Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:07:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prva Burek psiho ambulanta™  (Pročitano 399377 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
a valjda hoce ali me nervira ova trenutna situacija jako. Kolaps  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
To nije tvoja bitka, njihov odnos je njihova stvar, možeš da im staviš do znanja kako se osećaš povodom toga, ali mislim da ništa više od toga ne možeš da uradiš. Nekako će se već sve rešiti, ne brini.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Kontam ja da ja tu ne mogu nista, al mi zivci trpe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Nešo, zdravo je što te takve stvari nerviraju i pogadjaju uopšte. za brigu bi bilo da si ravnodušan ili da,što  je još gore-podržavaš.
ti tu ženu cijeniš i zavolio si je,a tvoj otac je napravio nepromišljen i  (ne zamjeri) ,glup gest,povrijedivši ne samo nju,nego i tebe .
kako god to oni riješili,ne prekidaj vezu sa njom,ipak je mnogo toga u tvom životu dobro upravo zbog nje. I ne zamjeri joj ako mu ne oprosti,čak i da on pokuša da se pomiri,jer je povrijedjena.

uglavnom,popričaj sa njima,ali glavnu odluku samo njima ostavi
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 12:50:08 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ne glup, ekstremno glup potez. Trudicu se da ne prekinem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Sad vidiš Šone se smuva sa maćehom, otac pukne od ljubomore  Smile Smile

Šalim se Smile

« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 13:58:17 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Boles  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62

Covek (Kazanova  Smile ) je poceo da se vidja sa nekom zenom i to je i rekao u kuci i naravno zena se pokupila i otisla. Rekao je sledece: "Ja se vidjam sa nekom zenom da vidim da li je bolja od tebe" na sta je ona rekla kako joj ne pada na pamet da sedi kuci, kuva, sprema, pere i sve dok on iidiot(ovo ja dodajem, nije ona rekla) trazi neku bolju.

To ja zovem "pobenaviti pod stare dane". Dosta uobicajeno za ljude koji se ne "izive" dok su mladji ili ljude koji nikada ne prebace tu fazu tinejdzersku fazu i ne odrastu i postanu zrele individue koje znaju prioritete i da neke stvari ipak idu ispred sopstvenog zadovoljenja...

Citat
Sta ja sad tu da radim? Ja mislim da ja tu ne mogu nista da ucinim. Ima neko neku dobru ideju?
Mozes da popricas sa njim otvoreno i da mu kazes da je to sto radi nezrelo i takodje kako se ti osecas zbog toga. Mozda prihvati a mozda i ne ali mozes da pokusas pa da vidis. Eto, mozda uvidi gresku pa da se ispravi...

Citat
Ja sam i pre dozivljavao blagu anksioznost, sa kojom sam se sasvim fino i sam nosio. Trajala je po par sati i nekada nisam mogao da zaspem ali to nije bilo nista. Sad sam u tom stanju ceo dan! Sta da radim povodom toga?
Stresiran si zbog toga i to nije nista cudno. U medjuvremenu dok se sve to ne resi i prodje, opusti se malo. Uzmi pogledaj koji film, slusaj muziku koju volis, izadji malo da se prosetas, ili bilo sta sto mislis da ce te opustiti u momentu. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Mozes da popricas sa njim otvoreno i da mu kazes da je to sto radi nezrelo i takodje kako se ti osecas zbog toga. Mozda prihvati a mozda i ne ali mozes da pokusas pa da vidis. Eto, mozda uvidi gresku pa da se ispravi...

malo verovatno...

Citat
Stresiran si zbog toga i to nije nista cudno. U medjuvremenu dok se sve to ne resi i prodje, opusti se malo. Uzmi pogledaj koji film, slusaj muziku koju volis, izadji malo da se prosetas, ili bilo sta sto mislis da ce te opustiti u momentu.

Ma samo sto vise sa ljudima. Da se usresredim na nesto drugo i nerazmisljam o tome...

Hvala vam na odgovorima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Sinoc smo imali jedan fin razgovor. Moja sestra, tata i ja. Kao porodicno savetovanje, samo bez savetnika. Ja, smiren, suzdrzan, ni malo bezopbrazan, samo cistim argumentima baratam. Smiley Pravi razgovor posle ko zna koliko godina (mozda cak i nikada nisamo imali ovakav)

U glavnom ispalo je da se radi o toj nekoj krzi u kombinaciji sa problemima sa novcem, svadjom koja je bila pre par dana i caletovom obiaju da ne resava konflikte nego da samo ode u radionicu i sve talozi (kao ona casa pa kad prelije...) i manjkom emocionalne inteligencije tj razumevanja za druge.

Danas su se nasli i ona je rekla nesto u fazonu kao razmislice ali mislim da ce doci sutra kuci  Smile i srecan sam kao... pa.. nadjite vec neki odgovarajuci primer  Smile

Mislim da bi takve razgovore svaka porodica trebala da ima i to ne samo kad je kriza nego i pre, da ne bi doslo do krize.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:07:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.