Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 15:34:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata  (Pročitano 8300 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ja ne razumem zasto bi jedna drzava koja ima ambicije da postane deo EU i ciji su se gradjani borili protiv socijalizma i komunizma trebala da placa skolarinu prosecnim studentima.

Prvo zato sto se ovde ne radi o "prosecnim" studentima,i drugo zato sto prosecan na jednom faksu nije isto sto prosecan i na nekom drugom.

I trece,najbitnije,iz principa-Zasto bi one abominacije u Skupstini,od kojih jedva 50% ima neki fakultet (Todorovic je bio obican kamiondzija,na primer),da primaju svakog meseca minimum 1500 evra,menjaju audije svakih 6 meseci,prebacuju se iz fotelje u fotelju i gledaju portrete koje bih cak i ja naslikao bolje?
Zasto?Uopste ne vidim razlog.Ne vidim ni napredak,ni pravdu,ni brigu,nista... samo 300 krpelja koji ceo dan lade jaja i gledaju sta ce sledece da ukradu,da nabiju sebi u cmar.
Oni da imaju sve to,a zauvrat ne rade nista,a mi ovde da pisamo krv i jos ne znamo ni sta cemo posle s tim faksom?I da me istovremeno kara iskomplesirani degenerik koji tumaci i primenjuje Bolonju kako mu se cefne svake godine?Da mi ukida pravo garantovano Bolonjom,ali zato vrlo rado prima tarifu garantovanu istom?
Epa,ne moze.  Smile

Znam ja,lepo je njima,oni se uvalili u svoje fotelje,polovina smuljala neke nazovi-fakseve za bednim prosekom,i,naravno,sta ih sad boli kurac za studente,(ne)zaposlene,nauku...  Smile  Profesore isto.

Krpelji nezasiti.Ne d'o Bog da im ja dodjem jednog dana,plakali bi za Staljinom.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2011, 16:42:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
realno zasto bi drzava finansirala nekog prosecnog studenta  Smile

slazem se da su skolarine jezive u osnosu na zarade.. ali su fakulteti uvek puni .. ljudi imaju da daju na skolovanje svojoj deci.. nema vecina, ali ima njih mnogo vise nego sto mi mislimo.

budi brilijantan student i studiraj od stipendija i donacija o sisi drzave.. budi osrednji smarac i placaj.. nekako ima smisla mnogo vise nego bilo sta drugo...

a ovo za prebacivanje jednog ili vise ili ni jednog na sledecu godinu je zaista ocaj zivi, slazem se.. treba dozvoljavati studentima da prebacuju bar dva ispita na sledecu godinu i to bi bilo lepo da se jednom zauvek donese taj zakon i neka sjasu vise studentima sa grbace. Nema kukanja, nema protesta, zna se, prebaci dva, ove ostale daj i mirna backa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
realno zasto bi drzava finansirala nekog prosecnog studenta  Smile

Prvo,kao sto rekoh-zato sto prosecan na jednom faksu nije isto sto prosecan i na nekom drugom.

I,drugo,zasto bi narod finansirao,ne prosecne,nego najgore poslanike na svetu?  Smile

Da su samo skolarine u pitanju,pa i ajde.Ali gde,gde idu onda pare od jednog,drugog,treceg,cetvrtog poreza,od ove takse,one takse,ovog parkiranja,one pretplate...? Gde?  Smile

U skupstinu?Da bagra kupuje,od mojih para,govnjive portrete,i nove fotelje?

Ej,pa samo od tih usranih portreta,koje je slikao neki mongoloid,su prosle godine mogli da skoluju 40 studenata.
A zamisli koliko bi mogli kad ne bi krali.

