Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:21:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate protest studenata?

Glasanje završeno: 25. Apr 2017, 18:48:57

Da
62.5%  (35)
Ne
37.5%  (21)
Ukupno glasova: 56
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest studenata sirom Srbije!  (Pročitano 58330 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Транспарент Афтер код Сороша!  Smile

Nemoj, bice ljut Soros ako ne pomenu i Papu.

@8112kristal zadivljujuce je da si uspeo da se napregnes i smislis jedan tekst bez direktnog pominjanja Sorosa,
ali mora to originalnije.

Stalno vrtite istu pricu, dajte nesto novo, nove ideje....

Ne zna se da li su gori ovi sto protestvuju ili ovi protiv kojih protestvuju. U svakom slucaju, nadam se da ce ih smoriti kroz par dana i da ce pustiti posten narod da zivi.

I naravno puste Vucica na miru...

Kad stize taj sendvic?

Niti ga podrzavam, niti me zanima Vucic. Isto ce biti i sa njim i bez njega. Izgleda da ovde ne moze da postoji sredina. Ili si SNS ili podrzavas proteste. Ima dosta nas koje ne zanima to. Ona trecina koja nije ni izasla na izbore.

Naravno da nema trece strane.

Ako cutis - znaci da ti je dobro i da podrzavas potencijalnog diktatora.

Znas li kako su u grckoj demokratiiji zvali one koji spadaju u : " Ima dosta nas koje ne zanima to"
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
@ abenaz.

Posten narod da ostave na miru? To je zauzimanje stava I to vrlo izrazito. Nije on neopredeljen.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
Citat
Ako cutis - znaci da ti je dobro i da podrzavas potencijalnog diktatora.
iiiili,paj sad,znaš da je preuzaludno i besmisleno ''boriti se'' protiv ičega a pogotovo protiv politike i sistema itd,jer ako u najboljem slučaju ovog i svrgnu na njegovo mesto će doći još gori :OOO  Smile

Posten narod da ostave na miru? To je zauzimanje stava I to vrlo izrazito. Nije on neopredeljen.
a ja sam taj stav izrekao-kada tačno rodjo??
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Podrzao si njega koji je to rekao. Rasprava je pocela od te recenice. Ako nisi primetio, bolje prati radnju fabule
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
"Građanin je samo unutrašnja svinja." Niče

Tekovina demokratije je sto danas studenti setaju u ogromnim brojevima a nema bojazni da ce policija da ih bije jer i policija izdaje saopstenje u kome poziva politicare da rese nagomilane probleme.
Pa, ne tuku ih jer centar odlucivanja u vezi Srbije nije u Srbiji, ovi politicari koji su na TV-u su mahom marionete.
Tekovina bi trebala da bude mogucnost da se promeni sistem, a ne glumci na sceni, kao sto vi hocete, zar ne?
Lepo pitam: koja je razlika izmedju Čedista, Jankovićevaca, Radulovićevih svedoka, patkica i sličnih protuva i nemam odgovor.
Ali, odakle vama ideja da je demokratija vrhunac drustvenog uredjenja?

Citat
U zemljama kojima teze antisorosevci protestante tuku, maltretiraju, sikaniraju, omalovazavaju.
Pa Soroš je fašistička bitanga, koja radi za interese globalista. Direktnom akcijom tih krugova u svetu od posledica "uvođenja demokratije" stradaju stotine hiljada ljudi dnevno.
Citat
Ne znam gde sam procitao ali slazem se sa tom recenicom "Kad vidim ko je sve protiv Sorosa dodje mi da pocnem da podrzavam istog".
I za mene to vazži, naravno u kontra smeru!

Tako je.

Protivnici tome su stranacki vojnici kao @8112kristal zadojeni pricama nekog "vodje", koji lupeta o "ocuvanju naciJe/religije/________" itd. Naravno da bi se "vodja" ostvario, treba skloniti sve neistomisljenike, protivnike
a posebno one koji bi mogli ukazati na lopovluk i korupciju koja se sakriva iza tih velikih "vodjinih" ideja.

Da preskocimo putina.

