Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:11:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti na Ušću  (Pročitano 11946 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Ono sto uparno govorim je da za stanje u unutrasnjosti nije odgovorna samo vlast, vec i oni koji su iz tih mesta.
Jednostavno, niko nece da se zameri lokalnim mocnicima (koje su sami stvorili), ali ce da pljucka po bgd.
Lakse je.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ono sto uparno govorim je da za stanje u unutrasnjosti nije odgovorna samo vlast, vec i oni koji su iz tih mesta.
Jednostavno, niko nece da se zameri lokalnim mocnicima (koje su sami stvorili), ali ce da pljucka po bgd.
Lakse je.

Лоше и по раднике погубне приватизације нису спроводили локални моћници него управо власт у Београду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

То што ти не разумеш ја бих свео под једну реченицу, ''сит гладном не верује''. Smiley

Ko je rekao da ja nesto ne razumem? Nemoj mi pricati da nema posla, jer je to relativna istina. Nije ni u Beogradu sjajno traziti posao, za tvoju informaciju ukoliko nisi u toku... zna se ko je zauzeo pozicije, a samim tim i dobra radna mesta. Ovde takodje ima ljudi koji plate nisu primili godinu i vise od godinu dana, a nisu se preusmerili na nesto drugo. Mozes da cujes i ovde, a i po drugim gradovima sirom Srbije da pojedinci kazu: "necu da radim za 30.000 dinara"... pa nemoj da radis, niko te ne tera, nadji bolje i vise ukoliko mozes... ali nemoj jebenu (izvinjavam se na izrazu) ulicu da mi blokiras zato sto ti nesto neces!

Da li ni ova vlast ne valja? Pa znamo kako to ide, zar ne?

Lakse je.

Ovo je poenta.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
О чему ти уопште причаш? Ја не говорим о људима који неће да раде већ супротно, о људима који раде и хоће да раде али им се зараде не исплаћују. А те зараде су свакако далеко испод 30.000. А за то је директни кривац држава и влада чије је седиште у Београду јер је та влада спровела изузетно лошу и по те раднике погубну приватизацију. Уосталом изместите владу у Ћићевац па неће нико долазити у Београд да блокира улице.

П.С.Колико чиновника има влада, колико њих лешинари о трошку остатка Србије не радећи ништа и примајући огромне плате управо у Београду? За сељаке нема пара да им се исплати пшеница и остали прозводи али за буџетске паразите има. И где тај сељак да протестује? Smiley

едит: Ево ти пример из Раче када је радницима забрањено да аутобусима крену у Београд да протестују. Решили су да остану да преноће испред локалне станице полиције у знак протеста. Али шта ће они тиме постићи? Јасно је да налог за забрану одласка у Београд није издао локални шеф станице полиције него неко из Београда. Значи није забрањено да џеџиш испред локалне станице полиције али недај боже да одеш у Београд да блокираш седиште МУП-а. Smiley
« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 12:31:41 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
twice,
da ne duzim... sto bi nas narod rekao "gvozdje se kuje dok je vruce"... sto ce reci, ukoliko se otpocelo sa privatizacijom, konstatovane su "greske i grescice", kao zaposleni odmah preuzimaju odredjene mere, zna se sta je kupac duzan da dostavi, zna se sta je prodavac duzan da dostavi... nije to nikakva drzavna tajna... cak i predstavnici zaposlenih mogu da prisustvuju procesu. Blokiranjem ulica u Beogradu nakon vise od godinu dana se nista nece uraditi.

Sto se tice "lesinara" o kojima ti govoris... ja vec rekoh u prethodnom postu: "zna se ko je zauzeo pozicije, a samim tim i dobra radna mesta", medjutim ima i onih koji su uspeh postigli sopstvenim zalaganjem, bez tetke, ujke, strica i ostale mnogobrnojne familije, da ne kazem i komsiluka.

