Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 19:43:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399517 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
podrzavam sve estetske operacije nakon kojih osoba i dalje izgleda kao ljudsko bice od koga nemas zelju da pobegnes i sakrijes se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
da pitam oko lobotomije, dal hemiske, dal fizicke?
« Poslednja izmena: 16. Apr 2012, 20:09:28 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 
Da li podržavate estetske operacije zarad promene/poboljšanja izgleda i samopouzdanja? Ili su to po vama bespotrebne stvari, bacanje para i traume?
Ako da, da li znate nekoga ko je uradio plastic surgery i da mu je ta okolnost "prevrnula" žiću za 360 stepeni Smile
Da li devojke manje vrednuju momke koji su imali korekcije na sebi i obrnuto? (u mom slučaju, nemam ni pozitivan ni negativan stav što se tiče drugih, ali sebe bih malčice "doterao" Smile )

Nema osobe na svijetu koja se bar jednom nije probudila,pogledala u ogledalo i rekla-ovo mi se ne svidja (bilo da misli na kompletnu sliku,bilo da misli na samo dio nje).
Fizički izgled je osjetljiva tema. Jednostavno,sam pojam ljepote je diskutabilan,ali se generalno možemo složiti da svako ima svoje poimanje lijepog,pa čak i onaj koji je deklarisan kao najveći gabor svih vremena. Ide reklama za ''Domaćine,oženi se..' i kaže jedan od likova: žena mora da bude izdržljiva,da mi pomaže oko imanja,drugi-da ima 1.65 max,treći-da bude sisata plavuša... a svaki ima oko 50 godina i djeluju mi k'o teški slučajevi,makar ovako na blic. Ali jednostavno-imaju kriterijume,kao i svi.

Znam toliko ljudi koji ne da su dobri nego...mislim da je nagrada svakom ko je u njihovoj blizini što ih zna uopšte. Ali imaju nešto čime su jako nezadovoljni,a što i drugi vide. Ipak,njima je najteže i niko nema pravo da im kaže-a jesi li normalan,kakva operacija?
Operiši se ako te to toliko muči,budi sebi lijep,budi zadovoljan . Zamislite koliko je neko blagosloven kad mu samo izgled fali da bude kompletan!
I prioriteti su čudo,kao i to kako se nosiš sa problemima svake,pa i ove vrste. sjećam se kad je Isidora Bjelica u jednoj emisiji rekla-Pa ljudi,valjda vidim kakav mi je nos! Ali ja umjesto te operacije hoću da sa porodicom posjetim neku zemlju,kupim šešir...a nos ...mi jednostavno nije na prvom mjestu.
Toliko njih je sasvim lijepo izgledalo,pa su se nagrdili operacijama..ali oni toga nisu bili svjesni,ma koliko im neko skretao pažnju.

Vratimo se ,Kralju, na tvoja pitanja:
Na prvo sam i odg,podržavam u odredjenoj mjeri,a ustalom-tvoje tijelo je tvoj hram,doradjuj ga kako želiš.  ako će u novom hramu duša da ti se osjeća bolje,onda-ko je neko da te odgovori? Naravno,mnogi vide probleme i gdje ih nema,bolje je prije takve,kao i prije svake veće odluke,konsultovati se sa stručnijima i objektivnijima.
Znam curu koja je operisala nos,mislila sam da je to uradila zbog govora,jer je oduvjek pričala kao da joj neki problem sa nosem otežava,a zapravo je to uradila čisto iz estetskih razloga.
Život joj je manje-više isti,nikakva senzacija zbog same operacije.
Da li se neko manje ili više vrednuje? pa šta znam,svaku slabost ljudi nanjuše kao šakali. Ako ti je to slabost,uvijek će se naći neko da se nje uhvati,pa makar i iz čistog hira.
A ako se lako kolebaš,ti ćeš misliti njegovom glavom i njegovim očima ćeš vidjeti sebe. A onda će te ostali manje cijeniti jer nemaš stav.

Znači-svako se zgrožava nad unakaženim ljudima,tj onima koji su od sebe napravili nakaze i pritom platili (em su gadni za vidjet',em su budale jer su bacile tolike pare). Ko je to uradio i stao,postao zadovoljan...ta osoba sad zrači drugačije jer je dobila injekciju samopouzdanja. Samim tim je svakako bolje društvo,njoj je malo trebalo da se osjeća bolje. A svakodnevno na raznim programima gledamo svakakve budale koje su se eto-rodile bogate i sa slatkih 16 su ugljenisane od solarijuma,kosa im je nekih par stotina cm ,od toga-polovina je zagrižena ili nije njihova ,jezivo su operisane ili to jezivo jako žele..e od njih mi se povraće.

Što se mene lično tiče,za sada naravno da ima nekih stvari koje bih korigovala u izgledu,ali ne operacijom. Možda u budućnosti ako se drastično promijeni neki dio ili ne daj bože,doživim neku nezgodu koja tako može da se koriguje.
A kad pogledaš s druge strane-hodaš,manje-više si zdrav,nemaš neke deformitete,čuješ,vidiš,govoriš..ej pa ti si  savršena osoba!
Realno,ne možemo se tako stimulisati,valjda treba gledati onu vedriju stranu i težiti boljem,ma koliko nekom glupo djelovalo. Ali se uvijek valja osvrnuti na ono maloprije navedeno
« Poslednja izmena: 16. Apr 2012, 20:36:03 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k800i
super odgovori Smiley

Ne volim ni ja to prenapumpano, neprirodno, ali ako je umerena korekcija koja će ulepšati vaš izgled ali ga i ne unagrditi/izveštačiti ipak zašto da ne?

