Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pronađen sarkofag Isusa Krista u grobnici u Jerusalemu  (Pročitano 22384 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Sto se tice foruma Pa stalno sam na Zombe Reasrch Centre i Above top secret.com kao i Armegedon on line,

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Uf, al ti to slozi, svaka ti cast, ako ja tu nesto razumem  Smile Smile
              vera u Hrista je nepobediva. covek je gubitnik ako to ne shvati na kraju. i taj film ce gledati sve sto je ikad zivelo na ovoj planeti. reziser je Bog. za vernike Hrista film je vec odgledan.zato ja i slicni meni ne sumnjamo ni u reziju ni u scenario. taj drugi scenario je kao gutanje mamutskih kostiju. pa ko prezivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Alcatel One Touch
Uf, al ti to slozi, svaka ti cast, ako ja tu nesto razumem  Smile Smile
              vera u Hrista je nepobediva. covek je gubitnik ako to ne shvati na kraju. i taj film ce gledati sve sto je ikad zivelo na ovoj planeti. reziser je Bog. za vernike Hrista film je vec odgledan.zato ja i slicni meni ne sumnjamo ni u reziju ni u scenario. taj drugi scenario je kao gutanje mamutskih kostiju. pa ko prezivi.
Kretensko razmišljanje,al ajde,kapiram da vas ima i takvih... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Sto se tice foruma Pa stalno sam na Zombe Reasrch Centre i Above top secret.com kao i Armegedon on line,

Ehhh ,Kakvog li lepog alata ,

Tesko je za Hriscane objasniti postojanje 3.7 milijardi starih stena i  520 miliona godina starog fosila ,
a o 160 miliona postojanja dinosaorusa da i ne pricamo . Najstariji covekoliki humanoid 60 cm visok sa mozgom
velicine teniske loptice je 3 miliona star zenski fosil zvan Lucy .

Pitam se da li svi na forumu jasno razumeju i znaju koliko su stare najstarije kosti takozvanog modernog coveka sa velicinom mozga ,oblikom lobanje kava je danas kod ljudi .
Posto smo otkrili postojanje njihovih ,Alata ,Oruzija i nakita posto smo karbonskim putem proverili njihovu starost,
pitam se gde tu i kada jevrejsko hriscanski Bog dolazi na scenu ?

A i najstariji ljudski grad Golbeki Tepe 12000 godina star se neuklapa u vremensku skalu tih verovanja .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Ehhh ,Kakvog li lepog alata ,

Tesko je za Hriscane objasniti postojanje 3.7 milijardi starih stena i  520 miliona godina starog fosila ,
a o 160 miliona postojanja dinosaorusa da i ne pricamo . Najstariji covekoliki humanoid 60 cm visok sa mozgom
velicine teniske loptice je 3 miliona star zenski fosil zvan Lucy .

Pitam se da li svi na forumu jasno razumeju i znaju koliko su stare najstarije kosti takozvanog modernog coveka sa velicinom mozga ,oblikom lobanje kava je danas kod ljudi .
Posto smo otkrili postojanje njihovih ,Alata ,Oruzija i nakita posto smo karbonskim putem proverili njihovu starost,
pitam se gde tu i kada jevrejsko hriscanski Bog dolazi na scenu ?

A i najstariji ljudski grad Golbeki Tepe 12000 godina star se neuklapa u vremensku skalu tih verovanja .
  da nisam vernik iskreno alex ne bih verovao takim istrazivanjima i proverama o milionima godina. pa evo ovde da li slucajno lezi na 6,m pod zemljom divovski kostur oko 6. visok.Biblijski to datira oko 6 ooo god. slusajuci miodraga petrovica*pa na kraju treba i to uyeti u raymatranje) pokazuje se da su nadjeni skupa fosili dinosaurusa i coveka,kako to objasniti.ili taj nalaz gde fosilni ostatak jede drugi fosilni ostatak druge vrste? ti si vise u tome,kako to vidis? ili recimo da je nadjen fosil dinosaurusa uz stenu,kako je on mogao umreti uspravno u visokoj naslagi stene? rayumeo sam da bi nesto moglo biti fosil mora doci do naglog trenutnog kolapsa ,katastrofe,jer fosil vremenski ne moze opstati da se zove fosil,kako to objasniti? ili taj dogadjaj oko brda svete jelene koji je kako sam rayumeo sacinio iste naslage kao i u naslagama stenjaka za koje se tvrdi da su milioni godina slagali,a sveta jelena je to sacinila u nekih par sati po erupciji vulkana kada je brdo eksplodiralo? pitanjima nigde kraja kao ni odgovorima. svak ima svoje gledanje. no ja verujem Bogu svakako. ovo je pitanje koje se namece vise za vas koji se bavite naucnim dokazima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Gledaj Discovery kanal veceras u 22:00 pricaju bas o tome ,pocelo je pre 12 minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Gledaj Discovery kanal veceras u 22:00 pricaju bas o tome ,pocelo je pre 12 minuta.
akoje to neki tv kanal,tv nemam. imam davno bacen u njemu je kokosinjac sad. a ako se na internetu moze to gledati ne znam se bas snaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Uf, al ti to slozi, svaka ti cast, ako ja tu nesto razumem Smile Smile
Kretensko razmišljanje,al ajde,kapiram da vas ima i takvih... Smile Smile
А да ли ти пада на памет да је за некога твоје размишљање кретенско?

Узгред, то што је нађен саркофаг, не доказује и да је неко у њему сахрањен. Такође, то што неко у њему није сахрањен не доказује ни да је бог. Некакав Јеврејин Јешуа, проповедник, а можда и претендент на престо свег Израиља је вероватно постојао. Хришћански Исус мало има везе с њим, па макар и носио његово име.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Pa Na kovcegu je izgravirano  "Ovde Lezi Isus sin Marije i Dzozefa "
Isus je bilo samo ime ali Hrist nije nikakvo prezime vec je bila titula koju su nekoliko ljudi nosili u razlicitim vremenskim periodima .
To sto se o ovim drugim malo zna je zbog prepisivackog rada crkve ,koja radi svog utemeljenja je morala da se drzi  samo jednog izabranog i koja je morala da ignorise sve druge izvore i tragove.

Medjutim arheoloske iskopine i novo nadjeni tekstovi ukazuju jasno da je bilo vise ljudi u vise vremenskih doba ,

Christ  je anglocizirana verzija grckog termina Χριστός (Khristós)sto znaci
"the anointed one,najavljen, pomilovan ili pomazan".

Ova rec se prevodila sa Jevrejskog / Hebrew מָשִׁיחַ (Māšîaḥ),

Na Pakistansko /Kasmirskom Urdu jeziku se Hrist kaze Hazrat Essa i znaci Isporucioc ,Spasioc ,Oprastajnik

Na Indijskom Hindi jeziku Hrist se pise  मसीह अर्थ ali kada se kaze pre Hrista misli se na eru 200 BC a ne na pocetak nove ere .

Hristova znacenja iz literatura ,

Hrist Isus ,Isus Hrist , Spasioc ,Dobar Ovcar ,Princ Mira ,Meditacija ,Sudnji dan ,Isporucioc,Spasioc,Profit,Mesaja,
Jevrej ,Hebrejac ,Logos, Sin ,Atonement, Intercession, Redeemer,Oprastajnik ,izbavitelj ,najavljen, pomilovan ili pomazan,ucitelj.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Alcatel One Touch
akoje to neki tv kanal,tv nemam. imam davno bacen u njemu je kokosinjac sad. a ako se na internetu moze to gledati ne znam se bas snaci.
   A šta ti kažu koke? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.