Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Протести због Недића: "Усташе" и "Бандо црвена&am  (Pročitano 23552 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
na ovim prostorima.... mnogi  ljudi ni na izbore ne izlaze
dok im neko ne plati bar dvadeset-trideset evra  Smile

a sad ne znam koliko placaju ove budale s transparentima da masu s njima po gradu i da se deru i plase posten svijet i njihovu djecu  Smile

razumijem da ljudi nemaju ni posla ni para ni hljeba ni igara..i da moraju svasta da rade....
ali stvarno... sto je previse - previse je .... Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 10:14:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Znaci ne postoji Niko sa stavom u srbiji?

Ja Sam protiv rehabilitacije nedica I smatram sudski proces za skandalozan. Kao sto Sam bio I protiv rehabilitacije dragoljuba mihailovica. Ali nisam izasao da demonstriram. Zasto nisam? Lakse mi da pisem Na internetu I ne radim nista
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
s mihailovicem je druga stvar....
ravnogorci su se '41 i '42 takmicili s partizanima ko ce ubiti vise ustasa i njemaca..
i ravnogorci imaju dio svoje istorije koji govori o njihovoj borbi za opstanak srpskog naroda...

recimo ovamo u bosni...uporiste im je bio ozren...
neki prezivjeli ravnogorci..koji su bili ozrenci...
sredinom 95te.... dok sam bio neko izvjesno vrijeme gore.. pricali su mi
o saradnji partizana i njemaca na tom podrucju u borbi protiv cetnika...

a toga nemas nigdje u istoriji...

i to nije da je samo  jedan pricao..mnogi su pricali..
kako su njemci preko partizanskih i ustaskih polozaja ..teskom artiljerijom...gadjali cetnicke polozaje...
a partizani i ustase su posle toga jurisali na cetnicke polozaje ..
naravno ...svako sa svoje strane...

sem toga ...dragoljub mihailovic -draza je zapoceo antifasisticku borbu protiv okupacije tadasnje drzave...
jos pre partizana...

njemu se na teret moze staviti samo to sto je pred kraj rata ratovao protiv partizana..
i sto  su neke njegove vojvode sardjivale sa ustasama i njemcima..

a koliko tu ima gluposti...
recimo tu se proziva i saradnja pavla djurisica sa ustasama...
kojeg su  ustase ubile...

sva saradnje se svodi na to..da su djurisicevi trazili prolaz kroz teritoriju koju su drzale ustase pod svojom kontrolom...sto su im ustase i dozvolile...
i jednom su im napravili 'ceku' i ubili su i djurisica i jos neke njegove vidjenije cetnike...

i sva saradnje i ustasa i njemaca sa ravnogorskim cetnicima je bazirana na slican nacin...

tako da ima tu kamara i zbrljanih stvari ...koje su komunisti zbrljali....da bi uzeli sve zasluge u borbi protiv mrskog okupatora..
i oke je to..i razumijem....

ko sto razumijem i borbu ravnogoraca protiv komunizma i  partizana...

koliko god se mi lagali i negirali  'stranu medalje' na kojoj je prica ravnogoraca
i naslanjali na komunisticku pricu i usvajali je kao istoriju...
komunizam nista dobro nije donijeo mnogim srbima...posebno u bosni...i hrvatskoj...

vi ste uglavnom mladi ljudi...i posle ovih desavanja 90tih...nemate tu mogucnost kretanja kao sto smo mi malo stariji imali...diljem jugoslavije....

pa i ne znate kako su neki  srbi u bosni i hrvatskoj zivjeli...
posebno na ruralnim podrucjima..
nisu imali ni asfaltirane puteve..pa ni struju ni vodu..
sve tamo do pocetka osamdesetih...

dok hrvatskih i muslimanskih podrucja takvih skoro da nije ni  bilo..
recimo u bosni je dosta to sve izmjesano...
imas na jednom planinskom podrucju..dva sela hrvatska pa dva muslimanska ...pa dva srpska sela..

asfalt recimo dolazi do hrvatskih i muslimanski sela i tu se prekida..kao i struja.. i bilo kakav vid civilizacije...
a telefon pih..to ni danas malte ne nemaju sva srpska sela u bosni...

ako je interes drzava imala u tom nekom ruralnom podrucju...onda je bio i asfalt u srpskim selima..
a inace je to bila i blataca i kaljuga do koljena...i snijeg kad padne..tu ostaju do proljeca...bez ikakvog kontakta sa ostatkom podrucja...

tek nekad pocetkom osamdesetih kad su pocele trzavice i jacanje nacionalnih ideja...
srpska sela su dobijala asfatlirane puteve..struju i td....