Ja nisam za to da svi studiraju na budzet.Ne.Ali nisam ni za ovo bezobrazno izdkravanje,po kome ispada da su svi fakulteti iste tezine,i po kome svako moze da tumaci BOlonju kako oce.  Smile

Pritom nijedna drzava dosad nije skroz uvela usranu Bolonju.Nego samo mi pacenici,da budemo veci Evropljani od Evropljana,a i da bagra moze da isisa jos para.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2011, 16:51:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Prvo,kao sto rekoh-zato sto prosecan na jednom faksu nije isto sto prosecan i na nekom drugom.

budi najbolji, upisi faks koji zelis .. ili ako imas pare, upisi privatni faks koji zelis .. ne vidim problem  Smile

Citat
I,drugo,zasto bi narod finansirao,ne prosecne,nego najgore poslanike na svetu?

zamena teza  Smile ovo nije argument i ti takodje to znas,mislim argument je nama koji razumemo sta ti hoces da kazes, ali u ocima zakona ovo nije argument i nikada nece imati tezinu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.187
mob
Nokia 
Hkj ne moze kapitalizam i "evropske vrednosti" i svi koji imaju 48 bodova da budu na budzetu. Narod je odabrao ovakav sistem skolovanja pre 11 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia krntija
Ja ne razumem zasto bi jedna drzava koja ima ambicije da postane deo EU i ciji su se gradjani borili protiv socijalizma i komunizma trebala da placa skolarinu prosecnim studentima.

Pa to niko i ne traži. Sem ako ljude koji polože 80% predmeta iz godine smatraš prosečnim.

Ono što je problem je nesrazmera školarine i prosečne plate. Sve ja to poštujem, zapadni model, da budeš ekstra student pa onda da ti se plati školovanje... al na Zapadu su prosečne plate malo više veće od ovih naših. To je osnovni razlog zašto im treba izaći u susret.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
budi najbolji, upisi faks koji zelis .. ili ako imas pare, upisi privatni faks koji zelis .. ne vidim problem  Smile

Upisao sam faks koji sam zeleo.  Smile Ali zbog par degenerika koji tumace usranu Bolonju kako im se cefne,ja ne mogu da budem najbolji,sve i da ocu.  Smile Mogu da budem,i jesam sad na budzetu,ali po starom zakonu,a po novom... ne znam da li cu uspeti sledeci put.

zamena teza  Smile ovo nije argument i ti takodje to znas,mislim argument je nama koji razumemo sta ti hoces da kazes, ali u ocima zakona ovo nije argument i nikada nece imati tezinu  Smile

Videcemo.  Smile cak i najglupljim i najpasivnijim zivotinjama kad-tad pukne film.

Hkj ne moze kapitalizam i "evropske vrednosti" i svi koji imaju 48 bodova da budu na budzetu. Narod je odabrao ovakav sistem skolovanja pre 11 godina.

Ja ni necu kapitalizam.  Smile  Smile Imaginarni i nemoguci sistemi me ne interesuju.  Smile

Ja ocu samo malo razuma.Manje kradje,i manje drkanja,usled cega ce se naci sasvim dovoljno para za sve prosecne,i odlicne studente.  Smile Nista nemoguce,nista pompezno.Samo razumno i posteno.  Smile

Ono što je problem je nesrazmera školarine i prosečne plate. Sve ja to poštujem, zapadni model, da budeš ekstra student pa onda da ti se plati školovanje... al na Zapadu su prosečne plate malo više veće od ovih naših. To je osnovni razlog zašto im treba izaći u susret.

Ista izandjala prica ko i sa borbom protiv piraterije."Srbija ima  mnogo pirateeeeriiijee!","Srbija mora da se bori protiv piraterije!","Piraterija steti ekonomiji..." kurci,palci...

Pa,daj mi platu kao sto ima Hans,i daj mi cene kao sto ima Hans,pa cu i ja kao Hans da kupujem original.  Smile

A ne da mi se ovde sere o pirateriji i zlim Srbima sto kupuju to,dok Nemci kupuju originale za pola cene,ili prosto skinu sa Gusarskog zaliva,a Srbi jedva krpe kraj s krajem od silnih pretplata,poreza i ostlaih sranja.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2011, 17:06:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ljudima nikako da dodje u glavu da se u Evropi sve vrti oko licemerja.

