Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:15:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 58155 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta

Ми желимо

ko ste vi?

o kakvoj islamizaciji srbije pricas?
Иди питај Орбана, ако већ не верујеш Србима, о каквој исламизацији причам.

Јесу Немци примили највише џамијаша, али то је мање од 0,5 % на укупан број њиховог становништва, са друге стране ми смо примили тих исламиста толико да смо дошли до цифре од 3-4% од укупног броја становника.
3-4%? islamista?
nauci matematiku i nauci sta znaci rec islamista.

4% je preko 380.000 ljudi! znas li sta pricas!? pa migranate je u srbiji nesto manje od 10.000.
pa nasih domacih muslimana je manje, samo 3% - tj. 222.000

misli se na muslimane...

znaci ako ih ima kod nas 200 hiljada...oko 8 hiljada je radikalnih...to radikalnih moze grubo da se kaze verujucih...

nisu brojke puno razlicite...od toga nisu svi spremni da se dignu u vazduh...

muslimana bosnjaka ima oko 250k+100k ovih emigranata + po statistikama oko 800k romova od kojih su vecina muslimani dolazimo do cifre 1 150 000 muslimana na teritoriji uze srbije sto svakako nije samo 4%

ako ukljucimo i teritoriju kosova gde ih ima najmanje 2 500 000 procenat enormno skace u korist raznih vrsta mungosa
« Poslednja izmena: 18. Apr 2017, 00:33:51 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Nema problema. Neka svako sa pištaljjkom izađe da se obračuna sa vucibatinom. Videće kako će da prođe kada ga ispendreka.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Ми желимо

ko ste vi?

Јесу Немци примили највише џамијаша, али то је мање од 0,5 % на укупан број њиховог становништва, са друге стране ми смо примили тих исламиста толико да смо дошли до цифре од 3-4% од укупног броја становника.
3-4%? islamista?

4% je preko 380.000 ljudi! znas li sta pricas!? pa migranate je u srbiji nesto manje od 10.000.

misli se na muslimane...

znaci ako ih ima kod nas 200 hiljada...oko 8 hiljada je radikalnih...to radikalnih moze grubo da se kaze verujucih...

muslimana bosnjaka ima oko 250k+100k ovih emigranata + po statistikama oko 800k romova od kojih su vecina muslimani dolazimo do cifre 1 150 000 muslimana na teritoriji uze srbije sto svakako nije samo 4%

ako ukljucimo i teritoriju kosova gde ih ima najmanje 2 500 000 procenat enormno skace u korist raznih vrsta mungosa
preko milion?
popis stanovnistva imas.

migranata nema ni blizu 100.000
a kosovo nema smisla racunati u srbiju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 18. Apr 2017, 00:22:28
...    I ovo je snimao RTS i ovo je takođe laž RTS-a. Gledaj i nemoj više da lažeš da je bilo organizovanog progona hrvata. Iza ove ujdurme pored sirotih proteranih hrvata i njihovih predstavnika stoje još čankoljub, svećenici i kandićka. Imaš šešeljevo suđenje pa gledaj suočavanje i ispitivanje svedoka koji su uhvaćeni u laži ....

I ? Hoces da opravdas silne lazi emitovane ili kreirane od strane Milosevicevog RTS-a, cime ?

Imas dosta tih gluposti na youtube, pa gledaj.

...   DSHV je politička organizacija koja ima svoje predstavnike u vlasti i za njih glasaju njihovi glasači kojima ne smeta tvrdnja da su hrvati disrininisani jer im RTS ne dozvoljava direktan prenos bljeska i oluje. Čast izuzecima poput mog školskog druga koji su ovo osudili. Za njega znam, ne za ostale. ...

Ajde sto prvi put cujem za taj DSHV (toliko su veliki i aktivni da im web strana ne radi kako treba, ako je to njihova web strana). Uz to nisam nasao tamo nista sto lici na taj zahtev.

Za sada cemo ovo sto si napisao smatrati neistinom.

...   I šta kažeš, čovek (spiker) se zbunio i zeznuo. Ti si se zenuo kada si napisao da je hrvatska 10 godina ranije primljena u nato. Pa čak i to ne opravdava mutanta koji je od Srbina, Madžara (dopisati po želji) mutirao u ustašu koji sluša i sprovodi u delo ono što mu se kaže. A kaže mu ustaška vlast ustaške hrvatske. ...

Dobro, covek nije znao ili mu nije recenu da su ih tokom ratova devedesetih oruzijem snabdeli saveznici iz Rusije.

