Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:10:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protesti na Ušću  (Pročitano 11841 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Citat
A onda se trebalo vratiti kuci u busu punom pijanih Milosevicevih pristalica

najbolje da su samo oni bili pijani...gde ces gore od pijane i naduvane demokratske mladezi....da ne zaboravim i vukove klosare sa subarama Smile

Kad je u Zrenjaninu poslednji put bio odrzan prostest?
Znas li ti uopste sta je kad ti je grad blokiran? Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Анеа то су двоструки стандарди. Ако се забрањују протести у граду онда треба забранити и политичке митинге свих странака као и остале скупове.
Овако имаш власт која забрањује протесте незадовољних грађана у граду, а са друге стране форсира и рекламира геј параду која ће ти исто тако блокирати град.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Vlast, tj. MUP i dalje dozvoljava proteste u centru grada, npr. na Trgu Republike (eto, oni Kradjicevi su svaki dan "protestvovali" dok im nije dosadilo, pa se pokupili i otisli na more), bez obzira ko ih dozvoljava...

To treba zabraniti, bez obzira ko je u pitanju...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Да је тако било у Слобино време ови никад не би видели ни власт ни Београд.

Sta se uhvati Slobe nije mi jasno?! Smile

Ovde se radi o previse naseljenoj prestonici gde je dovoljan sekund nepaznje pa da se napravi kolaps u saobracaju do kraja dana. Jutros je, recimo, javljeno da je neki pametnjakovic ostavio automobil na sred sina... napravljen je zastoj koji je trajao duze od sat vremena... pa, treba ga vezati za drvo, ili ga poslati kod Bojovica da se malo zabavi u kavezu. Oko 8h bilo je cukanje tramvaja i automobila, automobil se zakucao u tramvaj na raskrsnici kod Banije... ko zna tu raskrsnicu, sigurna sam da zna sta to znaci za taj deo grada... Nedavno su javili da je bio totalni kolaps na Zrenjaninskom putu, kao i na Pancevackom putu, jer je djubretarima "ispalo" djubre na sred mosta... Dakle, jos se covek ni ne razbudi propisno, vec je u guzvi/kolapsu, nervoza se stvara, svako zeli da stigne do svog odredista, sefovi nece da tolerisu kasnjenja... i onda... onda ti sacica ljudi blokira kljucne ulice, svi krenu u potragu za alternativom i nastane opsti haos u gradu. Ovde gotovo da ni nema najave, njih petoro stane na sred Kneza Milosa, prikljuci se jos troje i eto ti havarije.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 11:04:55 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
У сваком случају ма колико ово одговара вама који живите у Београду јасно је да власт ово не ради због вас него због себе. А кад би се спровела децентрализација државе уместо ове Београдизације свакако онај несрећник из нпр. Врања не би долазио у Београд да протестује. Овако ће доћи на неко Ушће и то неће бити медијски пропраћено у преводу нико неће сем њих самих ни знати да су протестовали или ће евентуално у неким вестима добити минутажу мању него временска прогноза.

Да је тако било у Слобино време ови никад не би видели ни власт ни Београд.

Sta se uhvati Slobe nije mi jasno?! Smile

Ovde se radi o previse naseljenoj prestonici gde je dovoljan sekund nepaznje pa da se napravi kolaps u saobracaju do kraja dana. Jutros je, recimo, javljeno da je neki pametnjakovic ostavio automobil na sred sina... napravljen je zastoj koji je trajao duze od sat vremena... pa, treba ga vezati za drvo, ili ga poslati kod Bojovica da se malo zabavi u kavezu. Oko 8h bilo je cukanje tramvaja i automobila, automobil se zakucao u tramvaj na raskrsnici kod Banije... ko zna tu raskrsnicu, sigurna sam da zna sta to znaci za taj deo grada... Nedavno su javili da je bio totalni kolaps na Zrenjaninskom putu, kao i na Pancevackom putu, jer je djubretarima "ispalo" djubre na sred mosta... Dakle, jos se covek ni ne razbudi propisno, vec je u guzvi/kolapsu, nervoza se stvara, svako zeli da stigne do svog odredista, sefovi nece da tolerisu kasnjenja... i onda... onda ti sacica ljudi blokira kljucne ulice, svi krenu u potragu za alternativom i nastane opsti haos u gradu. Ovde gotovo da ni nema najave, njih petoro stane na sred Kneza Milosa, prikljuci se jos troje i eto ti havarije.

А ти стварно мислиш да власт ово ради због бриге о грађанима Београда? Smiley

А што Слоба... Па зато што су ови који доносе оваква срања од прописа/уредби шта већ, годинама блокирали тај исти Београд протестујући па им тада није сметала ни гужва ни колапс.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 11:07:50 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ja sam za to da Beograd ne bude vise glavni grad. Mislim da se sva administracija treba preseliti u Kraljevo.
Em ce Kraljevo i taj dio Srbije da procvjeta, em ce ovdje u Beogradu pasti cijena stanova kada se iseli 20-30.000 vladinih sluzbenika.

