Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti protiv reality-a se preselili na ulicu  (Pročitano 16078 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Shvatila sam sta mi smeta. Razmisljala sam sinoc na ovu temu pokusavajuci da odgonetnem STA jebeno nije u redu sa mnom kad prosto mogu da prebacim kanal i gledam nesto drugo, ali ja i sa ugasenim tv-om mrzim svaki sekund Farme i Parova.

I shvatila sam. Nepravda. Uvek ta prokleta nepravda u meni pokrece tajfun iako sam okruzena nepravdom svaki dan na svim nivoima. Pa ipak ja bih svaku od njih da mogu ispravila.

A koja nepravda? Ona gde jedna Zorica Markovic raspala kafanska masna droljetina dobija hiljadu evra nedeljno honorara da psuje i dere se, starlete i kurve sa sipke i poslovna pratnja dobijaju 500-1000 evra nedeljno da se skidaju gole, svadjaju i promovisu kurvarizaciju Srbije 24h. A moja majka citav zivot profesor i naicni radnik prima 27000 dinara penziju umanjenu za deset posto zato sto drzava nema para.

I tu ne pomaze daljinski. To je ljudska nemoc. Toliko si mali i nebitan a posten si i doprineo si. Vrednostima si doprineo.

I mozete do prekosutra da me ubedjujete da je gledanje stvar izbora, uopste ne prihvatam. Ne moze drzava da umanjuje platu penzionerima a dozvoljava da se na nacionalnoj frekvenciji promovise i veoma skupo placa prostitucija/zatucanost/najgore ljudske osobine.

I sustina - za mene, kriva je vlast (odgovorni za ovaj domen). Oni su ti koje treba napadati i od kojih treba traziti sadrzaj koji ce da podmiruje potrebe onih kojima nije zanimljivo da gledaju ljudski olos kako se svadja. I taj sadrzaj ne sme da kosta puno kao sto kosta. Ja ne mogu da odem u pozoriste jer mi za to vece treba 40 evra. Ne mogu da odem u bioskop da gledam normalan film nego moram da gledam 3D sranja i blokbastere za 1000 dinara po ulaznici. Ne mogu da vidim ni jednu postavku nekog velikog stranog muzeja u mojoj zemlji jer je to odavno prestalo da se desava, niko u to ne ulaze. Nemamo para da zagrejemo vodu u 3 bazena koji nesto vrede nego plivamo na 23 stepena i smrzavamo se. Itd.. uglavnom svim odgovornim za postojanje ovakvog tv programa zelim sve najgore.

Да ли је неправда што Новак Ђоковић за 5 сати недељно пребацивања лопте преко мрежице  заради милион евра док врхунски хирург зарађује 700 евра месечно за екстремно одговоран и тежак посао?

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
 Smile

vala bas

evo jedna pesma za zemunku

« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 15:40:07 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Novak Đoković je primer talenta i gooomile uložene vežbe i truda,i on je jedan u 10 miliona.

Ovi u reality sranjima nisu ništa od toga.

P.S. I taj Đoković bar nekako doprinosi Srbiji, makar je promovišući po svetu i inspirišući mlađe od sebe. Verovatno i nekim donacijama i fondacijama, ali ja ne pratim to pa ne znam, pa ću ostati na prvoj rečenici.

A kako one vreće smrada i štroke u rijalitijima doprinose Srbiji?
« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 15:50:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mene tenis smori posle 5 minuta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
SonyEricsson xperia m2
 Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Samsung S4 mini
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
pa i ove umetnike boli sto ce crci od gladi dok cirkusanti zaradjuju brdo para... Smile

Umetnik ne treba da ima za protivnika majstora klišeiziranja, moralnu fukaru sa etiketom boranije. Ne bi smeo da bude zasenjen bar-kodom šljive od koje rastu jaja, a tuki postaje prošumljen.

Njegov životni protivnik, uber-nemezis je kvazistvaralac podojen sisom brenda, vaspitan defileom prežvakanih i izmišljenih antiuzora, izrastao u plagijatora opšteg, a opet nedokučivog kova.
Beskičmena, moralna nakaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Pljuju ih? Stvarno? Gde?  Smile Pošto najtežu frazu protiv reality sranja koju ja vidim u ovom saopštenju koje su dali je : "Hoćemo kulturu, a ne reality!" Šta je toliko pljuvački, nasilno i snobovsko u tome, ja stvarno ne vidim.

