Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti protiv reality-a se preselili na ulicu  (Pročitano 16147 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Gde ces veceg malogradjanina od Baje Malog Knindze... to samo full retard moze da slusa... i Kristal...
Sta ja slusam, ti ne znas, nije predmet rasprave...suvise je to za tebe : )
Dobro, bitno je da ti nemas taj problem, zivotaris sa macketinama i dzukcima pride. Ne treba da se stidis svojih korena i okruzenja u kom zivis, progledaj, mozda se i otrgnes od malogradjnastine koja te izjeda.

p.s. Jesi se prepoznala u onom delu za muzej ili u vezi "(мало)граЏанским метрополама" ? : )

p.s.s Mada, sad cu da pocnem da slusam i Baju Malog Knindzu, bas zbog tvog komentara i ima da pustam to gde god mogu, jer to je jedan od nacina da se ti i tvoji neoliberalni hipster bagra oseca "posramljenim" pred naletima "modernog sveta" : ))
« Poslednja izmena: 04. Sep 2015, 09:15:35 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Remote controle izgleda nije za svakoga  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Baš treba divljati.  Smile

Da ne mislim da je to zapravo učešće u "igri Parova" odnosno "Farmerskoj tugi", spinovao bih do besvesti da prestoničke kafane i folkodiskoteke puštaju isto što i zatočene mahnite zveri slušaju u tekućem programu. Kad bi se ukrstile sujete u zatvorenom prostoru nakon inflamacije propagande virusom opštenarodne podrške, spreman sam da garantujem da bi oni najglasniji poispadali.

Znam da bi ostali bez para, smoreni kontrasituacijom po izlasku iz zatočeništva. Međutim, to življe je nevaspitano i zadovoljilo bi se češkanjem dupeta "jer je izašlo malo ranije".
« Poslednja izmena: 04. Sep 2015, 09:25:35 od Ywatt »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Pozdravljam protest. Jos samo i Grand da ukinu i super. 

Shalu na stranu, mediji su stvarno bolesni, dakle treba vakcinacija.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Gde ces veceg malogradjanina od Baje Malog Knindze... to samo full retard moze da slusa... i Kristal...

Znači više nismo retardi sad smo full retardi  Smile al si urbana jbt  Smile

Meni nije jasno akko pojedini ne shvataju da ako nekome padne na pamet da sebe snima kako kenja i to pusta na TV-u 24h da bi i to imalo publiku  Smile

Hteli se slobode i demokratiju,evo vam je.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2015, 10:45:45 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Znači više nismo retardi sad smo full retardi  Smile al si urbana jbt  Smile

Meni nije jasno akko pojedini ne shvataju da ako nekome padne na pamet da sebe snima kako kenja i to pusta na TV-u 24h da bi i to imalo publiku  Smile

Hteli se slobode i demokratiju,evo vam je.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Kažem ja, šta god se uradi, uvek će se naći neki razlog za pljuvanje  Smile

''- Hteli ste kapitalizam i demokratiju, dobili ste ih.''

Isto tako, da smo ostavili Slobu, onda bi sad bilo ''a što se ne bunite?''  Smile

A eno i Jašar je isto potvrdio sve ovo onom kenjadom o fabrikama i proizvodnji. Kao, što ljudi ne protestuju zbog fabrika... Pa protestuju genije, samo što i za to budu isprozivani. Ili možda misliš da ako bi spalili celu jebenu zemlju, umesto one koji su zaslužni za ovakvo stanje, da bi onda to bilo bolje rešenje?  Smile Ajde da sjebemo 7 miliona ljudi i 80 milijardi dolara zbog zlobe 1000 smradova. Jako pametna ideja.

I tako ja i dalje čekam objašnjenje kako tačno treba da izgleda iznošenje nečijeg mišljenja ili apela u Srbiji a da ne bude isprozivano ili omraženo...

P.S. Za divno čudo, pajseri koji i inače najviše ismevaju ljude kad se usude da iznesu svoj protest zbog nečega... se na ovoj temi najviše prave mutavi i iščuđavaju. Ja reko sad će barem da mi kažu kako treba to da se radi, da mi daju svoj predlog... kad ono jok. Bitno je samo da se kenja po ljudima i balavi na Vučićevu sliku.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2015, 11:37:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Iznesi mišljenje ali nemoj one sa suprotniim da nazivaš maograđanima,retardima i sl.

To što ti voleš određene stavri en znači da svi ostali moraju da te slede.To što tebi smetaju starlete ne zanči da ne postoji neko ko će da onaniše i da mašta o njima.

Dakle izneseš mišljenje tipa,ja bih to ovako,a ne to MORA ovako vi koji se ne slažete ste brđani i retardi.

A vidim da se ložiš na patriotizam,verovatno nisi izašao dalje iz Sbrije sem na more.Pazi ovako januar ja u nekoj zapizdini u Poljskoj niti znam jezik niti iamm koga da pozovem.Pukne meni guma  na prikolici,a zaledio asfalt kao staklo,ne možeš da hodaš,atek da sam poturaš dizalicu i menjaš gumu.

Stopiram ja tako odbrih sat vremena,pored mene prođu 4 Srbina u kaionu naše table (LE,NS,BGx2) ni da prikoče,znaš ko mi je stao Albanac musliman,zalegao isto kao ja i promrzao isto kao ja.Tako da batali te priče o rodoljublju jer prvi će Srbi u životu da te prodaju i zajebu.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC One
Citat
To što tebi smetaju starlete ne zanči da ne postoji neko ko će da onaniše i da mašta o njima.

Slazem se. Promasaj je nazivati jadnike malogradjanima, onaj ko se lozi na stralete je prosto jadnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.