Ne  izvrci reci. Nisam napisao da je hrvatska 10 godina ranije primljena u nato, nego da su nato smatrali saveznicima, znas prijateljskom organziacijom.

...    Pravo na svoje mišljenje imao je ludak i manijak krouli čija je deviza bila čini šta ti je volja i neka ti to bude jedini zakon. I onaj koji je napao šarli imao je svoje mišljenje o radu redakcije baš kao što imaju svi oni koji koji su veseli jer im je čestitan veliki patak. ...

Pa to je donekle i tacno mozes da radis sta god ti je volja dok ne povredis nekoga ili necija prava. Ovo vazi i za zakon.

Ne, kritika upucena verskoj organizaciji ili samoj veri ne spada u povredjivanje nekoga.

Taj koji je napao sarli je ludak i terorista, a na kraju i ubica. Ubijanje ne spada u slobodu misljenja. Naravno da ti moras da branis verski fanatizam.

...   Za trud bi ti dao sa punim pravom sendvič a ne kao ti meni koji si se nalupao svega i svačega kada si probao da mi naturiš soroša, vanzemljake, papu i ko zna čega još u šta veruješ. Dao bih ti sendvič i mogao bi da završim na sudu u Hagu jer tako prolaze oni koji manjinama daju sendvič. Umesto toga dobijaš pola kroasana jer više nisi zaslužio. ...

U vanzemaljce se ne "veruje", jer nisu religija ili natprirodna pojava. Ako postoje (za sta nemamo nikakvih dokaza) oni su samo oblik zivota.

Sto se tice tvojeg davanja sendvica, poreklo te price je memorandum SANU, nadji sta je.

A sto se tice manjina, uzmi u obzir da srpska dijaspora cini manjinu u Nemackoj (1 mil.), SAD (1 mil.), Australiji (0.5 mil.) Nordijskim zemljama (0.5 mil). itd.

I svi oni imaju prava garantovana zakonima tih zemalja. I niko im ne preti da ce im dati sendvic.

...   Što se demonstracija tiče, pa mene sve ovo podseća na Savamalu. Ima više ljudi a deo ekipe iz Savamale će izaći na videlo. Najlepše od svega je što neke od njih preko vučića finansiramo svi mi koji plaćamo porez. ...

Hajde objasni kako ti to kroz poreze finansiras demonstracije.

Znam da ti ne smeta sto placas prevaranta Vucica i njegove kriminalce, gazda je gazda.

...   Demonstrantima bih savetovao da uzmaknu kada dođe do sukoba. Neka se patkovgrađani tuku sa pandurima jer to je svađa u porodici. ...

Mislis da ce Vucic pokusati da izazove sukobe ? Sumnjam.

Ili su vam mozda gazde i sefovi najavili to ?

« Poslednja izmena: 18. Apr 2017, 11:40:52 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro

Ми желимо

ko ste vi?

3-4%? islamista?

misli se na muslimane...

tema islama i pitanja oko islama je izmanipulisana na takav nacin da oni prakticno sluze kao kocnica zapadu...

u kom smislu...koriste se da dizu pritisak...i tome slicno...

za to vreme masa muslimana zivi na tom zapadu...

dalje...sto se odnosa prema pravoslavlju tice...

islam je po smislu daleko blizi pravoslavlju nego katolicizam...i te zemlje koje su vecinski islamske su to pokazele...

evo ne treba bolji primer od nesvrstanih...

sto su te islamske zemlje blize evropi to je stepen njihove radikalizacije tzv veci...

ali ne i u samoj eu...za sad...

znaci evidentno je da sluzbe to koriste kao stap i njime vaspitavaju sve druge...

i sam nacin na koji vi ovde mislite o islamu i uopste vas odnos pokazuje visok stepen operativne obrade...

pre svega mislim na propagandu...u isto vreme 99% vas ne zna ni jednog muslimana...

znaci ne samo da ga ima za prijatelja...nego i ne poznaje nikog...ne samo islamske veroispovesti...nego uopste...

tako da je i pogled sam po sebi vrlo ogranice...a to je upravo to sto se provlaci kroz medije...

to tako biti nece...

jos jednom kazem...jugoslavija a pre svega srbija je ucestvovala u ustolicavanju svih najvecih islamskih zemlja...

u smislu drzavnosti...da kroz elemente jugoslovenske drzavnosti...ali konkretno na delu to je prakticnos srbija...

oni su se skolovali na institutu za bezbednost...

svi ti ljudi su danas u vlasti upravo u tim zemljama...

gradili tamo sve moguce sto moze covek a zamisli....

to ce sve imati uticaja na budust...pre svega zbog toga sto ce islamske zemlje da se okupe oko irana...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
А како ли би РТС извештавао и уопште се понашао да нису жути уредници.. вести би ваљда почињале с Вучићевом сликом и ореолом изнад главе

Кад помислиш да је Курир нешто најгоре што се може десити... деси се Информер... Или саопштења информативне службе СНС-а...