E, ali zar ne uvidjas kolika si ti budala? : )
Prvo, mene optužiš da sam proteste okarakterisao da su organizovani od strane Soroša, što nigde nisam rekao jer ne znam, baš kao i ti (pretpostavimo da si običan graDŽaner-zombi kako se predstavljaš na forumu i da te realnost i suština i ne zanima preterano). Ali si brže-bolje došao, bez ikakvih konkretnih argumenata, osim emocija, da kažeš da je sve spontano, uz gomilu etiketa upućenih meni? : )
Drugo, samo sam postavio realnu osnovu da postoji mogućnost da prostesti nisu kako se kaže "spontani", jer, pametni ljudi uče iz istorije (a istorija kaže da barem 9 od 10 ovakvih događaja nisu spontani i da sve ima pozadinu).
Treće, budući da sam se usudio da pipnem tamo gde ultragraDŽanere svrbi, dobio sam i etiketu da sam "stranački vojnik" (iako ne vidim razliku između npr. Vučića i Jankovića i bilo kog kandidata iz te tzv. "građanske opcije"), što je verovatno tvoja projekcija, pa ti nije jasno kako to da nisu svi kao ti?
Četvrto, i pored svega ovoga ti, kao relativno funkcionalno nepismena osoba, navodno osuđuješ fašizam i prijavljuješ tamo gde ga nema, a jasne obrise fašizma u tvojim stavovima ne vidiš, jer si graDŽaner.
Dakle, zašto sam ja "stranački vojnik", odnosno vojnik čije stranke, a ti nisi Soroševac (ili neka druga bitanga iz te plejade plaćenika)?

Citat
Soros se naravno koristi naravno kao neko strasilo. 
Da ti uprostim: ko je finansirao 5. oktobar i ko finanisra antisrpske nvo u Srbiji?

Citat
Ono sto se ne shvata jeste koliko je vec ta prica
potrosena.
Naprotiv, nesreća koja je nas zadesila posle 5. oktobra se dešava trenutno u svetu i ljudi otvaraju oči.
Citat
Nisu naciJonalisti dovoljno inteligentni da smisle nesto novo, oni samo kopiraju jedni od drugih.
Kažem, zvučiš kao konverzacija petogodišnjeg deteta i psa.

Citat
Na primer juce pomenuti Francisko Franko, isto fasista, slicne ideje Dverima...
Ili Madlen Olbrajt, dobar ortak Sorošev, koja je izjvaila da je "500 000 mtve Iračke dece prihvatljivo". A osiromašen uranijum će tu, kod tebe biti aktuelan još barem 4,5 milijarde godina.

Citat
Isti obrazac se moze videti kod Putina, Causesku-a, Slobodana Milosevica itd...
I niti jedan od njih nije napadao druge države i izigravao uvođenje demokratije u svrhu korporativnog globalizma. Žrtve koje svet danas podnosi zbog tvojih idola su veće od bilo kog genocida u istoriji.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2017, 18:34:51 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
mob
SonyEricsson k 850i
Ja nisam rekao da mi je dobro, ali ne verujem u to da moze da bude bolje. Studenti pokrenuli proteste, narod podrzao. Mozda se udruze sa raznim sindikatima i ti protesti postanu jos masovniji. Na kraju krajeva ce Vucic da ode i doci ce neko drugi. Sve ce biti isto.

Ako se iz toga zakljucuje da podrzavam Vucica, ok.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
Da ti uprostim: ko je finansirao 5. oktobar i ko finanisra antisrpske nvo u Srbiji?

Putin i belosvecki jevrejsko-reptilski lobi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Da li postoji ili je ikada postojao sistem koji je bio antiglobalisticki u nekoj drzavi a da u isto vreme nije masovno ubijao i zatvarao sopstveni narod?  Ako ima koja je to drzava i kada?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Багериста Џо је подржао пристојне, поштене и спонтане студенте. То би било то Smile Оверлорд моментално да се повуче, испуни захтеве и да се самоубије...ипак је то багериста Џо Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Peti dan protesta u Beogradu, NS, Nišu, Kraljevu...

Beograd -- Ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu nešto nakon 18 časova počeo je peti protest "Protiv diktature". Protesti i u više gradova širom Srbije.

Okupljeni u Beogradu su uglavnom mladi ljudi koji duvaju u pištaljke i nose transparente "Nećemo da budemo radnici na crno", "Ko laže taj je Vučić", "Radnici na crno, uz vas smo", "Politika nije profesija" i "Niko ne sme biti gladan i bez kuće".

Okupljeni su blokirali saobraćaj ispred Doma Narodne skupštine, a na čelu kolone je veliki transparent "Narod gladuje, elita se raduje".

