Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Proterujemo krševe sa puteva!  (Pročitano 2083 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Golf dvica nema. Smile

Takoe  Smile

Golf is life Golf is love.

+1

Ja imao 2 godine..pazi 2 godine.Golfa 2 u garazi.Nema reg-a,nema dozvole,nista.Ja na taj moj auto zaboravio skroz dok mi nije ponesttalo para da se vratim kuci..ovoj,drugoj kuci. Smile
Pozovem ovog  lokalnog sa auto otpada i on mi otkupi celokupni auto za 300 evra.Reko`..daj sta das.
Posle cujem od ljudi da ga je on nahnadno prodavao kineskoj i britankoj ambasadi po 5 hiljada evra.,pa ko ponudi vise.
Ono,auto kao casa(sto bi se reklo).Pazi kad je on posle 2 godine lezanja(stajanja) ,kresnuo iz prve..kao da si ga juce vozio.

Jedan je GolfII..jedinstveni na svetu,bio i ostace!
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 22:26:49 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Јел Тасов био?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
A da... čuvena priča o CO2, freonu, pičkama materinama i zlim ljudima koji svojim automobilima i frižiderima ubijaju planetu...  Smile

Minvajl, širom sveta...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ma CO2 je najmanji problem...točak kad otpadne ili kočnica kad propadne je mnogo realnija opasnost Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Što jes jes. Ma generalno, nisam ja ni protiv tih Euro standarda, ni protiv pooštravanja propisa oko ispravnosti. Nego se zezam malo, setih se opet tih blesavih priča o auspuh-ubici, freonu teroristi i šta ti ja znam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Blesavih blesavih.. a ljeta postaju bizarno nepodnosljiva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Prvo, jesu blesave.

Mislim, freon iz frižidera i dezeodoransa ubija planetu... vozite šporete, oni ne zagađuju (struja za njih dolazi iz magičnog bunara inače)... izbacimo živu iz termometra, živa bed for madr ert, umesto toga uzmite ovo digitalno govno koje kurcu ne valja i ima trista gorih hemikalija i materijala u sebi, ali hej, bar nema živu... E nemojte sijalice sa volframom, zajeban je volfram, mnogo bre jede struje, nego uzmite ove štedljive što kad puknu izbacuju živine pare koje se talože u plućima i ostaju da vam prave društvo ceo život... 

Mislim takve priče mogu da prodaju samo glupanderima i napaljenim eko-hipicima. Pa više štete planeti prave cargo avioni ili plutajuće mase đubreta u okeanima, nego auspuh automobila ili jebeni freon iz frižidera. Samo što je danas lakše naterati 4 milijarde ljudi da promeni svoj život nego naterati par korporacija da promene politiku i propise i odreknu se dela profita.

A druga stvar, i ta priča o čovekovom uticaju je prenaduvana. Uticaja ima. Ali isto tako, Zemlja prolazi kroz cikluse otkad postoji, i prolaziće, te je normalno da sa njima dolazi i do promena klime.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 23:56:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Pa tacno je da obicni ljudi sve zajedno malo doprinose, a najvise industrija.

CUo sam i to da je klima mnogo veci sistem da bi covjek uticao uopste.. ali opet sta znam, meni su ova ljeta bolest.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Naravno da doprinose svi, pa na ovom svetu sve ima uticaja na sve ostalo (potražiti ''butterfly effect''). Ja na primer prihvatam stav da čovek ima uticaj na klimatske promene donekle i da treba da nastavimo da smanjujemo zagađenje. Ali uz primenu razuma i računice, i odlučivanje šta je dopustivo, a šta ne. Odnosno šta je stvarno problem, a šta nije.

A ne ovo proseravanje - e tebra nemoj termometar sa živom, nego uzmi ovaj toksični plastikaner s iridijumom (njega valjda trpaju u ekrane sad, a još uvek ne postoji način da se reciklira), i nemoj bre taj dizel, uzmi ovo što ide na struju koja je došla iz ozračene nuklearke...  Smile a za to vreme neka tamo jedna fabrika napravi više zagađenja nego taj jedan čovek za godinu dana.  Smile

Najveći problem je upravo industrija, koja sve svoje pogone preseli u zemlje gde nema kontrole zagađenja, i sad što oni da godišnje daju 5 miliona dolara na filtere na dimnjaku, kad mogu da ne daju ništa. A ako neko digne uzbunu, samo okrivi za sve običan narod sa automobilom i frižiderom.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.