Тако да не питај се шта би било...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
NAROD protiv obojene revolucije
5 ч. ·
У наредном периоду радићемо на откривању свих вођа протеста у Србији који се крију иза разних организација.
Протесте у Суботици организује Јелена Дубовии, члан градског одбора ЛДП-а.(чеда јовановић).
Јелена поред тога што истиче да је незадовољни студент, чест је посетилац европских градова и острва у Медитеранском мору.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
...    I ovo je snimao RTS i ovo je takođe laž RTS-a. Gledaj i nemoj više da lažeš da je bilo organizovanog progona hrvata. Iza ove ujdurme pored sirotih proteranih hrvata i njihovih predstavnika stoje još čankoljub, svećenici i kandićka. Imaš šešeljevo suđenje pa gledaj suočavanje i ispitivanje svedoka koji su uhvaćeni u laži ....

I ? Hoces da opravdas silne lazi emitovane ili kreirane od strane Milosevicevog RTS-a, cime ?

Imas dosta tih gluposti na youtube, pa gledaj.

...   DSHV je politička organizacija koja ima svoje predstavnike u vlasti i za njih glasaju njihovi glasači kojima ne smeta tvrdnja da su hrvati disrininisani jer im RTS ne dozvoljava direktan prenos bljeska i oluje. Čast izuzecima poput mog školskog druga koji su ovo osudili. Za njega znam, ne za ostale. ...

Ajde sto prvi put cujem za taj DSHV (toliko su veliki i aktivni da im web strana ne radi kako treba, ako je to njihova web strana). Uz to nisam nasao tamo nista sto lici na taj zahtev.

Za sada cemo ovo sto si napisao smatrati neistinom.

...   I šta kažeš, čovek (spiker) se zbunio i zeznuo. Ti si se zenuo kada si napisao da je hrvatska 10 godina ranije primljena u nato. Pa čak i to ne opravdava mutanta koji je od Srbina, Madžara (dopisati po želji) mutirao u ustašu koji sluša i sprovodi u delo ono što mu se kaže. A kaže mu ustaška vlast ustaške hrvatske. ...

Dobro, covek nije znao ili mu nije recenu da su ih tokom ratova devedesetih oruzijem snabdeli saveznici iz Rusije.

Ne  izvrci reci. Nisam napisao da je hrvatska 10 godina ranije primljena u nato, nego da su nato smatrali saveznicima, znas prijateljskom organziacijom.

...    Pravo na svoje mišljenje imao je ludak i manijak krouli čija je deviza bila čini šta ti je volja i neka ti to bude jedini zakon. I onaj koji je napao šarli imao je svoje mišljenje o radu redakcije baš kao što imaju svi oni koji koji su veseli jer im je čestitan veliki patak. ...

Pa to je donekle i tacno mozes da radis sta god ti je volja dok ne povredis nekoga ili necija prava. Ovo vazi i za zakon.

Ne, kritika upucena verskoj organizaciji ili samoj veri ne spada u povredjivanje nekoga.

Taj koji je napao sarli je ludak i terorista, a na kraju i ubica. Ubijanje ne spada u slobodu misljenja. Naravno da ti moras da branis verski fanatizam.

...   Za trud bi ti dao sa punim pravom sendvič a ne kao ti meni koji si se nalupao svega i svačega kada si probao da mi naturiš soroša, vanzemljake, papu i ko zna čega još u šta veruješ. Dao bih ti sendvič i mogao bi da završim na sudu u Hagu jer tako prolaze oni koji manjinama daju sendvič. Umesto toga dobijaš pola kroasana jer više nisi zaslužio. ...

U vanzemaljce se ne "veruje", jer nisu religija ili natprirodna pojava. Ako postoje (za sta nemamo nikakvih dokaza) oni su samo oblik zivota.

Sto se tice tvojeg davanja sendvica, poreklo te price je memorandum SANU, nadji sta je.

A sto se tice manjina, uzmi u obzir da srpska dijaspora cini manjinu u Nemackoj (1 mil.), SAD (1 mil.), Australiji (0.5 mil.) Nordijskim zemljama (0.5 mil). itd.

I svi oni imaju prava garantovana zakonima tih zemalja. I niko im ne preti da ce im dati sendvic.

