Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:42:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata  (Pročitano 8318 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
Citat
Треба очистити 15 предмета, на грађевини рецимо

И ако пренесеш два испита то значи да ниси капацитет (или колико се већ предмета уклопи у тих 12 бодова)

pa verovatno za gradjevinu nisu - koliko cujem treba ti opasan mozak i znanje matematike da bi mogao da radis taj posao  Smile (mada, ako zelimo da nam se zgrade ruse..., neko rece kliziste  Smile )

i rekoh da se ponovim

Citat
to da ne prenosis ispite je i ok ali pod uslovom da i imas mogucnost da se to ostvari tokom godine
« Poslednja izmena: 07. Okt 2011, 15:44:32 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Inace,na mom faksu je degenerik koji predaje elektrotehniku(jedan od najtezih predmeta uopste) uzeo i prosle skolske godine ukinuo pravo svim starijim(misleci na sve koji su vec jednom odslusali elektrotehniku) studentima da polazu predmet preko kolokvijuma.Ne znam na koju foru,ali eto.Znaci,ako ne uspeju prvi put preko kolokvijuma da ga poloze,vise nece moci,nego ce morati na ceo ispit,koji je triput gori,i posle kog obavezno dolazi usmeni na kom se obavezno pada bar dvaput,ma kolko dobro znao,i ma koju ocenu osvojio na pismenom.

Da,bas tako. Smiley Posto su mu se nagomilali studenti tokom godina(naravno,nikada necete cuti da je to mozda i njegova greska,odnosno posledica izdrkavanja na usmenima,nego su uvek studenti krivi za sve Smiley ),uzeli lepo,on i asistenti,i ukinuli,Bolonjom zagarantovano pravo da se polaze preko kolokvijuma. Smiley I sad nece imati 600 studenata koji ce cekati da polaze to,nego 900. Smiley Ne da nisu olaksali nikome,nego su otezali i sebi i studentima.Ali,naravno,njima to ne ulazi u glavu.

I kako onda da ne uzmes i pobijes goveda?  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2011, 15:50:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Frizider
Nas su terali posle 4 iz praznih ucionica iako je jasno da smo ostali tu da radimo domaci. A da ti ne pricam sto te mrko gledaju kad uneses limenku piva ili motas dzoint. Stoka bre............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
A da ti ne pricam sto te mrko gledaju kad uneses limenku piva ili motas dzoint.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Frizider
Znas sta je pivo? Smile

Ko bre moze da uci bez piva i da crta bez dzointa alo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
Znas sta je pivo? Smile

Ko bre moze da uci bez piva i da crta bez dzointa alo!

ne, ali znam sta je votka  Smile

mislim da fakultet ipak nije mesto za pivo (za koje ne znam sta je  Smile ) i dzoint 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC One
код мене на факсу пале ометаче, дежура по њих 50 на испиту и претресају те ко у министраству одбране, да се не би прикупио још који поенчић у октобру...

Zajebano, nema sta...ne daju dobrim i postenim studentima da koriste bubice i prepisuju, sram ih bilo lopovsku... a studenti bi samo da namaknu koji poencic bez ucenja...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 
Ja ne razumem zasto bi jedna drzava koja ima ambicije da postane deo EU i ciji su se gradjani borili protiv socijalizma i komunizma trebala da placa skolarinu prosecnim studentima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija

Protiv školarina je više puta demonstrirano, svaki put neuspešno. Fakulteti ionako kukaju kako država čak ne obezbeđuje sva sredstva potrebna za finansiranje budžetskih studenata, već valjda nekih 70%, a ostatak moraju oni da pokriju. Da se samo oni pitaju, školarina bi danas svuda bila minimum 2000 evra, al pošto se rekotrat buni, moraju da nađu neki drugi način da "uštede".

Pa da nisu bahate konjine,i da se ne razbacuju i trose toliko,ne bi ni imali toliko troskova.  Smile

Ne znam, nisam pametan. Ja kontam da je sve to zbog profesorskih plata, bar na ovom mom fakultetu jer ja ne znam na šta drugo oni troše pare. Neku posebnu opremu nemaju, rekvizite, knjige ne obezbeđuju, ništa... ostaju samo plate. Svaki od njih ima jako dobru paru, kapiram nekih 1000 evra. Neki manje, neki više... još dobar deo njih predaje na više mesta ili radi negde drugde.

Filozofski fakultet (u koji potpada i ovaj moj) čak i daje svoje prostorije u najam, pa tako onaj kafić i knjižara Plato plaćaju zakup. Sećam se da mi je neko rekao da je to čak i protivzakonito (mada nisam siguran) i da fakultet to ne bi smeo da radi, ali da im se toleriše jer tako nadomešćuju deo potrebnih sredstava. Plus knjižara u suterenu kojoj takođe iznajmljuju prostor i mislim da i fiskulturnu salu iznajmljuju mada za to već nisam siguran. Plus uzimaju kintu i od onih aparata za kafu, čajeve, grickalice kurcepalce...
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 6220
Upravo tako, sto rece hkj. Na svakom faksu imas ispite koji se, sto zbog obima, sto zbog profesora, tradicionalno polazu iz 3, 4,5, pa i vise puta. Imam kolege koji su iz jednog ispita po 5 puta polozili usmeni i pismeni deo, ali nikad oba u istom roku, i evo, jos vuku taj ispit, zato sto se sve u sledecem roku brise. To po meni nije normalno, ali eto, sto neko rece, 99% studenata je nenormalno, samo je taj profesor normalan. Sa takvim "tradicijama" nema nista od ciscenja godine.
код мене на факсу пале ометаче, дежура по њих 50 на испиту и претресају те ко у министраству одбране, да се не би прикупио још који поенчић у октобру...

Zajebano, nema sta...ne daju dobrim i postenim studentima da koriste bubice i prepisuju, sram ih bilo lopovsku... a studenti bi samo da namaknu koji poencic bez ucenja...  Smile
Tako treba, i za svaki pokusaj prepisivanja zabrana polaganja godinu dana, pa da vidimo jel majka rodila junaka ...   Smile
Ja ne razumem zasto bi jedna drzava koja ima ambicije da postane deo EU i ciji su se gradjani borili protiv socijalizma i komunizma trebala da placa skolarinu prosecnim studentima.
Kao sto i ta drzava ima ambicije da postane deo EU, ali ne preduzima nista konkretno povodom toga, tako i student koji ima ambicije da zavrsi faks, a pri tom uci dva dana pred ispit, ima pravo da trazi da bude na budzetu  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2011, 16:31:37 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:42:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.