Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 02:07:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 58165 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
gore...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
gore od jevreja?
znaci da je vucic gori od hitlera?

ne bih rekao
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
vasa sudbina vas ceka...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
jel tebi dobro?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
mob
Samsung GT-S7580
А како ли би РТС извештавао и уопште се понашао да нису жути уредници.. вести би ваљда почињале с Вучићевом сликом и ореолом изнад главе

Гледао сам вести за Ускрс.. минут литургије, пет минута Вучић се туца јајима с војницима некаквим  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Протестанти помажу Вучићу да очисти РТС од жутих...

како ли се теби омаче да кажеш нешто а да није апсолутна глупост...
Шта би са тим студентима дођошима, кад ће поново протести ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米

Антифа НС ... далеко ће протести догурати са црвеном багром.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
mob
Samsung GT-S7580
Протестанти помажу Вучићу да очисти РТС од жутих...

како ли се теби омаче да кажеш нешто а да није апсолутна глупост...
Шта би са тим студентима дођошима, кад ће поново протести ?

Нису ни прекинути протести, само мањи број учесника. Узмемо од кеве паре и дођоши настављају.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

https://www.youtube.com/watch?v=gEnDzC7ZxGA

https://www.youtube.com/watch?v=Vj2330qBAHQ

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 15. Apr 2017, 21:56:51
...
  Prvo o gospodi novinarima. Neko je reagovao na slobodu ovog što patku treba da da tati ili mami i postoji tema za to. Šarli je osetio šta znači previše slobode a oseća to svako ko misli da sme da radi šta hoće. ...

Šarli je imao puno pravo da radi to sto radi. Teroristi nisu imali pravo da rade to sto hoce, i na kraju su dobili to sto su dobili, zasluzeno.

Razlika je u tome sto su novinari Šarli-ja koristili svoje pravo na slobodu govora i slobodu misli,
a teroristi su hteli i uspeli da im uzmu to.

...   Prvo o gospodi novinarima. Neko je reagovao na slobodu ovog što patku treba da da tati ili mami i postoji tema za to. Šarli je osetio šta znači previše slobode a oseća to svako ko misli da sme da radi šta hoće.

Vidim da ti ne smeta kada sabahudin napiše da deca oponašaju roditelje koji su činili krvave zločine u Bosni. U videu imaš i nastavak priče pa pogledaj i razmisli dobro koga i šta podržavaš jer nisi ukapirao da su po sabahudinovom slovu sve izbeglice činile ratne zločine.

Ako ti smeta njegovo misljenje, mozes da reagujes na njega, odgovoris ili ignorises i to je to.

Ja njega ne podrzavam, niti se slazem sa njim.

Ono sto podrzavam je sloboda govora i misljenja , a to je nesto potpuno strano tebi.

...Za razliku od njega koji je dobar i smeran odmah krenuo da o trošku Srbije radi na odcepljenju Vojvodine ... ...

I sta sa tim ?

Ako u Vojvodini ima dosta (>50%) ljudi koji zele otcepljenje, do toga i treba da dodje, ako nema... a nema..
Vojvodina ostaje pokrajna u okviru Srbije i to je to.

Opet, on ima pravo da prica u vezi toga sta god mu padne na pamet. To je sloboda govora.

...  Još malo neobaveštenosti. Hrvatska je članica nato pakta 2009 a ne 1999-te. Vajni hrvatski spikeri su onda nato pilotima poželeli vedro nebo i dobar let. ...

Dobro, pogresio je sa tim novinar, posto su im do 1999te (ili kad vec) saveznici i snabdevaci oruzijem bili Rusi.

Nije znao covek.

Smile Smile

... Ćutanje je znak odobravanja ...

Ćutanje je ignorisanje.

...  Dakle, Račak, izmišljeni progon hrvata i sramno delovanje njihovih predstavnika i nacije nisu moja fikcija ni izmišljotina već uobičajena mantra nato lobista, ustaša (dopisati po želji)...Svih onih koji šire antisrpsku propagandu krijući se iza slobode govora koji je takođe mantra.  ...

Naravno, svi znamo da je RTS i ostatak propagandne masinerije za vreme milosevica govorio istinu.

Toliko su govorili istinu, da ih je narod zapalio, ne bi li se plamenom resio bednika... bukvalno.

I ovo je snimao RTS i ovo je takođe laž RTS-a. Gledaj i nemoj više da lažeš da je bilo organizovanog progona hrvata. Iza ove ujdurme pored sirotih proteranih hrvata i njihovih predstavnika stoje još čankoljub, svećenici i kandićka. Imaš šešeljevo suđenje pa gledaj suočavanje i ispitivanje svedoka koji su uhvaćeni u laži.

DSHV je politička organizacija koja ima svoje predstavnike u vlasti i za njih glasaju njihovi glasači kojima ne smeta tvrdnja da su hrvati disrininisani jer im RTS ne dozvoljava direktan prenos bljeska i oluje. Čast izuzecima poput mog školskog druga koji su ovo osudili. Za njega znam, ne za ostale.

I šta kažeš, čovek (spiker) se zbunio i zeznuo. Ti si se zenuo kada si napisao da je hrvatska 10 godina ranije primljena u nato. Pa čak i to ne opravdava mutanta koji je od Srbina, Madžara (dopisati po želji) mutirao u ustašu koji sluša i sprovodi u delo ono što mu se kaže. A kaže mu ustaška vlast ustaške hrvatske.

Naravno, ovi iz RTS-a su naterali H.Arante da kasnije opovrgne ono što je napisala o Račku koji je bio nameštaljka i povod za bombardogvanje.

Pravo na svoje mišljenje imao je ludak i manijak krouli čija je deviza bila čini šta ti je volja i neka ti to bude jedini zakon. I onaj koji je napao šarli imao je svoje mišljenje o radu redakcije baš kao što imaju svi oni koji koji su veseli jer im je čestitan veliki patak.

Za trud bi ti dao sa punim pravom sendvič a ne kao ti meni koji si se nalupao svega i svačega kada si probao da mi naturiš soroša, vanzemljake, papu i ko zna čega još u šta veruješ. Dao bih ti sendvič i mogao bi da završim na sudu u Hagu jer tako prolaze oni koji manjinama daju sendvič. Umesto toga dobijaš pola kroasana jer više nisi zaslužio.

Što se demonstracija tiče, pa mene sve ovo podseća na Savamalu. Ima više ljudi a deo ekipe iz Savamale će izaći na videlo. Najlepše od svega je što neke od njih preko vučića finansiramo svi mi koji plaćamo porez.

Demonstrantima bih savetovao da uzmaknu kada dođe do sukoba. Neka se patkovgrađani tuku sa pandurima jer to je svađa u porodici.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 02:07:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.