Kazes "seljak, psenica"... kazem "penzioner koji je celog zivota radio i zaradio svoju penziju, a na ivici je egzistencije"... i tako mozemo do sutra... tesko seljaku, tesko penzioneru... medjutim, na selu makar mozes da proizvodis sopstvene proizvode, a ovde penzioner ceka postara i ni malo se ne raduje novcu koji mu pristize, a kao sto rekoh... celog zivota je rmbacio i rmbacenjem zaradio penziju koju nema.

Medjutim... i dalje me ne interesuje da li ce neki ministar imati pet sekretarica, dva vozaca i devet spremacica... zelim da grad ne bude blokiran, to je sve. Svaka druga nasa prica vezana za razloge strajkova/protesta, nema nikakve veze sa ovom temom, bez obzira sto uletesmo u pricu Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Наравно да те не интересује јер као што рекох сит гладном не верује. Али интересује оног из провинције који нема леба да једе јер министар у Београду  има 3 возача, 2 секретарице, 5 аутомобила, службена путовања, курве и сл.
Али власт то паметно ради што се види и на твом примеру. Стварају јаз између ''београђана'' и провинцијалаца. А када би само неко престао да дотира градске превознике из буџета и када би ви по Београду плаћали економски реалну цену карте ви би први били ти који би блокирали читав град јер не би од плате могли да платите само пут до посла и назад.
И зато је једино решење та фамозна децентрализација па да паре које се у једном месту направе ту и остану, а у Београд да се пошаље к...ц. Smiley Као и да те приватизације не спроводи влада из Београда јер очигледно све ради на штету радника чија се предузећа продају.
Па кад буџетски паразити окупљени око владе буду примали плате 15.000 динара онда да видимо да ли ћете и ви у Београду да штрајкујете. Wink

П.С.Да се разумемо кад кажем децентрализација не мислим на чанкову аутономију војводине јер би се на тај начин уместо београдизације спровела новосадизација што би за нпр. сељаке било потпуно исто.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 12:57:52 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ko ti kaze da mi u Beogradu nismo bili gladni? O, naravno da jesmo... dok su neki po pijacama prodavali dobijenu izbeglicku pomoc i imali prioritet i u skolovanju, a vala i u zaposljavanju... pamtimo odlicno te dane, nismo ih slusali i gledali putem tv-a, nego osetili na sopstvenoj kozi i necemo tako lako zaboraviti. Sto se tice tvojih ostalih komentara, odgovor je jedan jedini: "dosli zli, isterali pitome"... mislim da je to sasvim dovoljno. Mozes na ovoj temi da mitingujes do sutra, jer time neces blokirati ulicu Kneza Milosa Smile a sto se tice naroda koji zivi mimo ovog grada, mi BEOGRADJANI ih nikada nismo smatrali za "nizi rang", cak sta vise... volimo da otputujemo makar na vikend sto dalje od ovog betona... medjutim, postoji mogucnost da se zemljaci medjusobno ne trpe, pa loptice prebacuju na druge Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ја свакако немам намеру да блокирам Београд али разумем оне јаднике који имају потребу то да ураде. Исто као што разумем сељаке из војводине који би да протестују у Новом Саду испред зграде извршног већа и сл. И није проблем само у блокирању Београда него си ти или слепа код очију или не желиш да видиш стварни проблем. Забрањена им је и блокада локалних путева. Било шта да блокирају држава изведе жандармерију и помлати их као стоку.
А то што причаш за избеглице је прилично немумесно. Прво то није радила већина него мањина. Већина је једва крпила крај са крајем и нису овамо дошли зато што су хтели већ зато што су били приморани. А друго то није било резервисано само за Београд већ за читаву Србију.
И на крају ја нисам ни рекао да у Београду није било и нема гладних. Ја сам јасно рекао, сит гладном не верује.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Није ваљао Слоба, ето вам још горег диктатора.
Лицемерје... шта рећи.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ништа њима није ваљало. Није им ваљао Шешељев закон о информисању,а данас су донели још гори. Кукали су на Шешељев порез на луксуз везано за мобилне телефоне у време када је телефон колико толико и био луксуз, па су данас увели тај исти порез када мобилни телефон није никакав луксуз. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:11:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.