Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiholoska podela ljudi prema vrsti muzike koju slusaju  (Pročitano 17137 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
Sweat child of mine VS Biljana platno beleshe

Ovakve podele i konfrontacije nikad ne prave muzičari i ljude koji zaista vole muziku, nego isključivo ljudi koji muzikom koju slušaju (ili tvrde da slušaju) pokušavaju nešto da dokažu i da se prikažu.

Sa ovom temom sam definitivno završio, nivo rasprave je postao prenizak čak i za mene.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
@Zoran

U bre, kakva besplatna psihoanaliza. Plitvice su mnogo lepo mesto. Bio sam jednom sa roditeljima.

I izvorna i novokomponovana muzika imaju isti koren  - narodna. Izvorna muzika obiluje tekstovima koji su neadekvatni za 21. vek i za slusaoce koji nisu tamo rodjeni.

Novokomponovana muzika je kich i sund. Isto obiluje tekstovima sa jednostavnom tematikom da bi je i oni sa manje intelekta shvatili i prihvatili.

Ne potenciram nikakve diplome jer me tako zabole levo uvce za istu. Nivo obrazovanja (nacitanosti, opsteg obrazovanja) ne zavisi od diplome ni sa jednog naseg fakulteta. Cak sam sreo milion puta u zivotu ljude sa 4. razreda srednje koji su imali vise opsteg obrazovanja i kulture od ovih gore nabedjenih tradicionalnih alkoholicarski lezbacha.

Kako mislis da nisam nista platio za skolovanje? Gde to postoji besplatno skolovanje u Srbiji? Koliko kosta svaki ispit? Koliko knjige? Koliko kursevi engleskog jezika i programiranja? Koliko su uzeli para komunisti/socijalisti (50-99) od plata nasih roditelja da bi fakulteti funkcionisali?

Ti si covek kulturan, lepo vaspitan, ali si izjednacio vrstu muzike sa patriotizmom i to ti zameram. Skoro sve ostalo ti je na mestu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
LG G3
https://www.youtube.com/watch?v=hvmG-32O2h4

Plitvice  Smile uhh sad mi se prijela basa  Smile

Zorane što pokušavaš čoveku koji nije krstio decu i koji decu truje MTV muzikom da objasniš bilo šta.On je u svojoj glavi urban i načitan,a u stavri je običan kompleksaš.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
@Dbil

Ne samo sto nisam decu krstio, nego ni sam nisam krsten, kao ni moj otac, a verovatno ni deda.

A ni vi pijane lezbace necete u raj sigurno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Još malo pa izvorna Smile

Nije to psihoanaliza nego reakcija na komentar. Napisao sam da je školovanje bilo skoro pa besplatno i to je bio dobar sistem. Ne da je bilo besplatno, literatura, sveske i ostali pribor kao i prijava isplata se plaćala.

https://www.youtube.com/watch?v=hvmG-32O2h4

Plitvice  Smile uhh sad mi se prijela basa  Smile

Zorane što pokušavaš čoveku koji nije krstio decu i koji decu truje MTV muzikom da objasniš bilo šta.On je u svojoj glavi urban i načitan,a u stavri je običan kompleksaš.

A tek sir, onaj tvrdi sa rupama I lički doručak. Za doručak pihtije, police i pura sa basom i varenikom. Čvarci su presovani i tu su podbacili. Zašto bih išao na mote i zimovanje pored rođaka iz Like i Slavonije. Napunili su mi kuću kad je bio rat ali primili bi ih i bez toga da se revanširamo.

Sva muzika je nastala od narodne i blesavo je ne poznavati i potcenjivati svoje a uzdizati tuđe. To je kompleks niže vrednosti koje urbani naturaju kao modus vivendi čiji se reultat vidi. Rezultat je totalna društvena destrukcija i propast.

Džoni je lepo objasnio gde je nastala novokomponovana narodna muzika. I sam sam o tom pisao tanije u temi.posvećeneoj turbo folku.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 16:30:32 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
Citat
Sva muzika je nastala od narodne i blesavo je ne poznavati i potcenjivati svoje a uzdizati tuđe. To je kompleks niže vrednosti koje urbani naturaju kao modus vivendi čiji se reultat vidi. Rezultat je totalna društvena destrukcija i propast.

Nije tacno. Vecina muzickih pravaca jeste nastala od narodne muzike (ti verovatno mislis i na stranu narodnu muziku tipa bluz, dzez, drum and bass, folk itd?). Ali ovde je prica o (balkanskoj) srpskoj narodnoj muzici. Koji su to pravci nastali iz srpske narodne muzike?

