@raznosac a sto ja ne mogu da imam pravo da mi neki bolesni ljudi ne marsiraju gradom?
Ok, vidim ima vas dosta koji ne podnosite "bolesne ljude". Zasto onda niste tako zeljni krvi kada su u pitanju recimo osobe sa Daunovim sindromom? I oni su "bolesni" zar ne? Zasto onda ne potezete nozeve, zasto i njih ne nabijate na kolac? Bolesni su, zar ne? Ili je opet u pitanju licemerje (i njih bi, ali su oni ipak zasticeni ...koliko toliko). Poenta je u toleranciji.
pa ljudi sa daunovim sindromom ne marsiraju ulicom i govore da je to sto oni imaju daunov sindrom nesto lepo i pozeljno
Gde si ti cuo da bilo ko na gay paradama govori o bilo kakvoj pozeljnosti? Nigde, jer nikad nisi ni imao priliku da gledas bilo sta slicno. Ljyudi se plase nepoznatog (ovaj prostor je posebno podlozan tome). Jos si mlad, ali trebao si da cujes za priredbe i specijalne olimpijade, bas za osobe ometene u razvoju. Kako to da recimo shizofrenicaru nikad niko ne prebaci da svojom pojavom "shiri svoju bolest"?
na specialnim olimpijadama ucestvuju ljudi koji imaju neku fizicku manu kako menjas teze strasno
I kako ne govore da je pozeljno? zele da usvajaju decu i ako znaju da je to bolesno i odvratno :S samo nemoj sad da mi dajes neka istrazivanja koja govore da je to sasvim normalno i da deci nista nece da fali
Ne plasim se ne poznatog cak naprotiv uvek sam nepoznatom isao u susret i zelim samo da imam pravo da mi ljudi koji propagiraju bolest ne marsiraju ulicama grada !! I svaki put kad budu dosli da marsiraju bicu prvi koji ce ici da ih tuce
Da li znas kako se priznaju ljudska prava, tj. sta je potrebno da bi se odredjeno pravo priznalo?
Sta? Vreme? Odgovornost? Zakoni?
Orf Pogledaj sta su spec. olimpijade. Googlaj. Dobro, ako mislis da je bolest, ja te sigurno preko foruma neceu razuveriti. Misli i dalje, sta da ti kazem? AKo hoces ta ih tuches, tuci ih, imas pravo zivis u Srbiji, mozda bi i u Iranu/Afganistanu prosao dosta dobro To ovde prolazi sasvim dobro. Tuci pedera! Budi cool Budi musko
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 13:31:59 od RaznosacPica »
pa ljudi sa daunovim sindromom ne marsiraju ulicom i govore da je to sto oni imaju daunov sindrom nesto lepo i pozeljno
Gde si ti cuo da bilo ko na gay paradama govori o bilo kakvoj pozeljnosti? Nigde, jer nikad nisi ni imao priliku da gledas bilo sta slicno. Ljyudi se plase nepoznatog (ovaj prostor je posebno podlozan tome). Jos si mlad, ali trebao si da cujes za priredbe i specijalne olimpijade, bas za osobe ometene u razvoju. Kako to da recimo shizofrenicaru nikad niko ne prebaci da svojom pojavom "shiri svoju bolest"?
Педерастија јесте болест, а још више изопаченост. Да је нормална и природна онда би два педера природним путем могла да имају дете, а не би кукали да им се дозволи усвајање. Теби ако није болесно ти слободно примај к...ц у дупе нико ти не брани. Наравно кад изађеш на улицу да то саопштиш добићеш батине и ту се свака даља прича завршава.
Педерастија јесте болест, а још више изопаченост. Да је нормална и природна онда би два педера природним путем могла да имају дете, а не би кукали да им се дозволи усвајање. Теби ако није болесно ти слободно примај к...ц у дупе нико ти не брани. Наравно кад изађеш на улицу да то саопштиш добићеш батине и ту се свака даља прича завршава.