Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:34:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Psiha zena osvetnika u braku  (Pročitano 27655 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Kad sam otvorio temu mislio sam da ce odmah da padne u zaborav  Smile Vidim da ima bas lepe price. Svidja mi se pisanija pavleor-a  Smile

Nego, kod nas je u kraju uobicajeno da muskarac lema zenu (sad but true  Smile ). Jedna prica ide ovako: jedna zena je uspela da pretuce svog muza (ne znam ni ja cime, tiganj, kutlaca, sta li  Smile ). Kada je covek otisao u policiju - nisu mogli da veruju, ismejali ga i izbacili ga vani  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jan 2010, 02:16:30 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Naravno da ti se svidja njegovo pisanje.
Ti si muskarac.
A trenutno je u modi tvrdnja da ste vi ugrozeni.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Ma to je glupost. Nismo ugrozeni  Smile
(mada, nikad nisam voleo modu  Smile )

Lepo sam se nasmejao kad sam cuo da postoje sigurne kuce za muskarce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Prosle godine sam cuo za zanimljiv slucaj... kada je ta prica u pitanju...

Majka i sin su krvnicki tukli oca... zdravog i pravog coveka..
On se redovno obracao policiji, sudu... ali je uvek ismejavan jer ga zena bije...
Nije imao gde da zivi, jer su svi ziveli u njegovoj kuci... nije mogao da ih istera... pa je trpeo...
A trpeo je jer mu je advokat rekao, a on to posle i proverio na par mesta... da ako bi slucajno on vratio zeni, makar u samoodbrani, da bi vrlo brzo bio osudjen za nasilje u porodici...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
 Smile ako je tako, onda mu je bolje u zatvoru. Ali prethodno da ih dobro nalema. Bolje par minuta biti kao orao nego godine kao mis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa skoro je bilo na televiziji slucaj tipa koji se obracao svim mogucim institucijama...ali pomoci koja mu treba...jednostavno nije bilo.

na kraju je gostovao u emisijama koje su se bavile nasiljem u porodici...

koliko me sjecanje sluzi...zivi u kuci sa zenom sa kojom je razveden,ali ga ona na sve nacine maltretira...cak i fizicki...pokusava da ga izbaci iz  kuce,klince je okrenula protiv njega...bla,bla...

navodno,pokusava da ga izazove da fizicki odreaguje...

ruzna prica.
dojmi se nevjerovatno...a sigurna jesam da tu ima i puno toga u pozadini sto nama nije poznato,ali to je manje vazno.
vazno je saznanje kakvi sve mozemo da budemo,bez obzira na pol.
i to je otuzno.

a jos strasnije je sto su nam institucije takve,tacnije nacin na koji funkcionisu,a ne mogu pruziti pomoc nekome kome treba.
a to ne bi trebalo da ima veze sa polom.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Mozete vi da pricate sta god hocete, ali u svakom sukobu zaista postoje dve strane...

A svako ce da prica ono sto mu najvise odgovara... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tacno...prokleto tacno...

mada sam,gledajuci ga kao muskarca,grupnog i zdravog...ucini se normalan,mada to sto nam se neko ucini normalan ne mora nuzno i ista da znaci Smile...pomislila..wow,ipak javno na jednom balkanu priznaje da je,izmedju ostalog, i fizicki ugrozen od svoje slabije polovine...

ili ga je velika muka natjerala....ili je neka igra u pitanju...tipa...privatni rat izmedju nih dvoje koji vec dugo nema ni pravila ni dostojanstva...

ko li ce ga znati... Smile

kada je u pitanju ljudski rod...ja odavno nemam iluzije o nemogucem...
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Evo da doprinesem sa dva primjera svjezih razvoda iz 2009.

Pocetkom godine, nakon sto je muz rekao da zeli razvod, zena je na sve moguce nacine pokusavala da isprovocira muza da je fizicki napadne, ako je ikako moguce pred njihovom djecom. Njena taktika se zasnivala na histeriji, plakanju, fizickom nasrtanju, vrjedjanjem njegovih prijatelja, porodice, fizicki je napala i njegovu majku od 80 godina ...
Cilj akcije je bio da pokusa na sudu da dobije starateljstvo nad djecom i da mu sud oduzme stan, zbog nasilja u porodici. On je sa druge strane posavjetovan od strane svojih advokata da ne reaguje ni nakakvu provokaciju, pa makar ga zena benzinom polila i zivog zapalila.

Epilog price - On je zenu podmitio sa odredjenom, za nase uslove, povecom, sumom novca i zadrzao i djecu i stan.

Prica broj dva:
Muz zenu fizicki zlostavlja. Oni zive u zajednici sa njegovim roditeljima koji se cesto pridruzuju sportu zvanom udri snajku. Svi zlostavljaci ugledni, fakultetski obrazovani, dobro stojeci - snajka iz provincije, zavrsila srednju skolu.
Snajka odluci da pobjegne u sigurnu kucu i odvede djecu. Uslovi nikakvi, perspektiva nikakva. Pojavljuje se muz bog zna kako pokajnicki, moli, kumi, preklinje, ide kod psihologa, nece vise da zive u zajednici, bla, bla

Dvije nedelje kasnije ubije je od batina. Zena zove policiju oni joj po ko zna koji put samo spuste slusalicu. Ona pobjegne ponovo u sigurnu kucu, ali ovaj put bez djece, jer su ih baba i deda zakljucali na spratu i ne daju im da joj pridju.

Ona zatrazi razvod i trazi preko centra za socijalni rad da dobije djecu. Njihova prica je kako je ona losa majka, koja nema stalan posao, koja se povlaci sa muskarcima, zanemaruje djecu bla, bla, baka i deka vole djecu, cuvaju ih, brinu se, tata ima dobar posao, finu platu...

Sud poslije dva mjeseca sudjenja i vjerovatno dobrog podmazivanja odlucuje da djecu da na starateljstvo ocu.

Pouka price - gdje je novaca tu je i nacina.

« Poslednja izmena: 03. Jan 2010, 15:45:35 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
u tom slucaju, jel se secate pre godinu ili dve naslova u novinama "zena upucala muza" u beogradu, na dorcolu.

kad su dobili dete, on je odveo u zvecansku. posle nekoliko meseci ili godinu su je ponovo uzeli.
ona dobije nasledstvo, on potrosi sve.
on je tuce, ne da joj da spava po celu noc, ona ga prijavi policiji, on ugasi cigaru na njoj.
na pokusaj razvoda, je svakodnevno tuce.
podmicivao bi policiju, placao advokate, pretio joj

i njoj je ostalo da uzme pistolj i upuca ga. naravno posle savetovanja sa advokatom i nekom organizacijom za zastitu zena, otisla je odmah u policiju. nije ostisla u zatvor.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:34:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.