Ti si spojio neslusanje domace (koja god) muzike sa drustvenom propasti. Pa gde ti ode u dubiozu covece?

Pa upravo su slusaoci narodne muzike glasali za Slobu i Seselja, i time unazadili Srbiju za 50 godina. Pa nismo valjda mi "urbani, prosveceni, kompleksashi"  isli sa sajkacama i rakijama u rat da jebemo mater svima. Ili si mnogo mlad pa ne znas ili si namerno zatvorio oci na te cinjenice.

Setimo se samo koliko su domaci rokeri pozivali na obustavu rata i na proglasenje mira, a ovi bezubi seseljevci i slobolesku isli sa pesmom u smrt.

Milion evra dnevno je Slobolesku trosio, dok se sa razglasa gromko orio Baja Mali Knindza i ...

Cune: "Janicar", pa jel to moderno? Pa jel idu nasi srbi coporativno u Tursku na more? Pa koliko je to bajato bre covece. Danas se svet trudi da predje na solarnu i energiju vetra, a 50% srba se lozi na Prvi svetski rat. Bolesno.

Smiley 1

« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 16:42:37 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
Lock
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Nije izvorna Smile

Opet ista pesma, izvorna narodna i novokomponovana iz koje je proizišao turbo folk nisu isto. Neću da arčim tastaturu da bih napisao ono što je Džoni na prethodnoj strani. Nauči da razlikuješ narodnu muziku inače nema smisla dalje pisanije.

Izvorna narodna muzika je itekako povezana sa tradicijom, ona je deo našeg folklora koji opet ima veze sa nacijom. Nepoznovanjem/negiranjem svoje muzike i tradicije negira se sopstvena nacija i postojanje. Razloge sam naveo i ne ponavljam ih.

Slobarh je arčio marke alii od njega nije sve počelo mada bi i on mogao da posluži kao primer. Sin sveštenika koji je postao komunista i ateista. Počeo je turbo folk i to je neka druga priča.

I treba da se ložimo na Prvi svetski rat i Boj na Kosovu kad smo postali nacija što je paradoks. U prvom svetskom ratu je 2 miliona i par stotina hiljada Srba sama nalupala monarhiju od 52 miliona ljudi pošto je prethodno demontirala Tursku. Te batine se itekako pamte ali ne ovde već kod tih bitangi koji su pokušali na silu da nametnu svoj sistem vrednosti i kulturu. Moj prađed dobrovoljac iz Amerike se pokazao a da niije morao i ja ga ne zaboravljam iako ga nisam dostojan. Zaboraviti sve4 to i sve te ljude pre nas koji su stradali zbog neke mode, frustracije ili nečeg trećeg je ono što je bolesno. A zaboralja se kao što se da primetiti.

Bio sam i živeo u inostranstvu kao neki moji pre mene ali nisam postao amerikanac ili nešto treće a ti si letovanje u Turskoj poistovetio sa turčenjem Smile Slabio je to.

Najbolje bi po nekima bilo da se ponašamo kao da smo izašli iz inkubatora, kao da pre nas niko nije postojao i da kao takvi nestanemo kad zarobimo sebe u tuđina kako napisa Njegoš-

Lock

Više puta predlagano od moje malenkosti.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
mob
Samsung S7
Nista rodjo, ziv mi ti i tvoji moderni pogledi na svet. Zato sto tako razmisljamo i zato sto zivimo u proslosti umesto da gledamo kako da ekonomski unapredimo ovu opustosenu zemlju u kojoj je vrlina krasti i nekog zajebati ili pronaci precicu do zelenog svetla na semaforu, dotle ces da primas platu od 175 evra i da ti roditelji zive sa po 150 evra.

Ali za slavu mora da se nadje.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.99
mob
LG G3
Dakle stigli smo do još jednog kompleksa zbog narodne muzike imao nizak standard,pa ti si bre čoveče hit  Smile

Ova tema treba da ostane otključana jer svašta će da saznamo iz iste  Smile

Ukinuti krsnu slavu,naručivanje pesama na svadbama i eto ga viši standard.Kakav kralj  Smile

https://www.youtube.com/watch?v=Z6v0zDjueyE

Da vidimn eku ekserašku pesmu koja može da prismrdi ovoj  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2015, 17:32:41 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.