Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti protiv reality-a se preselili na ulicu  (Pročitano 16001 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
Browser
Ucweb 2.0
mob
LG Frizider
Nije sija nego vrat. Ako gledanosti bude drzace ga cetiri godine bez problema. Zabole ih kurac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
ODBIJEN ZAHTEV Farma nije zabranjena, ali rijalitiji će ići samo posle 23 sata

Radiodifuzna agencija (RDA) nije usvojila zahtev za zabranu emitovanja rijalitija Farma koje mu je podnelo Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu, ali je najavilo obavezujuće uputstvo prema kome će rijalitiji, najverovatnije već od iduće sedmice, moći da se emituju samo posle 23 sata.

''Nismo usvojili zahtev tužioca, jer se pozvao na stari zakon koji više ne važi, ali smo danas izdali preporuku emiterima da rijalitije emituju posle 23 časa'', rekao je Tanjugu član RDA Goran Karadžić.

Prema njegovim rečima, RDA će sutra podneti Ministarstvu kulture i informisanja, radi saglasnosti, tekst obavezujućeg Uputstva prema kome emiteri neće moći da puštaju rijaliti programe posle 23 časa.

Karadžić očekuje da bi Uputstvo moglo da krene u primenu već sredinom iduće sedmice.

''Na taj način spasićemo ranjivu grupu, a to su deca i maloletnici jer će ti programi nositi oznaku 18, odnosno biće preporučemo da ih gledaju samo punoletni'', rekao je Karadžić.

On je ukazao da je takva odluka doneta jer emiteri do sada nisu na pravi način odgovarali na opomene i preporuke RDA da svoje rijalitije prilagode uzrastu od 12 godina.

Javni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu podneo je RDA zahtev za zabranu emitovanja Farme, jer se taj rijaliti snima na području mladenovačkog tužilaštva, a u toku rijalitija bilo je više incidenata.

Mediji su preneli da je protiv jednog od učesnika Farme, Kristijana Golubovića, podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja u toku realizacije tog programa.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Bojana Maljevic je sad skoro negde izjavila kako realno potreba stanovnistva za rijalitijima i nije tolika i da neko to namerno ovo sa njima radi. Taj ugao mi nije pao na pamet, ali moze biti da ima necega u tome.

Ja sam ovde vec iznela ranije stav da ljudi traze i, u zavisnosti od mogucnosti, praktikuju neke druge stvari. Evo, krenula je pozorisna sezona, pune sale, sinoc sam posle dugo vremena bila u bioskopu i bas se iznenadila kada sam videla da je i tamo puno, nisam ocekivala priznajem (torenti i ostalo), takodje juce izlozba o Cvijicu u SANU iako neko rano popodne, puna.

Ok, jasno mi je da postoji neki prosecan, masovni ukus prema kome se uglavnom tv program i pravi. Ali da je to rijaliti program, pa nece bas biti tako.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2015, 19:19:50 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Bojana Maljevic
...

Citat
je sad skoro negde izjavila kako realno potreba stanovnistva za rijalitijima i nije tolika i da neko to namerno ovo sa njima radi.
O, Dragi Boze... dobro, makar je posumnjala.

Citat
Taj ugao mi nije pao na pamet, ali moze biti da ima necega u tome.
Strasne stvari...
Zasto nisam iznenadjen?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Nije sija nego vrat. Ako gledanosti bude drzace ga cetiri godine bez problema. Zabole ih kurac.

Tруманов Шоу са Змајем уместо Џим Керија
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung GT-S7580
Pokušava da smeni direktorku Kulturnog centra zbog rijalitija

U Požegi je nedavno kormilo lokalne vlasti od DS-a preuzela Srpska napredna stranka i, kako već običaji u ovakvoj situaciji nalažu, počele su smene direktora javnih ustanova.

Posebnu pažnju privukao je pokušaj novog predsednika opštine Milana Božića da smeni direktorku Kulturnog centra Požega Slađanu Petrović Varagaić. Verovali ili ne, njoj se na teret stavlja da je odgovorna za to što građani masovno gledaju rijaliti programe na televiziji.

“Da li se ona, pitam ja nju, oseća odgovornom što su rijaliti program u narodu ovog kraja od 2009. godine sve gledaniji. Budući da sam radio kao veterinar i terenski čovek ulazio sam u mnoga domaćinstva i tada video da oko otprilike 20 odsto domaćinstva gleda rijaliti programe, a u poslednje vreme rijaliti se gleda u maltene 99 odsto domaćinstava. Šta su ljudi iz kulture ovde uradili da taj procenat ne bude toliki”, pitao se Milan Božović.

Oglasila se i Slađana.

“Ja sam se zaista nasmejala i odgovorila da se na takvo pitanje teško može odgovoriti”, kaže ona – “Možda je to ono što je tradicija nekako u Srbiji u poslednjih nekoliko decenija da je to praktično demonstracija političke moći, želja da se neko smeni samo iz političkih razloga”

Izvor:b92

Још један доктор међу напредњацима  Smile

Да бисте добили ширу слику о доктору, кликните на извор и погледајте видео  Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 15:24:29 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Videla sam kod Draze u kolumni, ali sam htela da verujem da je ipak karikirao - silly me  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
ODBIJEN ZAHTEV Farma nije zabranjena, ali rijalitiji će ići samo posle 23 sata

Jeste, zato danas celo prepodne ide Farma na Pinku.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Vidiš šta piše u tekstu.

"Uputstvo će, kada stupi na snagu, biti obavezujuće. Počinje javna rasprava koja treba da traje najmanje 15 dana, posle toga uputićemo ga na mišljenje Ministarstvu kulture i informisanja i kada usvojimo onda će svi morati da ga poštuju", rekao je Karadžić agenciji Beta.

Ceo tekst na:

www.blic.rs/Vesti/Drustvo/608578/NEMA-RIJALITIJA-PRE-23-SATA-Emiterima-prete-sankcije-ako-prekrse-nova-pravila

Znači ovo ako prođe ima da važi tek za naredne sezone rijalitija koji su u toku.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2015, 17:07:49 od Makros_Crni »
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Nokia 33-10
Koja glupost Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.338 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.