Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti protiv reality-a se preselili na ulicu  (Pročitano 16136 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Ma ne, nego treba da ispadne da su svi u Srbiji primitivne seljačine kojima je životni san da povale Mimi Oro i Zoricu Marković dok na radiju piče neki Usradin i Fatima iz bosanskih vukojebina... a kome se ne sviđa takva Srbija neka ide da živi u podrumu...
Kako da ne.  Smile

Da ne pričam koliko mi je smešno kad gledam i slušam Srbende koji su kao velike patriote i pravoslavci, a onda kad na radiju počnu da zavijaju naše turbo folk kokoške i seljačine sa sve turskim pesmama i zurlama, ovi odmah upadnu u trans...  Smile

Ne znam, meni je dovoljno to sto kazu "ne rijaliti" i pozivaju sve protiv istih da vidim sta zele i preko cega. Smiley

Aha, znači nisu dovoljno politički korektni prema dotičnoj gospodi i njihovim profesijama?
« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 17:15:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Ko te tera da gledaš i da plodiš bilo koga?Ko te tera da pratiš rijaliti programe,ko te tera da klikneš na vest "Stanijino dupe iz ptičije perpsektive" ili "Soraja želi ovoliki FOTO/VIDEO"?

Dakle ko tera Vas "kulturne" da gledate to što gledaju ovi manje kulturni?

Najveća je pobeda kad riba koja na coveru na fesju drži pdo EKV,a pre 5 minuta izbacila spot Merlina Mesjona počne da se buni protiv narkomana i neukusa na Pinku i kako rijaliti zaglupljuje narod.

A inače EKV je simbol kulture i bratstva i jedinstav jbg svi se boli na istu iglu,pa od iste boleštine i pocrkali,ali to je rtad bilo kul,al onda i slejaci počeli da se lože na hors pa je to pstala malograđanština.

A Mesjonovi spotovi su tek nešto što bi svako dete trebalo da pogleda umesto rijalitija to su prave vrednosti za prosečno dete.

I Đoković i familija treba da budu primer,ali u rečniku uz reč "Kosovar" da stoji njihova porodična slika,da to je taj patriotizam prodaš dedovinu pa onda odeš negde de se ne plaća porez i počneš da se baviš "sportom" kom je jedina svrha da se peru pare,kroz abnormalan nagradni fond.

Ih kakav bi ja patriota bio da živim u Njujorku i da ladim jaja,dok je Srbija tamo daleko.Pa da dam soma ˘da me puste da gledam kako Đoković prebacuje lopticu i da se derem "Kosovo je Srbija",a kao i on prodao kuću komšiji šiptaru jbg.

Aha znači smeju da riču samo oni iz strogog centra,ok.

Povedite dede na koncert Metalike to je in,cool i to ej kulturno,ali ne daj Bože da dete povedete na guslarsko veče da sluša zavijanja ljudi iz vukojebine,to je tako  Smiley 1

Mada ja bih rekao da je problem besposlen narod koji samo gleda TV.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 17:19:04 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Samsung 111111
Ja ne znam dal su pojedinci sa ove teme normalni  Smile

Ajde ovako.

Ja hocu da svi muzeji i pozorista zatvore  Smile
Sto jedan muzej da uzima pare od ulaznica ? Ja da zivim sa cinjenicom da gomila snobova ide i daje pare jednom usranom muzeju , gde ce kustos i ostali da se bogate na necijem zivotu ili radu od pre nekog veka Smiley

Isto tako , hocu da se ukinu domaci filmovi na televiziji.
Sta me boli kurac za indijance koji nemaju sta da rade nego da gledaju raspale jugoslovenske filmove.Pored toliko stranih filmova..Da na tv-u bude emitovan neki raspali domaci film  Smile
Da gledam kako debeli Nikola Kojo zaradjuje pare na retardiranom humoru  Smiley 1
Ne ne .. to je nepravda.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Pre sto godina, javnost je kukala kako će šlageri da unište kuluturu.
Posle rata su kukali kako će rok da uništi socijalističku mladež.
70'ih i 80'ih su na tapetu bili narodnjaci.
90'ih turbo folk.
Danas rijaliti emisije.

