Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Први мај, од покоља до роштиља  (Pročitano 4650 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
Jebena katastrofa  Smile

Ja kapiram da novine mogu da opstanu samo ako se pisu neke senzacije.Jer senzacije sluze da na deset sekundi šokiraju obicnog coveka.I na neki nacin taj isti obicni covek ili idot nastavi da se skoira u narednim izdanjima.

Licno,ali moje licno misljenje je..da bih poukidao sve novine i proterao novinare iz zemlje. Smiley

Ispiru ljudima mozak.Posto , najnovije vrste novinara...u svoj tekst iznose licno misljenje  Smile
I sad,da krenem da listam novine,jednu istu vest bih mogao da shvatim kao deset razlicitih.

Sto jednostavno ne izveste ovako :

Prvi maj

-Danas smo proslavili prvi maj,to je neradni dan..Gradjani zemlje su isli na ta ta ta i ta mesta.Neki su pekli prase,neki pili pivo,neki pecali na jezeru.
-U zemljama Evrope , ljudi izlaze na ulice trazeci bolje uslove rada.
-Prema nekima taj praznik ne treba slaviti dok amercki pederi slave isti praznik prve nedelje septembra.

Eto , prosto ko pasulj.Nikom ne naturas misljenje,kazes mu sta treba da cuje..i sam ne koristi glavu koja mu inace koristi samo da se ošiša.

Elem..meni boli kurac ko je uveo datum,kad i kako.Kao i ostale gradjane republike.Naravno,voleo bih da je neki novinar skoknuo od mesta do mesta..I pitao ljude da nesto kazu o prvom maju.
Od kako pamtim..taj dan ljudi iskoriste taj dan za neku vrstu izleta i druzenja.
To je inace jedini dan,kada ljudi masovno iz svojih kuca izadju do svoje vikendice,nekog lepog mesta i napune se pozitivnom energijom.
I da nema ovog praznika valjalo bi ga izmisliti.

To je jedna strana medalje..

Naravno tu postoje orangutani.Koji su rodjeni na asfaltu i obicno su veci malogradjani od malogradjana..Pa ne znaju kolika stetu cine..kad bace limenku od piva u potok,reku.Kad ne pociste za sobom a naprave toliki lom za tih 2 do 3 sata..da covek pomisli da su divljaci dosli.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ma palite s tim roštiljima, najžešći post je u toku  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia 

1. Апсурд у земљи у којој се око 90% људи изјашњава као Православно на велику среду пред Васкрс траје општи свињокољ и свињојед широм Србије
2. Апсурд у Европи демонстрације за угрожена права радника а тамо где су најугроженија или их нема уопште тамо Срби славе.
3. Апсурд у Србији се прославља празник рада где соро нико више не ради... Срби идаље славе!
4. Апсурд 1. маја 1995 усташка војска под командом Фрање Туђмана је из Западне Славоније на територији РСК извршила геноцид и протерала неколико десетина хиљада људи и убила пар стотина цивила, али Срби славе!
4. Апсурд комунисти који су прославили овај празник у Србији али и уништили радничку класу и стварили оволики број социјалних случајева данас једини протествују у Србији, док Срби славе.

Па другарице и другови Срби срећан вам празник
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Nikad neću razumeti ona euforična pitanja nedeljama unapred, ''Eee,gde ćeš za prvi maj?''

Mislim se - alo,čoveče,to je dan ko i svaki drugi,samo što je neradan dan. Ili ću da odem kod druga na roštilj i druženje,ili ću da ostanem kući.Pogotovu ovih zadnjih godina,kad imamo dva godišnja doba : Vijetnam i blaže leto...
Kad dođe vreme, odlučiću.Šta sad,treba nedeljama unapred da planiram šta ću? Ma,baš me briga.

Da ljudi ovde užasno mnogo rade i da nemamo tropsku klimu 3/4 godine,a i tropski provod i režim života uz nju (9 meseci godišnje možeš da izađeš napolje u 4 sata ujutru i da ti ne bude ni hladno ni dosadno) ... pa da razumem tu euforiju. I to natrpavanje svega i svačega u sebe ko da je zadnji dan.