...   Što se demonstracija tiče, pa mene sve ovo podseća na Savamalu. Ima više ljudi a deo ekipe iz Savamale će izaći na videlo. Najlepše od svega je što neke od njih preko vučića finansiramo svi mi koji plaćamo porez. ...

Hajde objasni kako ti to kroz poreze finansiras demonstracije.

Znam da ti ne smeta sto placas prevaranta Vucica i njegove kriminalce, gazda je gazda.

...   Demonstrantima bih savetovao da uzmaknu kada dođe do sukoba. Neka se patkovgrađani tuku sa pandurima jer to je svađa u porodici. ...

Mislis da ce Vucic pokusati da izazove sukobe ? Sumnjam.

Ili su vam mozda gazde i sefovi najavili to ?

https://www.youtube.com/watch?v=Vj2330qBAHQ

Uzmeš lepo pa uporediš vesti sa RTS-a i drugoh ozbora. U slučaju Račka koji je bio nameštaljka i progona diskriminiranih hrvata bili su u pravu.

Kakve sad ima veze referendum SANU sa svim ovim osim ako ne želiš da kažeš da je to krunski dokaz i povod za ustašiju. To je besmislica.

Kakav s 300 i ostala naklaplanja. Mutant je slušao i radio šta mu kažu mutanti iz nove ndh.

Dao sam ti izvor, ime političke partije za koju navodno nisi čuo iako su nastali kada i kolege im iz saveza vojvođanskih madžara. Ne znam ko se prvi organizovao i to je nebitno jer hrvati imaju dug staž. Pa još drmaju Suboticom koja je druga po veličini u severnoj Srbiji. To što ti navodno ne znaš ne znači da drugi lažu.

Nije nego.

Plaćam porez u državi u kojoj živim i av mi nije gazda. To što ti imaš gazdu ne znači da ima i drugi.

U pravu si samo u vanzemljaka, veruje se u njihovo postojanje.

Što se famozne slobode mišljenja tiče kada vređaš očekuj odgovor. Za one koji su dekorisali šarli ludak je onaj ko vređa njihovu religiju i običaje. Isto važi i za nedima i sabahudina.

Za trud trećina kroasana da bi imao snage da se opet javiš. Smile

Zatrpao bih ovo kada bi sdokazao da av finansira deo onog šljama koji davi patku i Srbiju. Nešto mi govori da će i ovde isplivati.

« Poslednja izmena: 18. Apr 2017, 21:24:32 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
Јелена поред тога што истиче да је незадовољни студент, чест је посетилац европских градова и острва у Медитеранском мору.

Sumnjivo to, bila u Grckoj na moru  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 18. Apr 2017, 21:20:07
... Uzmeš lepo pa uporediš vesti sa RTS-a i drugoh ozbora. U slučaju Račka koji je bio nameštaljka i progona diskriminiranih hrvata bili su u pravu. ...

U slicaju racka, nije bilo namestaljke. Opet, do bombardovanja bi doslo i bez Racka.

...    Kakve sad ima veze referendum SANU sa svim ovim osim ako ne želiš da kažeš da je to krunski dokaz i povod za ustašiju. To je besmislica. ...

Memorandum SANU je prvi zahtev za preuredjenje SFRJ. Ideje koje je sadrzi su ako ne pocele onda ubrzale proces raspada SFRJ.

Danas svi peru ruke od toga, sa razlogom.

...Dao sam ti izvor, ime političke partije za koju navodno nisi čuo iako su nastali kada i kolege im iz saveza vojvođanskih madžara. Ne znam ko se prvi organizovao i to je nebitno jer hrvati imaju dug staž. Pa još drmaju Suboticom koja je druga po veličini u severnoj Srbiji. To što ti navodno ne znaš ne znači da drugi lažu.
 ...

Ne nisi dao nikakv izvor, daj link ka saopstenju, zahtevu bilo sta...

... Što se famozne slobode mišljenja tiče kada vređaš očekuj odgovor. Za one koji su dekorisali šarli ludak je onaj ko vređa njihovu religiju i običaje. Isto važi i za nedima i sabahudina. ...

Koga su to novinari iz sarlija vredjali ?

...   Zatrpao bih ovo kada bi sdokazao da av finansira deo onog šljama koji davi patku i Srbiju. Nešto mi govori da će i ovde isplivati. ...

Sta napisa ?

Citat

Sumnjivo to, bila u Grckoj na moru  Smile

100% radi za kompaniju Soros & Papa tm

Zasto bi neko isao u inostranstvo ? Sigurno je agent.

« Poslednja izmena: 18. Apr 2017, 22:10:09 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:15:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.