cesaarika Ja ti garantujem da u Srbiji nikad (barem ne u narednih 200 god) nece doci do usvajanja dece od strane homo parova. Jenostavno, treba da dodje do smene generacija. Ja znam da i ti mislis da ti svi rade o glavi, nisi jedina. Braniti ljudima pravo na ljubav je greh. Nesto sto je tebi bolesno, nekom nije i to treba tako prihvatiti. Ne mozemo svi biti isti. Kako onda timacis cinjenicu da je postovanje ljudskih prava proporcionalno ekonomiji i kvalitetu zivota u nekoj zemlji?
Ma daj, nemoj da si naivan. Sve krene od toga 'neeeeeeka, nek malo prosetajuuu, ljudska prava, multi-kulti, i oni su od boga dati' i tako to .. pa prije 5-6g, niko nije mogao zamisliti da ce se negdje homo brakovi ozakoniti i sad - puf. Neke zemlje su to prihvatile. Sad ce te iste da ozakone i usvajanje .. i tako to krene
nije on naivan ,on se tome i nada ... rachuna da ce posle da ozakone pedofiliju a onda i zoofiliju ,ljubav njegovu neprezaljenu ...
Ma daj, nemoj da si naivan. Sve krene od toga 'neeeeeeka, nek malo prosetajuuu, ljudska prava, multi-kulti, i oni su od boga dati' i tako to .. pa prije 5-6g, niko nije mogao zamisliti da ce se negdje homo brakovi ozakoniti i sad - puf. Neke zemlje su to prihvatile. Sad ce te iste da ozakone i usvajanje .. i tako to krene
nije on naivan ,on se tome i nada ... rachuna da ce posle da ozakone pedofiliju a onda i zoofiliju ,ljubav njegovu neprezaljenu ...
a cemu se ti jado nadas, zivota ti?
cess pusti ti bf-a. On je u svom svetu. Ljudi koji se zaklinju u slobodu, su upravo ti koji je i koche. Ako malo ozbiljnije sagledas stvari, shvatices.
Nesto sto je tebi bolesno, nekom nije i to treba tako prihvatiti. Ne mozemo svi biti isti.
Nema ovo veze sa mojim subjektivnim dozivljajem. Mozes se ti vaditi na toleranciju pa pricati do sutra da su homosexualci ljudi normalnih seksualnih sklonosti, ali to nije tacno i tacka (.) Inace bismo svi valjda mogli da radjamo djecu; i muskarci i zene. Kad nesto nije prirodno, onda nije prirodno, odnosno izopaceno je.
Citat
Kako onda timacis cinjenicu da je postovanje ljudskih prava proporcionalno ekonomiji i kvalitetu zivota u nekoj zemlji?
ja sam samo primjetila da sto vise tolerisu 'ljudska prava', da su ljudi sve nenormalniji. ici ce onoliko daleko koliko im dopustis. jednom kad ozakone sodomiju,onda ce se svi naglo poceti i s time zabavljati, a ti ces da pricas kako je samo bitno to da se zaboga ljudska prava postuju.
Promaseni Gradonacelnik Pariza je gay i sta sad? Dali su hetero ljudi "ugrozeni"? Smile Smile Smile
Kod nas jesu ugrozeni, a sigurno i tamo, samo sto se malo prica o tome. To su ljudi niskog morala, i nije im strana ni pedofilija, mladi nevini muskarci...
Promaseni Ti si u najmanju ruku-prostodusan Tu pricu o niskom moralu pricaj nekom drugom. Korupcija pojede drzavu Srbiju, a ti o niskom moralu, kao mi smo visokomoralno drustvo
Ok cess Ne slazemo se, ali nema veze. Ti u klin, ja u plochu
Promaseni Ti si u najmanju ruku-prostodusan Tu pricu o niskom moralu pricaj nekom drugom. Korupcija pojede drzavu Srbiju, a ti o niskom moralu, kao mi smo visokomoralno drustvo
Ok cess Ne slazemo se, ali nema veze. Ti u klin, ja u plochu
Promaseni Gradonacelnik Pariza je gay i sta sad? Dali su hetero ljudi "ugrozeni"? Smile Smile Smile
Kod nas jesu ugrozeni, a sigurno i tamo, samo sto se malo prica o tome. To su ljudi niskog morala, i nije im strana ni pedofilija, mladi nevini muskarci...
Promaseni , ajde onda da zabranimo i heterosexualne odnose , heterosexualna pedofilija je rasprostranjenija od homosexualne ...
Promaseni , ajde onda da zabranimo i heterosexualne odnose , heterosexualna pedofilija je rasprostranjenija od homosexualne ...
Bas i nije tako, mladi se za homoseksualce vrbuju u doba adolescencije....