Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti u Sarajevu uoči gej festivala  (Pročitano 9708 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cesaarika
Ja ti garantujem da u Srbiji nikad (barem ne u narednih 200 god) nece doci do usvajanja dece od strane homo parova. Jenostavno, treba da dodje do smene generacija. Ja znam da i ti mislis da ti svi rade o glavi, nisi jedina. Braniti ljudima pravo na ljubav je greh. Nesto sto je tebi bolesno, nekom nije i to treba tako prihvatiti. Ne mozemo svi biti isti.
Kako onda timacis cinjenicu da je postovanje ljudskih prava proporcionalno ekonomiji i kvalitetu zivota u nekoj zemlji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma daj, nemoj da si naivan.
Sve krene od toga 'neeeeeeka, nek malo prosetajuuu, ljudska prava, multi-kulti, i oni su od boga dati' i tako to .. pa prije 5-6g, niko nije mogao zamisliti da ce se negdje homo brakovi ozakoniti i sad - puf. Neke zemlje su to prihvatile. Sad ce te iste da ozakone i usvajanje .. i tako to krene

nije on naivan ,on se tome i nada ...  Smile Smile rachuna da ce posle da ozakone pedofiliju a onda i zoofiliju ,ljubav njegovu neprezaljenu ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma daj, nemoj da si naivan.
Sve krene od toga 'neeeeeeka, nek malo prosetajuuu, ljudska prava, multi-kulti, i oni su od boga dati' i tako to .. pa prije 5-6g, niko nije mogao zamisliti da ce se negdje homo brakovi ozakoniti i sad - puf. Neke zemlje su to prihvatile. Sad ce te iste da ozakone i usvajanje .. i tako to krene

nije on naivan ,on se tome i nada ...  Smile Smile rachuna da ce posle da ozakone pedofiliju a onda i zoofiliju ,ljubav njegovu neprezaljenu ...  Smile Smile Smile
a cemu se ti jado nadas, zivota ti?  Smile Smile

cess pusti ti bf-a. On je u svom svetu. Ljudi koji se zaklinju u slobodu, su upravo ti koji je i koche. Ako malo ozbiljnije sagledas stvari, shvatices.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Nesto sto je tebi bolesno, nekom nije i to treba tako prihvatiti. Ne mozemo svi biti isti.
Nema ovo veze sa mojim subjektivnim dozivljajem. Mozes se ti vaditi na toleranciju pa pricati do sutra da su homosexualci ljudi normalnih seksualnih sklonosti, ali to nije tacno i tacka (.)
Inace bismo svi valjda mogli da radjamo djecu; i muskarci i zene. Kad nesto nije prirodno, onda nije prirodno, odnosno izopaceno je.
Citat
Kako onda timacis cinjenicu da je postovanje ljudskih prava proporcionalno ekonomiji i kvalitetu zivota u nekoj zemlji?
ja sam samo primjetila da sto vise tolerisu 'ljudska prava', da su ljudi sve nenormalniji. ici ce onoliko daleko koliko im dopustis. jednom kad ozakone sodomiju,onda ce se svi naglo poceti i s time zabavljati, a ti ces da pricas kako je samo bitno to da se zaboga ljudska prava postuju.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Citat
Promaseni
Gradonacelnik Pariza je gay i sta sad? Dali su hetero ljudi "ugrozeni"?  Smile Smile Smile

Kod nas jesu ugrozeni, a sigurno i tamo, samo sto se malo prica o tome.
To su ljudi niskog morala, i nije im strana ni pedofilija, mladi nevini muskarci...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Promaseni
Ti si u najmanju ruku-prostodusan  Smile Tu pricu o niskom moralu pricaj nekom drugom. Korupcija pojede drzavu Srbiju, a ti o niskom moralu, kao mi smo visokomoralno drustvo Smile Smile

Ok cess Ne slazemo se, ali nema veze. Ti u klin, ja u plochu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Promaseni
Ti si u najmanju ruku-prostodusan  Smile Tu pricu o niskom moralu pricaj nekom drugom. Korupcija pojede drzavu Srbiju, a ti o niskom moralu, kao mi smo visokomoralno drustvo Smile Smile

Ok cess Ne slazemo se, ali nema veze. Ti u klin, ja u plochu  Smile Smile

Ma samo se ti razumes u pedo populaciju...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Citat
Promaseni
Gradonacelnik Pariza je gay i sta sad? Dali su hetero ljudi "ugrozeni"?  Smile Smile Smile

To su ljudi niskog morala, i nije im strana ni pedofilija, mladi nevini muskarci...

Promaseni , ajde onda da zabranimo i heterosexualne odnose ,  heterosexualna pedofilija je rasprostranjenija od homosexualne ...
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Citat
Promaseni

Promaseni , ajde onda da zabranimo i heterosexualne odnose ,  heterosexualna pedofilija je rasprostranjenija od homosexualne ...

Bas i nije tako, mladi se za homoseksualce vrbuju u doba adolescencije....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
@raznosac tamo gde ti ides biti peder je pozeljno tako da nema frke za tebe Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.