Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti u Sarajevu uoči gej festivala  (Pročitano 9725 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

@raznosac a sto ja ne mogu da imam pravo da mi neki bolesni ljudi ne marsiraju gradom?
Ok, vidim ima vas dosta koji ne podnosite "bolesne ljude". Zasto onda niste tako zeljni krvi kada su u pitanju recimo osobe sa Daunovim sindromom? I oni su "bolesni" zar ne? Zasto onda ne potezete nozeve, zasto i njih ne nabijate na kolac? Bolesni su, zar ne? Ili je opet u pitanju licemerje (i njih bi, ali su oni ipak zasticeni ...koliko toliko).
Poenta je u toleranciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa ljudi sa daunovim sindromom ne marsiraju ulicom i govore da je to sto oni imaju daunov sindrom nesto lepo i pozeljno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ljudi sa daunovim sindromom ne marsiraju ulicom i govore da je to sto oni imaju daunov sindrom nesto lepo i pozeljno Smile
Gde si ti cuo da bilo ko na gay paradama govori o bilo kakvoj pozeljnosti? Nigde, jer nikad nisi ni imao priliku da gledas bilo sta slicno. Ljyudi se plase nepoznatog (ovaj prostor je posebno podlozan tome).
Jos si mlad, ali trebao si da cujes za priredbe i specijalne olimpijade, bas za osobe ometene u razvoju. Kako to da recimo shizofrenicaru nikad niko ne prebaci da svojom pojavom "shiri svoju bolest"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
na specialnim olimpijadama ucestvuju ljudi koji imaju neku fizicku manu  Smile kako menjas teze strasno  Smile

I kako ne govore da je pozeljno? zele da usvajaju decu i ako znaju da je to bolesno i odvratno :S samo nemoj sad da mi dajes neka istrazivanja koja govore da je to sasvim normalno i da deci nista nece da fali Smile

Ne plasim se ne poznatog cak naprotiv uvek sam nepoznatom isao u susret Wink i zelim samo da imam pravo da mi ljudi koji propagiraju bolest ne marsiraju ulicama grada !! I svaki put kad budu dosli da marsiraju bicu prvi koji ce ici da ih tuce  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
Poenta je u zastiti ljudskih prava.

Da li znas kako se priznaju ljudska prava, tj. sta je potrebno da bi se odredjeno pravo priznalo? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Delaj tako da maksima tvoje volje uvek može istovremeno važiti kao princip sveopšteg zakonodavstva!

Emanuel Kant  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2

San Francisko 27 jul 2008

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

Demokratija. Wink  "Ljudska" prava.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Poenta je u zastiti ljudskih prava.

Da li znas kako se priznaju ljudska prava, tj. sta je potrebno da bi se odredjeno pravo priznalo? Smiley
Sta? Vreme? Odgovornost? Zakoni?

Orf
Pogledaj sta su spec. olimpijade. Googlaj. Dobro, ako mislis da je bolest, ja te sigurno preko foruma neceu razuveriti. Misli i dalje, sta da ti kazem? AKo hoces ta ih tuches, tuci ih, imas pravo zivis u Srbiji, mozda bi i u Iranu/Afganistanu prosao dosta dobro  Smile To ovde prolazi sasvim dobro. Tuci pedera!  Smile Budi cool  Smile Budi musko Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 13:31:59 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Gde si ti cuo da bilo ko na gay paradama govori o bilo kakvoj pozeljnosti? Nigde, jer nikad nisi ni imao priliku da gledas bilo sta slicno. Ljyudi se plase nepoznatog (ovaj prostor je posebno podlozan tome).
Jos si mlad, ali trebao si da cujes za priredbe i specijalne olimpijade, bas za osobe ometene u razvoju. Kako to da recimo shizofrenicaru nikad niko ne prebaci da svojom pojavom "shiri svoju bolest"?

Педерастија јесте болест, а још више изопаченост. Да је нормална и природна онда би два педера природним путем могла да имају дете, а не би кукали да им се дозволи усвајање. Теби ако није болесно ти слободно примај к...ц у дупе нико ти не брани. Наравно кад изађеш на улицу да то саопштиш добићеш батине и ту се свака даља прича завршава.

San Francisko 27 jul 2008

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

Demokratija. Wink  "Ljudska" prava.

Ето ови дегенерици и њихове баханалије су за разносача пица нормална ствар и он би то волео да гледа на улицама српских градова.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 13:33:51 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Педерастија јесте болест, а још више изопаченост. Да је нормална и природна онда би два педера природним путем могла да имају дете, а не би кукали да им се дозволи усвајање. Теби ако није болесно ти слободно примај к...ц у дупе нико ти не брани. Наравно кад изађеш на улицу да то саопштиш добићеш батине и ту се свака даља прича завршава.
sve je receno nemam sta da dodam Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.