raznosach pica se razocaharao u "multikulturno" sarajevo ,jer ga je moralles ubedjivao da tamo moze slobodno da izrazava svoje "sexualno opredeljenje" ...
Ne sekerim se ja bf. Vreme postovanja ljudskih prava tek dolazi u ove prostore Na tvoju zalost. Ja znam da ti gotivis zivotinjska prava, ali to je prevazidjeno Tolerancija je odlika coveka. Ili ce biti tolerancije ili coveka nece biti. Treceg nema
sasaborg Naravno. To je karakteristika coveka. Covek je postao ovo sto je, usavrsavanjem tolerancije. Tolerancija se uci. Coveku preti opasnost od nedostatka pijace vode, energenata. Doci ce vreme kada vise nece biti u tom ratu samo Ameri i mudzahedini, vec ceo svet, a onda-vise ni "Bog" nece pomoci Dakle, tolerancija je odlika razumnog i misaonog stvorenja.
Ja nisam za to da ih se mlati po ulici, ali nisam ni za to da se sepure i usvajaju djecu. A bojim se da ce brzo doci taj dan kada ce dva muskarca voditi dijete u parkic
Ja nisam za to da ih se mlati po ulici, ali nisam ni za to da se sepure i usvajaju djecu. A bojim se da ce brzo doci taj dan kada ce dva muskarca voditi dijete u parkic
Stvarno ne znam ko spominje usvajanje dece? Da li mislis da je to u Srbiji moguce? Ja mislim da nije. ALi da covek moze slobodno da se proseta i jasno i glasno izrazi sebe i svoju sex. sklonost, zasto da ne? Ne vidim ni najmanji problem.
Promaseni Gradonacelnik Pariza je gay i sta sad? Dali su hetero ljudi "ugrozeni"?
Ma daj, nemoj da si naivan. Sve krene od toga 'neeeeeeka, nek malo prosetajuuu, ljudska prava, multi-kulti, i oni su od boga dati' i tako to .. pa prije 5-6g, niko nije mogao zamisliti da ce se negdje homo brakovi ozakoniti i sad - puf. Neke zemlje su to prihvatile. Sad ce te iste da ozakone i usvajanje .. i tako to krene