Ko se pre 200 godina rodio mogao je samo da sluša gusle, a danas čovek može da bira između 101-og načina da se zabavi. Ko hoće da gleda rijaliti ima pravo na to. Ko neće, ne mora - pravac u operu ili pozorište.

A što na televiziji nema opere ili "kulture" za to zahvalite sami sebi - kada statistika bude pokazala da narod želi da gleda balet sve će se televizije utrkivati da puste što više baleta - naravno da bi mogli da skupo naplate reklamni prostor (zabole njih šta emituju - važne su sekunde reklama)

Još jedna stvar - da je nametanje kulture nekome tako jednostavno onda bi svaka generacija bila sastavljena od istovetno obrazovanih i kulturno "potkovanih" pojedinaca. Oni rođeni 60'ih bi svi bili rokeri, oni 70'ih bi svi bili u narodnjacima... Međutim, nije tako.

Bogatstvo izbora je prirodna posledica različitih ukusa, a sloboda da se od toga bira šta se kome dopada je pravo koje se ne može (i ne sme) oduzeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Ko te tera da gledaš i da plodiš bilo koga?Ko te tera da pratiš rijaliti programe,ko te tera da klikneš na vest "Stanijino dupe iz ptičije perpsektive" ili "Soraja želi ovoliki FOTO/VIDEO"?

Dakle ko tera Vas "kulturne" da gledate to što gledaju ovi manje kulturni?

Najveća je pobeda kad riba koja na coveru na fesju drži pdo EKV,a pre 5 minuta izbacila spot Merlina Mesjona počne da se buni protiv narkomana i neukusa na Pinku i kako rijaliti zaglupljuje narod.

A inače EKV je simbol kulture i bratstva i jedinstav jbg svi se boli na istu iglu,pa od iste boleštine i pocrkali,ali to je rtad bilo kul,al onda i slejaci počeli da se lože na hors pa je to pstala malograđanština.

A Mesjonovi spotovi su tek nešto što bi svako dete trebalo da pogleda umesto rijalitija to su prave vrednosti za prosečno dete.

I Đoković i familija treba da budu primer,ali u rečniku uz reč "Kosovar" da stoji njihova porodična slika,da to je taj patriotizam prodaš dedovinu pa onda odeš negde de se ne plaća porez i počneš da se baviš "sportom" kom je jedina svrha da se peru pare,kroz abnormalan nagradni fond.

Ih kakav bi ja patriota bio da živim u Njujorku i da ladim jaja,dok je Srbija tamo daleko.Pa da dam soma ˘da me puste da gledam kako Đoković prebacuje lopticu i da se derem "Kosovo je Srbija",a kao i on prodao kuću komšiji šiptaru jbg.

Aha znači smeju da riču samo oni iz strogog centra,ok.

Povedite dede na koncert Metalike to je in,cool i to ej kulturno,ali ne daj Bože da dete povedete na guslarsko veče da sluša zavijanja ljudi iz vukojebine,to je tako  Smiley 1

Mada ja bih rekao da je problem besposlen narod koji samo gleda TV.
Prvo,ako muziku ocenjuješ prema tome da li izvodjač ima poroke onda slobodno zaboravi na muziku,samo hor kolibri je za tebe.
Drugo,zašto jebena država nije stala iza Djokovića,nego se sada kiti njegovim zaslugama.

I ako je tebi Djokoivć kriv što smo u kurcu,onda stvarno svoju mržnju usmeravaš na pogrešnu stranu i bespotrebno trošiš svoju energiju.Ako ništa drugo,on nije na budžetu ove zemlje,za razliku od ko zna koliko hiljada parazita koji isisaju sto puta više od Djokovićeve zarade.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Ne tera me niko, već odgovaram na tvoje nebuloze o tome kako svi koji ne gledaju ta reality sranja zapravo potajno maštaju o tome da pumpaju raspale seoske bicikle, silikonske vreće, ciganske isprdke, švercere, gasterbajterske vlogere i ostale koji se mogu videti u tim sranjima od rijalitija.