Beograd bi trebao da ima poseban status - ali da se zna sta je Beograd, ne moze grad da bude sve do Zrenjanina ili Rume. Odredi neku normalnu teritoriju, daj neku autonomiju, a administraciju posalji negdje u unutrasnjost.

Pa nek setaju do mile volje.

Inace u Svedskoj mitinzi izgledaju otprilike ovako: najavis se mjesec dana ranije, dobijes sat ili dva, izvices se i ides kuci. Posto Srbija nije Svedska tesko da ce kod nas skoro da bude tako. Strasno je sto neki ljudi nemaju sta da jedu, ali je jos strasnije sto oni ne daju i nekim drugim ljudima, njihovim komsijama, priliku da zarade da bar oni imaju sta da jedu.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Vlast ne radi to samo zbog sebe, posto se sele na Banjicu i NBG...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu

Јок него раде због Београђана. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Vidis... za to o cemu ti pricas postoji tzv. generalni strajk sto ce reci nista zivo nece raditi i svi cemo, ukoliko je to potrebno, biti na ulicama i rasirenih ruku docekati i ljude iz drugih gradova. Kada cujes ljude koji su proveli celu noc pod vedrim nebom, lezeci po trotoarima i ulicama i to iz razloga sto vise od godinu dana nisu primili platu... zapitas se... dobro, mozda ne ti, ali ja se zapitam: 1. zasto su se oglasili tek sada? 2. zasto nisu pronasli drugi posao? 3. od cega su ziveli i placali racune do sada?  Smile Mene ne interesuje da li su odlucili da protesti budu na Uscu zbog njih, ili zbog nas... ja hocu da u dogledno vreme stignem tamo gde sam se uputila, pa makar bila u zaostatku od 15 minuta u startu. Druga stvar, ruku na srce, gradonacelniku se malo toga moze zameriti, za razliku od prethodnih. Za to sto se Beograd prostire "sve do Zrenjanina ili Rume", kriva je vlast jer dozvoljava da "svi putevi vode u Beograd", ukoliko je uopste to u necijoj nadleznosti.

Edit:
e da... i kod privatizacije postoji postupak u kome ucestvuje i tzv. reprezentativni sindikat... obaranje privatizacije moze da se izvrsi na samom startu ukoliko nesto nije ok...
« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 11:34:49 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu

Vidis... za to o cemu ti pricas postoji tzv. generalni strajk sto ce reci nista zivo nece raditi i svi cemo, ukoliko je to potrebno, biti na ulicama i rasirenih ruku docekati i ljude iz drugih gradova. Kada cujes ljude koji su proveli celu noc pod vedrim nebom, lezeci po trotoarima i ulicama i to iz razloga sto vise od godinu dana nisu primili platu... zapitas se... dobro, mozda ne ti, ali ja se zapitam: 1. zasto su se oglasili tek sada? 2. zasto nisu pronasli drugi posao? 3. od cega su ziveli i placali racune do sada?  Smile Mene ne interesuje da li su odlucili da protesti budu na Uscu zbog njih, ili zbog nas... ja hocu da u dogledno vreme stignem tamo gde sam se uputila, pa makar bila u zaostatku od 15 minuta u startu. Druga stvar, ruku na srce, gradonacelniku se malo toga moze zameriti, za razliku od prethodnih. Za to sto se Beograd prostire "sve do Zrenjanina ili Rume", kriva je vlast jer dozvoljava da "svi putevi vode u Beograd", ukoliko je uopste to u necijoj nadleznosti.

Edit:
e da... i kod privatizacije postoji postupak u kome ucestvuje i tzv. reprezentativni sindikat... obaranje privatizacije moze da se izvrsi na samom startu ukoliko nesto nije ok...

То можеш да се питаш ти у бг-у јер у граду од 2-3 милиона становника увек можеш наћи какву такву комбинацију за посао у крајњем случају одеш на грађевину па физикалишеш да премостиш период до неког бољег посла. Али онај у Врању, Бору, Алексинцу... нема ту могућност јер једноставно посла нема. Има ту једну могућност да ради без плате и да моли бога да му једном неко исплати оно што је својим радом зарадио и да му евентуално иде радни сташ и да има уплаћено здравствено осигурање и остале глупости. Да иде у надницу...то не могу сви јер нема велике потражње за радницима, а и тамо где има питање је да ли ће га платити јер и они чекају да им држава или монополисти исплате паре које и  дугују.
То што ти не разумеш ја бих свео под једну реченицу, ''сит гладном не верује''. Smiley

П.С.Нема ни низ других могућности, нпр. нема новца да покрене неки сопствени ''бизнис''. Ако којим случајем крене у неки ситан шверц држава ће на њему да шиљи курац као и на свакој ситној риби јер ''отима'' посао монополистима и великим увозницима.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2009, 11:43:48 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:10:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.