Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Provincijalka: Cetiri nacina kako mi je Beograd unistio zivot  (Pročitano 13614 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Qtek 小米
Београђани су ретко били и на челу државе, а после Аћимовића (Вождовчанин) и Милана Недића (рођен у Гроцкој) ни један једини Београђанин није био на месту председника владе све док метак Звездана Јовановића није вратио Београђане на власт, дакле после 59 година.
Наравно да Звеки се није борио за повратак Београђана, али испало је тако. Smile
После њега Човић, Коштуница, Алек Волф , па чак и онај фегет на један дан.

http://forum.burek.com/beogradjani-na-mestu-predsednika-vlade-t634389.html
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
hi hi hi  tekstovi dupe i oko... ćurka ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
a gde je taj drugi tekst?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Podrazumeva brz tempo zivota. Ne znam kako bih ti objasnio recima. Brz tempo zivota je u NY, Londonu, Briselu, Amsterdamu... to je ono sto mogu da navedem kao primer jer znam... i za njih je Beograd Subotica.  Smile

Zato sam i pitao,jer sam predpostavio da nećeš da mi daš definiciju jer je teško to rečima objasniti.

Većina Njujorčana odradi šljaku i kući. Smile

Seks i grad,ludilo,njih četiri pune kao brod luduju po njujorškim ulicama,sviranje kurcu.

Brz tempo života bi trebalo da izgleda ovako, pre šljake trčanje,sabajle u šest,pa onda šetnja kera,i obavezno govno pokupiti za psom,a onda brzi zdravi doručak pa lickanje i šljaka,šljaka do tri četiri,a onda trk kući da se spremi vetarijanski ručak,naravno posle joga,a onda uveče u pozorište,bioskop... i sa sebi sličnima u fensi kafić na bleju.Za vikend tim bilding sa firmom,ili na vikend izlete sa sebi sličnima... To bi odprilike bila definicija tog brzog života o kome govore,a to je po meni sranje.

I takav život živi mnogo debila u Beogradu,misle da žive kao brz moderan život,jedu govna.

Po meni,brz tempo života žive kriminalci i veliki lovatori. I Čarli Šin,naravno. Smile

Tako da se može smatrati da se u Beogradu živi brz tempo života,mada je pravilnija definicija tempo života sa mnogo obaveza.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Али њен "пресељај"  Smile
Као и Скадарлија која "лети мирише на липу". Једини део Београда који заиста лети мирише на липу је тамо око Чубуре и бивше Влтаве.

Ето нама "блогерке" у покушају, која ни крива ни дужна доби нешто медијског простора.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2015, 07:55:12 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
I sta kaze... veceras ce ipak u Stefan Braun... Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2015, 12:35:19 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Hvala Beogradu sto unistava zivote glupih bicarki. Wink

Nije lako, dodjes iz zapizdine u Beograd i svi te podjebavaju da si zapizdinski dodjos, posle par godina posetis zapizdinu, tamo te svi zajebavaju da si beOGRAdjanin.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2015, 09:27:54 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Podrazumeva brz tempo zivota. Ne znam kako bih ti objasnio recima. Brz tempo zivota je u NY, Londonu, Briselu, Amsterdamu... to je ono sto mogu da navedem kao primer jer znam... i za njih je Beograd Subotica.  Smile

Zato sam i pitao,jer sam predpostavio da nećeš da mi daš definiciju jer je teško to rečima objasniti.

Većina Njujorčana odradi šljaku i kući. Smile

Seks i grad,ludilo,njih četiri pune kao brod luduju po njujorškim ulicama,sviranje kurcu.

Brz tempo života bi trebalo da izgleda ovako, pre šljake trčanje,sabajle u šest,pa onda šetnja kera,i obavezno govno pokupiti za psom,a onda brzi zdravi doručak pa lickanje i šljaka,šljaka do tri četiri,a onda trk kući da se spremi vetarijanski ručak,naravno posle joga,a onda uveče u pozorište,bioskop... i sa sebi sličnima u fensi kafić na bleju.Za vikend tim bilding sa firmom,ili na vikend izlete sa sebi sličnima... To bi odprilike bila definicija tog brzog života o kome govore,a to je po meni sranje.

I takav život živi mnogo debila u Beogradu,misle da žive kao brz moderan život,jedu govna.

Po meni,brz tempo života žive kriminalci i veliki lovatori. I Čarli Šin,naravno. Smile

Tako da se može smatrati da se u Beogradu živi brz tempo života,mada je pravilnija definicija tempo života sa mnogo obaveza.

Potpuno si omasio sustinu. Lepo kazem da ne mogu da objasnim. Kada sam bio tamo samo kao turista sve mi je bilo prebrzo, nervirala me je i nenormalna guzva i zurba, laktanje, trcanje uz i niz pokretne stepenice u metrou...

Rodbina koja tamo zivi i njiihovi prijatelji svi dele misljenje da je Njujork veoma surov grad. Bas ti koje spominjes tipa "Seks i grad" ne osecaju taj pritisak konkurencije i moranje da se zaradi.

Samo Menhetn ima oko 1.7 miliona stanovnika a svaki dan prodje jos oko 4-5 miliona ljudi kroz njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Meni je to trcanje uz pokretne stepenice uslo u naviku  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.