Ne znam, meni je dovoljno to sto kazu "ne rijaliti" i pozivaju sve protiv istih da vidim sta zele i preko cega. Smiley

то је био покушај рушења Орбана са власти, вероватно због спољне политике... и финансиран споља као ономад Отпор код нас... та прича како 100 000 људи само од себе због конкретне ситнице изађе на улице... је дозлабога шупља прича

Cak i da je zbog toga, cisto sam naveo kao konkretan primer protesta protiv odredjene stvari i kako se organizuje. Izadje 100000 na ulicu i pokaze kako vecina ne zeli to nesto. Ovo za rijaliti mi je, kao sto objasnih pre, samo kontraproduktivno jer protestujes kako je nesto popularno na ustrb neceg drugog. Cime ces samo povecati popularnost i rejting istih. Vidis i sam da dogurasmo lagano do 7 strana samo pricaci o tome.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.85
mob
LG G3
Još će da ispadne da su svi u Srbiji intelektualci i ljubitelji klasike,samo teško žive pa im slabe baterije u daljinskom pa ne mogu da promene program,pa gledaju onaj koji im stoji na onom koji je bio kad su baterije oslabile,sad što na njemu ide rijaliti jbg slučajnost.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2015, 16:55:57 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Shvatila sam sta mi smeta. Razmisljala sam sinoc na ovu temu pokusavajuci da odgonetnem STA jebeno nije u redu sa mnom kad prosto mogu da prebacim kanal i gledam nesto drugo, ali ja i sa ugasenim tv-om mrzim svaki sekund Farme i Parova.

I shvatila sam. Nepravda. Uvek ta prokleta nepravda u meni pokrece tajfun iako sam okruzena nepravdom svaki dan na svim nivoima. Pa ipak ja bih svaku od njih da mogu ispravila.

A koja nepravda? Ona gde jedna Zorica Markovic raspala kafanska masna droljetina dobija hiljadu evra nedeljno honorara da psuje i dere se, starlete i kurve sa sipke i poslovna pratnja dobijaju 500-1000 evra nedeljno da se skidaju gole, svadjaju i promovisu kurvarizaciju Srbije 24h. A moja majka citav zivot profesor i naicni radnik prima 27000 dinara penziju umanjenu za deset posto zato sto drzava nema para.

I tu ne pomaze daljinski. To je ljudska nemoc. Toliko si mali i nebitan a posten si i doprineo si. Vrednostima si doprineo.

I mozete do prekosutra da me ubedjujete da je gledanje stvar izbora, uopste ne prihvatam. Ne moze drzava da umanjuje platu penzionerima a dozvoljava da se na nacionalnoj frekvenciji promovise i veoma skupo placa prostitucija/zatucanost/najgore ljudske osobine.

I sustina - za mene, kriva je vlast (odgovorni za ovaj domen). Oni su ti koje treba napadati i od kojih treba traziti sadrzaj koji ce da podmiruje potrebe onih kojima nije zanimljivo da gledaju ljudski olos kako se svadja. I taj sadrzaj ne sme da kosta puno kao sto kosta. Ja ne mogu da odem u pozoriste jer mi za to vece treba 40 evra. Ne mogu da odem u bioskop da gledam normalan film nego moram da gledam 3D sranja i blokbastere za 1000 dinara po ulaznici. Ne mogu da vidim ni jednu postavku nekog velikog stranog muzeja u mojoj zemlji jer je to odavno prestalo da se desava, niko u to ne ulaze. Nemamo para da zagrejemo vodu u 3 bazena koji nesto vrede nego plivamo na 23 stepena i smrzavamo se. Itd.. uglavnom svim odgovornim za postojanje ovakvog tv programa zelim sve najgore.

Да ли је неправда што Новак Ђоковић за 5 сати недељно пребацивања лопте преко мрежице  заради милион евра док врхунски хирург зарађује 700 евра месечно за екстремно одговоран и тежак посао?

Jeste nepravda,ali nije Djoković kriv što hirurg malo zaradjuje,država je za to kriva.Amaterski je prebaciti to što hirurg ima malu platu na nekog sportistu i praviti takvo poredjenje.

Pa Bolt je od tebe na sto metara brži samo 7-10 sekundi,i od hirurga,zašto on zaradjuje milione a ti ništa,a samo par sekundi je razlika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.