Al ovako je prosto smešno. ''Jao,jao,Prvi maj,sad ću da donesem Pragnje,da se nažderem, uroljam a onda verovatno i ispovraćam za sve pare''. Ok. Ali... zar nisi isto to uradio i u petak,subotu,nedelju...?  Smile  
I šta si radio za Uskrs,praznik posvećen onom čoveku čije ime ne vadiš iz usta kad god ti treba nešto?
Aaaa,da...  Smile  Isto!  Smile  Smile
A šta ćeš da radiš za slavu koja je za dve nedelje? Aaaa,daaa...  Opet isto!  Smile

Mislim,nemam ništa protiv samog praznika,ma kakvo mu je poreklo. Ali mislim da treba da ga slave i koriste (da bi skrenuli pažnju na sebe) oni koji zaista nešto rade,a ne mi ovde u Evropskom Bangladešu,u kome ionako svake tri nedelje imamo neki praznik,a ostalim danima žurke za odmor od žurki na kojima se slavi žurovanje.
Mislim,dobro,može i tako.Samo nemoj ' se posle čudimo što stalno šlajfujemo u mestu.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2013, 01:22:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Duboko ukorenjeni mali titoisti rade svoj prljav poso toliko godina posle državnog ubistva Uskrsa.... Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Qtek 小米

1. Апсурд у земљи у којој се око 90% људи изјашњава као Православно на велику среду пред Васкрс траје општи свињокољ и свињојед широм Србије

Већина Православаца пости у петак, ја никада нисам постио дуже од једног дана.
Иначе ми са југа или како нас зовете паприкари, као што и само име каже нисмо неки месождери и ја лично могу без меса, кад је у питању храна оправдао сам име Гамбино, обожавам италијанску фашистичку храну.
  Smile

2. Апсурд у Европи демонстрације за угрожена права радника а тамо где су најугроженија или их нема уопште тамо Срби славе.

Ту си у праву, али само и овом делу о демонстрацијама , али ја не верујем у синдикат и нисам члан синдиката на послу.
Што се тиче славља нека људи славе.

3. Апсурд у Србији се прославља празник рада где соро нико више не ради... Срби идаље славе!

Па они који раде зову ове што не раде, онда се сви налижу пива и то је то,  Smile али јесте апсурдно.
Требало би славити празник крими рада. Smile

4. Апсурд 1. маја 1995 усташка војска под командом Фрање Туђмана је из Западне Славоније на територији РСК извршила геноцид и протерала неколико десетина хиљада људи и убила пар стотина цивила, али Срби славе!

Јесте поклопио се тај трагични датум, али реално Срби из Хрватске су могли или да опстану у РСК или да буду асимиловани, а то је највеће зло, да је тих 200.000 протераних Срба остало у оквирима неке аутономије тамо, (зато је Слоба био паметан што није прихватио план 34, али је најодговорнији за предају РСК без испљаног метка, заправо за издају).
Ем што би нестали у Хрватској, ем ми не би имали бољу демографску слику у Србији.
Крајишници су 90их спасили моје насеље од инвазије цигана и муслимана, јер да није било њих ова гамад би нас појела и то би биле моје прве комшије.
Овако је гамад само делимично насељена.
Прва миграција смо били ми са југа Србије и Старе Србије, друга Крајишници и трећа ови несрби.

Ја да сам на власти, ја бих створио услове за долазак преосталих младих Срба способних за репродукцију из Хрватске овде у Србију и то без обостране миграције српских Хрвата у Хрватску, јер ми наше Хрвате можемо такође асимиловати, за неке примере већ знам. То је више природна асимилација, јер смо превише сличан народ.

Citat
Па другарице и другови Срби срећан вам празник
Видим да алудираш мало на комуњаре, али први мај је и комунистички и нацистички и скоро светски празник, а пре свега хришћански јер је настао на хришћанском тлу, мада га слави и Израел.
Једино у већини муслиманских земаља се не обележава, али они су и онако тек у средњем веку, па кад измиле испод камена и стигну до 19. века можда ће открити овај празник.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Eeee,dobro me podseti ova slika.  Smile

Danas sam se baš nagledao gomile krpelja.  Smile

Prvo sam ugledao jednog koji me je podsetio na

A onda kad sam na jednom keru ugledao čitav roj,setio sam se

NO... kasnije sam shvatio da sam ipak pogrešio.

Zato što ovi koje sam video na nesrećnom keru su,posle nekog vremena, pošto su se najeli i narasli ko kvasac, shvatili da je dosta i počeli sami da silaze.

Tada sam shvatio da to nisu bili Mlađa i kompanija iz Skupštine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
ja primetih da ovih dana nema krpelja po gspu. upeklo, majstori krše zabranu otvaranja svih vrata na početnim stanicama, a krpelji verovatno izdahnuli. pa nije im ovo zavičaj, ovo je beton siti, ovde nema ladovine, ovde je beton beton samo beton, da se pitam ja bi betoniro travu u njihovim dvorištima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50055
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24

То је права слика и прилика нашег православља. Мало вјерника, а превише људи који се прасећом главом куну у српство и крст часни. Седмица пред Васкрс се пости на води.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2013, 08:55:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: telegraf net maj

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.