Ako želite da od nosate orlušine stvorite prćast dečiji nos, to je već prelazak iz krajnosti u krajnost. To je ruganje samom sebi, pa na kraju krajeva i majci prirodi. Izgledavši neprirodno, izobličeno/neskladno stvorićete dodatan kompleks i novo psihičko rastrojstvo.

_ _ _
Pogodili ste, nos ću operisati, koji i nije preterano velik, ima tu neku srednju grbicu, ali suzio bih ga i u širinu i uz to radio i devijaciju da poboljšam disanje. Znači kompletno estetsko funkcionalna operacija. Ako izađe na dobro - kud ćeš bolje? Smile

Samo trebam naći dobrog hirurga. Ostalo će sudbina reći Smiley

Slobodno nastavite temu u drugom toku, hvala  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Operacija nosa nije jednostavna. Nadam se da znaš šta sve rade ne bi li ispravili postojeće.

Ako su na to nadovezani i problemi sa sinusima, ok, možda i pomogne.

Ali...znam lično 3 osobe koje su to radile. Iskreno, svi smo ih lagali da im je nos drugaciji. Realno, ostao je poprilično isti  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
salu na stranu... Smile
hirursko uljepsavanje..ne podrzavam...ako se ne radi o zenskim  grudima...

samo malko razmisli...koliko ljudi ce to znati..da si ti uradio...
ko zna..mozda ces se pokajati upravo zbog toga...

nekad... ti zahvati... ni priblizno neispune ocekivanja...

znam i ja nekolicinu ljudi koji su se operirali...
i mogu da kazem da je samo kod jednog to uspjelo..
jer bio je stvarno mnogo i posve klempav... Smile
prije kad ga vidis moras se nasmijati...i ponekad i klempu mu zviznut...
onako iz zafrkancije... jbg same ruke idu...i zviz...Smile
a sad je normalan...jbg ispocetka ga raja zezala...poslije se to za par godina i zaboravilo.. Smile

razmisli dobro o tome...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
алкохол је најбоља операција мислим да се Промашени слаже? Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
 Smile

Tata mi je pobenavio u poslednjih mesec dana. Rekao bih da covek prolazi kroz neku krizu srednjih godina. Prvo sto je poceo da radi malko cudne stvari za njega. Posadio je paradajiz u bastensko jezerce  Smile  Smile jer je to video na tv-u i medju ruzama i na jos jednom cudnom mestu... Ajd da je samo to ne bih se ja bunio, to su samo prvi znaci da nesto ne valja.

U zadnjih par dana je napravio par nepromisljenih i nelogicnih poteza koji su doveli do toga da se maceha (koja zivi sa nama vec vise od 10 godina, mnogo je ulozial u nasu kucu i porodicu i veoma pozitivno uticala na mene. da nema nje verovatno ne bih procitao i jednu knjigu u zivotu i tesko da bih zavrsio i osnovnu skolu, bukvalno!)

Covek (Kazanova  Smile ) je poceo da se vidja sa nekom zenom i to je i rekao u kuci i naravno zena se pokupila i otisla. Rekao je sledece: "Ja se vidjam sa nekom zenom da vidim da li je bolja od tebe" na sta je ona rekla kako joj ne pada na pamet da sedi kuci, kuva, sprema, pere i sve dok on iidiot(ovo ja dodajem, nije ona rekla) trazi neku bolju.

Prvi dan sam to nekako negirao, kontao sam da je kriza koja ce proci do sutra i pokazalo se da nisam u pravu.
Sta ja sad tu da radim? Ja mislim da ja tu ne mogu nista da ucinim. Ima neko neku dobru ideju?

Pored toga, ni meni bas nije najlepse. Kada zivis sa nekim 10 godina ne mozes tek tako bez emocija da se opsrostis sa njim i da ga zaboravis (osim ako si govno poput mog caleta). Ja sam i pre dozivljavao blagu anksioznost, sa kojom sam se sasvim fino i sam nosio. Trajala je po par sati i nekada nisam mogao da zaspem ali to nije bilo nista. Sad sam u tom stanju ceo dan! Sta da radim povodom toga?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne malo puta sam sanjala nekoga ko mi je kao blizak i osećam njegovu energiju, znam da mi odgovara ali nikako da mu vidim lik. What a....?

Izvinjavam se, post je bio namenjen temi za tumačenje snova. Greška. Smile

« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 14:57:14 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
neso..ne brigaj puno...vratice se maceha...cim ti ocu malo...pocne nedostajati..
otici ce i kukat ce on...kad shvati neke stvari...
a ako je kazanova...kao sto kazes..nacice on milion nacina da je vrati...
takvi znaju to da rade...a i ne zaboravljaju se oni lako...i cesto  takvima zene svasta oprastaju...

@arijada...pusti snove kraju...i energiju lica iz snova....
trazi nekog ciju energiju mozes da osjetis i na druge nacine..recimo..na opipljive nacine...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 19:43:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.