Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protestna šetnja za očuvanje Kosova, Subota, Trg Republike 17 h  (Pročitano 12411 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Tako se pricalo za Srbe iz Hrvatske, Bosne, Kosova...jos uvek brojimo Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
Meni se par puta izvinjavali ameri. Ja ih pitam sta mi se izvinjavas. Oni prvo malo blenu

Šašav.Na tvom mestu ja bih potegnuo (ozbiljne face) priču o starom srpskom narodnom običaju da samo sopstvenom krvlju mogu sprati grehe i odvukao ih u Institut za transfuziju krvi Srbije.Njima lakše,nekome priskočeno u pomoć,a ja i dalje mogu da ih se gadim.

Što se šetnje tiče,ne bi mi bila prva za/oko KiM , ali ipak očekujem da to bude malo ozbiljnija priča da bi imala efekta.Ko je taj lik potpisan u proglasu ?
« Poslednja izmena: 16. Mar 2018, 14:41:34 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Tako se pricalo za Srbe iz Hrvatske, Bosne, Kosova...jos uvek brojimo Smile

Besmislica.

Srbi iz rvaCke i Bosne čak i dan danas žive u kolektivnim smeštajima.

Rasptaj se recimo po Nišu koliko je nekretnina prodato izbeglicama sa Kosova pa nećeš tako da pišeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Raspitaj se takodje koliko ljudi nije prodalo nista niti ima ista...
Mada bespotrebno razglabanje, drzava nikada nije pomagala nijedne izbeglice tako da se ocekivati da posle skoro 20 godina neko sedi skrstenih ruku i umire tesko da ce biti.
A raspitaj se i koliko Beogradjana, Kraljevcana itd. radi u "privremenim" fakultetima, domovima zdravlja, bolnicama itd. isturenim odeljenjima i sta ti ja znam.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Nemoj sad da vrdaš.

Svi u Srbiji znaju do koje se mere razlikovao odnos vlasti prema izbeglicama iz Krajine i Bosne odnosno prema onima sa Kosova.

Ili možda želiš da čuješ priču kako je jedan direktor poreklom sa Kosova izbacio sa posla 30 lokalaca pod izgovorom da su tehnološki višak a u naredne dve godine zaposlio 70 svojih zemljaka.

Plaćani su mnogostruko više no iko u državi, plaćan je i šakom i kapom njihov patriotizam.

Ja njima ne zameram što su pobegli, tamo za Srbe posle 1999. nije bilo života ali njihov odnos prema novom okuruženju je bio katastrofalan.

Danas nastupaju kao veoma jak klan.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2018, 15:59:13 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
oni koji misle da je vec sve reseno...

nek se spreme za iznenadjenja...

narocito posle zatvaranja avganistana...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Niko ne misli da je sve rešeno. Bezakonje je kao pred rat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Po mom nekom skromnom misljenju mirise mi na neki zajebaniji rat vec 5-6 godina. Mada ja nesto tipujem i na Jugoistocnu Aziju kao popriste.......

Uglavnom i Kosovo, i bez Kosova i ovako i onako samo mi da ne ratujemo vise.
Sve cestito nam poginulo za ovih sto godina, postacemo suplja nacija. Ako vec nismo.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
sto ono neorganizuju setnju po soping centru ono isti kurac ja bi da branim kosovo al u beogradu
ko sto se Srbija branila po centru pariza i beca svojevrmeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Po mom nekom skromnom misljenju mirise mi na neki zajebaniji rat vec 5-6 godina. Mada ja nesto tipujem i na Jugoistocnu Aziju kao popriste.......

Tako je i prošli put počelo. Jedan od simptoma rata u pripremu je i kad zavlada bezakonje, establišemnt pomanita i ne plaši se realcije naroda jer dok se narod i ostali faktori spontanog organizovanja opasulje, eto većeg belaja.

Ali sada neće biti kao prošli put. Ili bolje rečeno, ako bude biće neuporedivo gore.

Uglavnom i Kosovo, i bez Kosova i ovako i onako samo mi da ne ratujemo vise.
Sve cestito nam poginulo za ovih sto godina, postacemo suplja nacija. Ako vec nismo.......

Niko nas nikada nije ni pitao hoćemo li ili nećemo.

Uglavnom nam nije bilo druge.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2018, 20:21:10 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.