Oko 19 časova demonstranti su krenuli u protestnu šetnju. Uputili su se Bulevarom kralja Aleksandra u kojem je obustavljen saobraćaj, a na čelu kolone su dobošari i veliki transparent sa natpisom "Dole diktatura".

Tu je i transparent "Sutra u 12h", kojim se poziva na nov skup sutra u podne.

Podršku okupljenima je dao Ljubisav Đokić - Džo bagerista, učesnik protesta 5. oktobra 2000. godine.

"Došao sam ovde da podržim mlade. Razgovarao sam sa njima i rekao im da nikako ne smeju da se prodaju ili da odustanu", kazao je Đokić novinarima.

On je dodao i da je mladima potrebno iskustvo u ovakvim stvarima i da misli da treba da izdrže do kraja, kako kaže, "dok ih sve ne promene - od čistačice do predsednika".

Protest je u isto vreme počeo i u Kraljevu. Oni su posle 18 časova po kiši krenuli u protestnu šetnju gradom uzvikujući zahteve i duvajući u pištaljke.

Protesti se održavaju peti dan zaredom u Beogradu, a organizovani su putem društvenih mreža, pri čemu i dalje nisu poznati zvanični organizatori.

Na društvenoj mreži su istaknuti i njihovi zahtevi - smenjivanje članova RIK, Regulatornog tela za elektronske medije, uredništva RTS, sređivanje biračkog spiska i smenjivanje predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković.

Protest i u Novom Sadu

Više hiljada studenata i drugih mladih ljudi, penzionera i drugih građana Novog Sada krenulo je oko 18.30 u petu protestnu šetnju "Protiv diktature".

Kako navode, protesti neće prestati dok se ne ispune njihovi zahtevi.

Protest je počeo minutom ćutanja za dvojicu poginulih pilota Vojske Srbije.

Pored uobičajenih transparenata, demonstranti nose i transparente "Srbija se umiriti ne može", "Srbija nije Vučićeva prćija", "Dok vladaju amateri, stradaju proleteri", "Neću da budem jeftina radna snaga", "RIK - republička izborna krađa".

Student Miran Pogačar pozvao je sve da se pridruže sutrašnjem protestu sindikata vojske i policije u Beogradu.

Radio-voditelj Daško Milinović, iz Inicijative "Spasimo Kinesku četvrt" i kolektiva Društveni centar, rekao je da je gradska vlast u Novom Sadu još jednom pokazala da ne haje za mišljenje građana, pošto je odbacila sve njihove primedbe na plan regulacije Kineske četvrti, u kojoj su razni alternativni kulturni sadržaji.

"Očito, neko je bacio oko na Kinesku četvrt i od nje hoće da napravi još jedan besmislen projekat, nekakav tržni centar ili nešto slično, pod plaštom projekta Novog Sada kao Evropske prestonice kulture (EPK). Preko projekta EPK samo su poslušnicima napunili džepove. Njima ne trebaju mladi koji razmišljaju, koji su kreativni i koji hoće da se pobune, već oni koji će ih slušati", kazao je Milinovć.

Dodao je da su protesti "borba protiv opšteg besmisla" i poručio da ne smeju da prestanu.

Niš: "Vidi šta su nam uradili od zemlje, mama"

Protest je održan i u Nišu. Posle kratkog okupljanja u centru, studenti su prošetali do Narodnog pozorišta i s platoa poručili da će šetati sve dok ih vlast ne shvati ozbiljno.

Jedan od njih je poručio da svi studenti u Srbiju imaju iste ciljeve.

Oni su istakli da će svi skupovi proteći mirno i bez incidenata.

I večeras su uzvikivali "Nije naš predsednik", "Onesvesti se", "Neću u Nemačku" i nosili transparente "Neću da živim u strahu", "Promene danas ne sutra", "Vidi šta su nam uradili od zemlje mama".

Kolonu koja se kretala od Narodnog pozorišta do Niške televizije NTV predvodili su studenti, koji su nosili transparent "Ovo je zemlja za nas".

Razlog večerašnje šetnje do NTV bio je zahtev medijima da se uključe i objektivno informišu gradjane o protestima.

Šetnja demonstaranata se i večeras završila ispred Gradske kuće.

Večerašnji skup je počeo minutom ćutanja zbog pogibije dvojice pilota Vojske Srbije u udesu aviona kod Šapca.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:21:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.