komunisti su dosta toga tajili ...i dosta toga su lagali o svemu i svacemu....

ja sam nekako legalista..uprkos svim mojim zajebancijama i budalastinama...
to je tako...i ja vjerujem u institucije...

i ako nesto drzava legalizuje-  ja to postujem..ako nesto drzava ne legalizuje-  ja to smatram nelegalnim ..
pa tako je i sa drazom mihalilovicem....

a ovog nedica ...ko rehabilittuje...taj ce to i te kako morati da objasni..

ali ..ako uzmemo u obzir da je aktuelan sve veci porast nacizma i fasizma  i nacionalizma...posebno kod 'susjeda hrvata'
koji vise ni ne taje da gaje ustasvo kao zelenu travu doma svog  Smile cak  i na drzavnom nivou...
pa cak traze da 'vatkanski oci' proglase i svetcem..ustaskog zlikovca stepinca... Smile

zbog toga...ne bi me cudilo da sve ravnogorske i cetnicke vojvode ..pa i  sve i komandante cetnicke..potpuno  amnestiraju..

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Znaci opet: ako ti je komsija kreten, budu I ti kreten. Ne hvala.

Cetnici su 44te sprecavali partizane da udju u srbiju uz saradnju sa nemcima. 43ce su ucestvovali u boju Na neretvi protiv partizana zajedno sa fasistima. . Ne postoji dokaz saradnje partizana sa nemcima.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0

sredinom 95te.... dok sam bio neko izvjesno vrijeme gore.. pricali su mi
o saradnji partizana i njemaca na tom podrucju u borbi protiv cetnika...

Pogledas zadnji rat u Bosni i odnose ko sa kim i protiv koga i gde, mos da zamislis kako je pre to bilo, bez medija, televizije i ostalog...

Citat
komunizam nista dobro nije donijeo mnogim srbima...posebno u bosni...i hrvatskoj...

Manje vise, slusas sve strane, svi imaju svoje razloge protiv tog socijalizma. Naravno, niko sad ne prica da se tu radi mahom o pasivnim krajevima, gde se bas nije zivelo dobro. Sad, nijedna drzava to ne moze da popravi. Da je nekim slucajem ta Krajina opstala, do danas bi tamo ziveli pokoji starac. Bivsa drzava je ono sto je ostalo jos subvencionirala kroz javne sluzbe, tako da je barem neko imao primanja pa nije morao da ode...

Citat
tek nekad pocetkom osamdesetih kad su pocele trzavice i jacanje nacionalnih ideja...
srpska sela su dobijala asfatlirane puteve..struju i td....

Osamdesetih su i neka sela po Srbiji dobijala asfalt, kojeg pre toga nisu imali, slicno CG i Makedonija...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Za sela oko valjeva mogu da svedocim da su mnoga 80 tih dobijala asfalt
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Znaci opet: ako ti je komsija kreten, budu I ti kreten. Ne hvala.

Cetnici su 44te sprecavali partizane da udju u srbiju uz saradnju sa nemcima. 43ce su ucestvovali u boju Na neretvi protiv partizana zajedno sa fasistima. . Ne postoji dokaz saradnje partizana sa nemcima.

ne izmisljaj ustaso

jedino ko je saradjivao sa nemcima na prostoru jugoslavije su slovenci, ustase i balije

srbi su jedini pruzali otpor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Sa nemcima su saradjivale sve strukture ndh, ljoticevci, nedicevci I povremeno cetnici. Plus nesto slovenaca, albanaca, crnogoraca... I vrlo zanimljivo Rusi belogardejci.
A ustasa ti tata
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
sta pricate bre za asfalt u osamdesetim. pa ja sad bio u crniljevu za prvi maj, pala kisa nismo mogli autom uzbrdo, morao traktror da dolazi po nas. dal ste vi svesni gde zivite  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Sa nemcima su saradjivale sve strukture ndh, ljoticevci, nedicevci I povremeno cetnici. Plus nesto slovenaca, albanaca, crnogoraca... I vrlo zanimljivo Rusi belogardejci.
A ustasa ti tata

strukture?  Smile jel su srbi ratovali na istocnom frontu?

ko je pruzao otpor nemcima, ko je prvi oslobodio teritorije koje su okuprali nemci?

aj malo razmisli zasto za vreme slobe nije bilo rehabilitacije dok nisu dosli tvoje ustase demokrkate koje su pokrenuli proces, ustaso

« Poslednja izmena: 24. Maj 2016, 15:34:33 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.