milijardu i neznam koliko stotina miliona ljudi ti si jednostavno sazeo u nekoliko fotografija.

pa sa tobom stvarno ne vredi pricati

IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Svjetla se gase u Evropi

vrlo dobar tekst
(na kraju 20 strane)

mada mislim da ne mozemo biti sigueni da nije bilo i pojava koje evropa nije mogla da izbegne
a od diktatora koji su odrzavali red u svojim zemljama, bar sadam tesko moze da se uklopi u to, s obzirom na pokolje koje je napravio u rodjenoj zemlji. ipak, sada je stanje i u iraku jos gore, to je cinjenica
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Qtek 小米
Нису сви муслимани исти  Smile Smile Smile

Portal na bošnjačkom jeziku: Pokolj radosna vest
Internet portal "Vijesti ummeta" na bošnjačkom jeziku, koji podržava Islamsku državu, pokolj u Parizu označili su kao "radosnu vest za sve iskrene muslimane".

IZVOR: INDEX.HR SUBOTA, 14.11.2015. | 14:59

U toj vesti piše da "zahvalnost pripada samo Alahu i da je juče izveden veliki napad sa oko 10 napadača na mušrike Francuze".

Dodaje se da su "napad izvela braća koja su bila naoružana eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza".

"Jedan od napada je izveden na ulazu u stadion na kojem su Francuska i Nemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gde je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih bendova. Na tom mestu je ubijeno na desetine mušrika. Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Alaha da ih primi i uvede u najveće dženetske odaje. Amin", stoji dalje u tekstu.

"O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigde na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah", napisali su na portalu.

U međuvremenu, mere sigurnosti podignute su na viši nivo u Bosni i Hercegovini nakon terorističkih napada u Parizu, a Predsedništvo BiH oštro je osudilo napade.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=14&nav_category=167&nav_id=1063046
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Нису сви муслимани исти  Smile Smile Smile

Portal na bošnjačkom jeziku: Pokolj radosna vest
Internet portal "Vijesti ummeta" na bošnjačkom jeziku, koji podržava Islamsku državu, pokolj u Parizu označili su kao "radosnu vest za sve iskrene muslimane".......

U toj vesti piše da "zahvalnost pripada samo Alahu i da je juče izveden veliki napad sa oko 10 napadača na mušrike Francuze"........

Islamske zajednice Srbije i BiH osudile napade u Parizu

"Rukovodeći se motom Kurana da ubistvo jednog nevinog čoveka ima težinu kao da je ubijeno celo čovečanstvo, muslimani Srbije i ovaj teroristički čin smatraju aktom nasilja koji ne može biti deo naše vere niti put kojim nas Islam uči pri rešavanju problema", ističe se u saopštenju Islamske zajednice.

Kako se navodi, Islamska zajednica saoseća sa francuskim narodom "moleći Boga Milostivoga da čovečanstvu da mudrosti i snage u borbi protiv terorizma".

Poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein Kavazović osudio je danas terorističke napade u Parizu i ocenio da su to bili napadi na celo čovečanstvo.

"I u ovoj prilici podsećam da je svesno ubistvo jednog nevinog čoveka napad na celo čovečanstvo. Ovo nije samo težak moralni sunovrat, koji se ne može ničim opravdati, nego i greh prema Bogu", istakao je muftija Kavazović.

On je kazao da Islamska zajednica i muslimani u Bosni i Hercegovini izražavaju najdublje saosećanje i solidarnost s francuskim narodom.

"Uveren sam da će francuska država i društvo adekvatno odgovoriti na terorizam, ali i da će se odlučno suprotstaviti ostvarenju namere terorista da svojim napadima izazovu gnev i odmazdu nad muslimanima i muslimanskim zajednicama u Evropi", naveo je Kavazović.

On je pozvao muslimane u Evropi da sačuvaju mir i pribranost i da nemaju nikakvih dilema da teroristi ne predstavljaju ni muslimansku veru ni zajednicu, naglašavajući da se terorizam ne može opravdati ni moralno, ni verski, ni politički.

(Beta, 14.11.2015)

-----------------------------------------------------

Nesto si rekao? I sta sad? Svi su isti?  Smile Vrtis istu mrznju iz teme u temu, kontrolisi malo svoje izlive strasti.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2015, 17:45:41 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Нису сви муслимани исти  Smile Smile Smile

da.
a ako to porices, porices ljudskost ljudima

i mozes da pocnes da trazis stereotip koji vazi za tebe

i kao sto rece aconja, vest koju si preneo ne dokazuje da su svi isti
« Poslednja izmena: 14. Nov 2015, 17:47:15 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.