Kažeš niko me ne tera. Tačno, niko me ne tera da gledam. Al to ne znači da treba da trpim to sranje gde god se okrenem, čak i kada mi je TV ugašen. Vidiš, postoji nešto što se zove Republička Radiodifuzna agencija. Ta agencija se, kao i ostalih 23560230620352 drugih, finansira od para svih nas. I njen posao je da proverava ono što se emituje na TVu i radiju i da neprikladan sadržaj ukloni. A šta oni u stvari rade? Ništa. I sad ja treba da plaćam državu i sve te njene nesposobne trutine i idiote da bih svakog dana gledao i slušao izrode koji srozavaju društvo i promovišu sve ono najgore kod ljudi, od kurvanja, preko parazitiranja, sve do kriminala.

Obožavam te priče, to kao ''pa ti samo ugasi TV''. Kao, okreni glavu. Aha, kul... znači, da je sad maj 1999., i da ja kažem ''braćo šta vas boli paja za avione, zemlju i žrtve, šta vam to smeta? Vi samo okrenite glave i gledajte u neko cveće i nećete se više nervirati...'' to bi bilo potpuno ok? Kako da ne.  Smile  Pa što onda ovo da bude ok? Šta, zato što ovaj put ne udaraju bombe u zgrade nego udara seljaštvo u kulturu jedne zemlje? Šta, treba da sačekamo da svi postanu ko učesnici Farme, i da nam zemlja liči na neku cigansku mahalu, pa da se onda nešto uradi povogom toga?

Citat

Tipičan primer Burek logike - neko kaže da ne treba gledati Mimi Oro, odma se poteže argument ''a šta da gledamo? Mejsona?'' Ne možete vi bez tog izvrtanja reči i teranja u krajnost pa to ti je.

Citat
I Đoković i familija treba da budu primer,ali u rečniku uz reč "Kosovar" da stoji njihova porodična slika,da to je taj patriotizam

Da, ista vrsta patriotizma kao kad se Srbenda busa sve u šesnaest kako je Srbin i pravoslavac do koske, a ovamo se prži na potručene ciganke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Tacno, niko me ne tera da gledam rijalitije. I ja to ne cinim. Ali vec napisah, jeci mi ulica od njih - mislim, jel ja to treba sad da se takmicim u jacini voluma sa komsijama  Smile

I Zmaj lepo napisa za novine (ne slazemo se oko Politike ali to nije tema Smiley ) - ni te linkove ne otvaram ali neverovatno je koliko je to postala "bitna" vest - mislim, update desavanja u nekom vec aktuelnom rijalitiju, i ne samo to, nego update sta u zivotu rade likovi koji se zovu, hej  Smile nesto Ferari, ima valjda i neka Iphone i sl.

Po novijim istrazivanjima najveci (i to znatno veci od roditeljskog) procenat uticaja na dete ima drustvo, okolina. U mojoj kuci se to nikad nece gledati, ali ce moje dete svejedno biti izlozeno uticaju ovakvih programa, ovakvog vrednosnog stava ovog drustva - jer je u ogromnoj meri prisutno, ogroman prostor ovakve stvari zauzimaju. Pa nama se bez blama, pardona, pitanja kakav je to problem i klik u glavama drustva (a jeste) promovisu kriminalci, prostitutke, nasilnici. I onda, otkud nasilje u drustvu (pa eto, jedan od razloga).

