Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Provincijalka: Cetiri nacina kako mi je Beograd unistio zivot  (Pročitano 13654 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Prevelika konkurencija, vise devojaka nego decaka.. kako da ne izlaze sa 5 u isto vreme.. kad im se moze  Smile

Realno mogla je da naduva usta i sikice i da uhvati nekog lobotomiranog fudbalera ili kosarkasa. Ali oba ta sporta su u kanalu.. bas je izabrala najgore vreme da stane na asfalt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Prevelika konkurencija, vise devojaka nego decaka.. kako da ne izlaze sa 5 u isto vreme.. kad im se moze  Smile
fak zasto tako nije i kod nas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Pa kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
ja kada sam izasao poslednji put ne pamtim da je bilo tako
decaci su bili brojcano jaci u razmeri 10 prema 1
pamtim da je ribi koja mi se svidja prislo jedno 15 ljudi za 2 sata  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
E ispricao mi drug da je bio jedno vece na nekom mestu, naravno zaboravila sam kako se zove klub ali rado cu ga pitati da vam prenesem. Znam samo da mi nije bilo poznato. Uglavnom rekao je ovako:"znas da ja deset godina serem kako u ovom jebenom gradu gde god izadjem ili je pederbal ili su ribe krs ili su neke nabedjene budale. E ovde sam uso.. i shvatio sam gde izlaze najbolje ribe i uopste nema frajera. Ima ih 300. I sve su dobre. I uzo sam dva fona".  Smile

sad.. mozda je mnogo bio umoran.. al generalno ima previse visoke kriterijume  Smile ali prenecu vam koji je klub u pitanju  Smile da se uputite u formaciji 30x50  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
kul fala  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Oh fuck...another day in Holiday  Smile

Provincijalke (same tako sebe nazivaju pa ne vidim da to ne prihvatim) su doletale (i dalje dolecu) sa siroko rasirenim krilima. Svoj provincilalski moral sire okolo naokolo misleci da su tako iznad devojaka koje su odrasle u Beogradu i samo zato sto su upisale neki fax ili dosle do nekog posla, sebe smatraju dovoljno dobrim da se nekome uslepaju u zivot, brak ili vezu.

Oh, God,....kako se posle svog truda ta slabasna krila slome zanavek uz gorke suze, smrc smrc....

Ali poenta je sto (ne) moral ne mozes da fortas, on je neprikosnoven i ima svoje zakone. Savrseno uklopljiva stvorenja se upare bez obzira odakle su. To su cinjenice.

A i stastika pokazuje da moral ipak pobedjuje kod pravih zena/muskaraca pa se desava da se neke ne udaju do cetrdesete (ili nikada), ne radjaju decu i ostanu usedelice (bez obzira da li su iz BG-a ili iz provincije) a one druge se udaju po drugi/treci put...oh maj gudnes...uglavnom su Beogradjanke.

Jbg kvalitet se prepoznaje, fals bljesti fluorocentnom bojom ko ima normalan vid  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
kul fala  Smile

nema na cemu  Smile ce se zahvalis kad nahvatamo snajku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Ma, gde da ide... ih... ja se stalno vracam na onaj momenat sa nemoralom....
Sve se svodi na to da ako joj neko odmah ne plati pice i ne predlozi brak, onda je skitinica, vucibatina i preljubnik.

Sta vise, ako je ona naletala samo na ozenjene koji setaju svalerke ili one sto imaju 2-3 paralelne veze, onda je to vise njen problem nego bilo sta.

Inace... ovaj momenat - dodjoh iz sela u grad da se udam... nije nista novo...

Secam se price o momku iz jednog manjeg vojvodjanskog grada u okolini BGD koji je zapatio neku kalasturu iz okoline Cacka... ili jos juznije... nebitno... U svakom slucaju, ona je smeknula da su mu roditelji dobrostojeci u smislu da su ugledna porodica, imaju veliku vojvodjansku kucu, pola gradica cekaju da bude denacionalizovano, a i kupili su sinu stancic da se ne pati dok studira.
Pravi sok i pocetak kraja veze je bio kada je ona dovela svoje roditelje da se upoznaju, a oni isli od sobe do sobe i slikali namestaj i pokucanstvo za rodbinu kod kuce da pokazu kako su im buduci prijatelji fino obezbedjeni.
Ubrzo se ona uselila, zakazala svadbu, dobila dobar posao u struci preko veze zahvaljujuci njegovim roditeljima.... i nesto kasnije ipak dobila sut kartu jer je za 6 meseci uspela da zavadi do tada sloznu porodicu...

I sve zbog skolovanja, posla i para... Smiley
Kakve ti gluposti baljezgas nisi ni svesna.

Beograd ko Beograd. Nikakva znacajna razlika u odnosu na bilo koji grad u Srbiji. Najveca razlika je broj mladih ljudi, broj kafana itd.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Pa mogu ja da baljezgam koliko hocu, ali to je cinjenica. Wink

I u pitanju cak nije ni Beograd... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.