Oni se valjaju u pirateriji,imaju pet puta vece plate,a Srbija mora da se bori protiv piraterije.
Oni sami nisu skroz uveli Bolonju,nema veze,Srbija ce umesto njih.
(ranije)Kada im treba neko da ih vadi iz govana,prihvatice sve i svasta.Kada neko oce svojevoljno da ode da radi kod njih,cak i sa deset puta vecim znanjem,ne moze,ne priznaje mu se faks."Zastareo" je.Iako covek moze sve njih da uci zanatu.  Smile Zato je bitno da se Americki svuda priznaju,iako njihovi inzenjeri budu uze specijalizovani nego oni usisivaci koji sluze samo,i samo za ciscenje stola.  Smile  Smile

Ja lepo govorim da vecih licemera od EU nema.

A da dodam jos jednu cinjenicu.Da vlast ovde zaista oce da ima sto bolje studente,da im je zaista stalo do kvaliteta studenata,a ne do para,ne bi danas prijemni bili ovako smesni,cak i na vrlo teskim fakultetima.

To je tako napravljeno - spusti kriterijume do granice debilnosti,tako da i najgori sljam moze da upise faks,ali zato povecaj sumu da svi moraju da ociste godinu da bili na budzetu. Smiley
I tako se svake godine upise nekoliko hiljada bez problema,vecina pukne solidne pare za skolarine,a na kraju ne uspeju da upisu sledecu.

Sad cete reci-pa kad ne uce.Pa,jeste,takvi ne uce,i to stoji,i naravno da nema sta da traze na faksu.ali ocu da kazem da nisu za dzabe ovoliko banalizovani prijemni na pojedinim fakultetima.To je da se sto vise ljudi napeca i pokupi sto vise para.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Same kvote za upis nekih fakulteta su enormno velike jer drzava nema potrebe za tolikim obrazovnim kadrom. Zato se i desava da ljudi zavrse fakultete i onda "prokljuve" da su ustvari suficit pa provedu vecinu svog zivota na birou ili na nekom poslu za koji nisu skolovani. No, za takvo stanje stvari je kriva drzava, pa ako su upisali toliki broj studenata red bi bio i da im omoguce da makar zavrsavaju te fakultete koje su upisali a da ih ti fakulteti ne udaraju bespotrebno po dzepu. Zato nek se bune, pa ce valjda i da dobiju to sto traze.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Same kvote za upis nekih fakulteta su enormno velike jer drzava nema potrebe za tolikim obrazovnim kadrom. Zato se i desava da ljudi zavrse fakultete i onda "prokljuve" da su ustvari suficit pa provedu vecinu svog zivota na birou ili na nekom poslu za koji nisu skolovani. No, za takvo stanje stvari je kriva drzava, pa ako su upisali toliki broj studenata red bi bio i da im omoguce da makar zavrsavaju te fakultete koje su upisali a da ih ti fakulteti ne udaraju bespotrebno po dzepu. Zato nek se bune, pa ce valjda i da dobiju to sto traze.

Tako bi trebalo.Tako se radi u civilizaciji.

Ali,jbg,ovdasnje krpelje boli dupe.Oni su svoje odradili,odmuljali.Navozali se dovoljno kamiona,pojebali dovoljno sekretarica,falsifikovali dovoljno diploma... i sad im se jebe.Uzivaju u komforu fotelja svojih dok gledaju svoje ruzne face na zidu Skupstine.
Gde da razmisljaju o stednji(citaj-samo maaaaaalo manje muljanja),i o nezaposlenosti,kad je upravo izasao novi audi?  Smile

p.s. - Eh,da,tu je uvek prisutna i ona "eeee,u moje vreme" prica.
One bajke i predanja o tome kako je njima bilo deset puta teze,kako nisu imali knjige,neki cak ni sveske,kako su bili strogi profesori... Smiley

Samo par njih ce lepo i iskreno reci istinu - "jeste,bilo je teze,ali je bilo besplatno.I nisu nas drndali sa selektivnom Bolonjom ko sto drndaju vas.Zezali smo se i mi,itekako,samo sto se nase greske nisu placale."

Ali ti su retki.Vecina i dalje drvi onu pricu kako im je bilo astronomski tesko i kako su oni astronomski ucili.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2011, 17:29:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 15:34:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.