Inace, Hkj (ne slazemo se mi po raznocemu) ali ova rekapitulacija "kritike" protesta - sve na mestu, sve tacno. Pa neka stoji i na ovoj strani

Citat
Čisto da se podsetimo : štrajkovi glađu su atenšnhorisanje; kampovanje ispred zgrade Vlade je sviranje kurcu; prijavljivanje institucijama je smaranje i izvoljevanje; organizovanje koncerata je foliranje i snobizam; peticije i internet kampanje su smejurija; karikature, skečevi i slično su smešni pokušaji slabića koji nemaju muda da pokažu lice; muzika, filmovi i slično su foliranje koje samo služi da se autori namlate para; blokade fabrika od strane neisplaćenih radnika su izmotavanja nepismene bagre koja je sama dopustila da im fabrika propadne (ono kao, mehaničari u hali su baš imali uvid u to šta neki tamo Dinkić ili Đelić rade sa fabrikom i direktorima...) ; mirne šetnje ili skupovi ispred institucija su šaka jada i beznadežni pokušaji (ili bedni pokušaj demona Pajtića i stranih sila tame da destabilizuju nebesku Srbiju); tekstovi u novinama su atenšnhorisanje; protestne vožnje (ne blokada puta nego protestna vožnja) su sabotaža države i društva; pričanje sa komšijom ili prijateljima o problemima i neizvesnoj budućnosti su negativizam i kuknjava...

Isto podrska za post Munkaze - samo primer, pre neku godinu, kada se renovirao Picasov muzej u Francuskoj, izlozba je putovala (i receno je vise nece, kada se vrati u svoju kucu) - i bila je u Zagrebu, ne u Beogradu. Mogla je u oba grada a mogla je i u Beogradu, on je veci, veci protok ljudi ima. A i te price kako ljudi ne idu u pozoriste, galerije, muzeje, kako ljudi hoce VB i sl. - to su gluposti. Ljudi se dovijaju, popusti, poznanici, cekanje da te puste kako god ali se ide. Pozorista su puna, galerije su pune. Na "Nocima knjige" redovi. Ja licno se odreknem (jer to nije bas jeftina zabava) neceg uvek da bi u sezoni isla u pozoriste i ne zalim. I nisam jedina. Nisu ljudi glupi samo se tako tretiraju i namerno zatupljuju.

Za MunkaZe, ne znam da li voli ali evo neceg zanimljivog, ako ne zna za ovaj info

Direr i njegovi savremenici u Beogradu

« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 18:04:11 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Pravda za Novaka Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Citat
Tipičan primer Burek logike - neko kaže da ne treba gledati Mimi Oro, odma se poteže argument ''a šta da gledamo? Mejsona?'' Ne možete vi bez tog izvrtanja reči i teranja u krajnost pa to ti je.

Citat
znači, da je sad maj 1999., i da ja kažem ''braćo šta vas boli paja za avione, zemlju i žrtve, šta vam to smeta? Vi samo okrenite glave i gledajte u neko cveće i nećete se više nervirati...'' to bi bilo potpuno ok?

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Znači humana etaunazija sve koji gledaju rijaliti i da procvetamo kulturno uz hipike i pdo kulturu sa zapada.

Dakle odakle vama hipicima pravo da trazite zabarnu rijalitija kad to ima svoju publiku i ljude koji iste prate.Dakle hoćete da nametnete svoje hipi vrednostii?

Vidim rijaliti postali ko NATO  Smile zamisli porediš ne gledanje rijalitija,sa vestima o bombardovanju SR Jugoslavije  Smile

Evo za mene je rok i metal oličenje nekulture,duge zapuštene kose,skrnavo oblačenje,loženje na militariju a ne može dva skleka da uradi,onda podržavanje pedera jer ja ne mou da pojmim da neko mrzi pedere a sluša Judas Priest ili Queen,ako takav postoji onda je govno licemerno.Da ne pričam o propagiranju satanizma,anarhije i ateizma i raznih drugih nebuloza.

Svršavali su kad je na MTV išao rijaliti onog matorog pajdomana Ozija,tad je to bilo jaoo to je Ozi nije to rijaliti,to je odgovaralo jer Ozi je tako urban da bi mu govno pojeli.

Dakle da nema gledansoti rijaliti bi propao još odavno,ovako ima gledansot i konstanto se ponavlja evo već 6 farma,a svi je mrzimo  Smile

O Đokoviću je moj grad rekao šta misli o njemu kad je hteo na prevaru da nam otme gradski park,a eno i njegov kafić sa patriotskim cenama proizvodi paučinu  Smile

« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 18:42:21 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.