Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pronađen sarkofag Isusa Krista u grobnici u Jerusalemu  (Pročitano 22272 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Uf, al ti to slozi, svaka ti cast, ako ja tu nesto razumem  Smile Smile

+1 Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 

Video sam svih 12 delova ovog programa pre mnogo godina kad je tema bila aktuelna ,

Jevrejski obicaj je da se telo stavi u grobnicu da se sasusi mekano tkivo ,
Posle toga se grobnica otkriva to jest otvara telo se vadi i onda mu se lome kosti
i stavlja se u mali kameni kovceg i sahranjuje se to jest vraca u grobnicu.

Na Kovcegu iz 32 godine nove ere lepo je uklesano Isus Hrist sin Jozefa i Marije i brat od toga i toga ,
Izraelci su za njega oduvek znali i nisu zeleli biti umesani u propagandu za ili protiv Isusa ,jer kako god da se okrene ipak je on bio njihov covek .

Posle puno ubedjivanja od strane religioznih udruzenja ,milion dozvola i godina provedenih u cekanju ,
taj kameni kovceg je prebacen u Metropoliten muzej u Njujorku gde je bila javna egzibicija .

U tim godinama bilo je vise ali najmanje tri Mesaje dva Isusa i jedan kome su se obracali kao ucitelju ,
svi su u tinejdzerskim godinama napustili Izrael i otisli u drugi deo sveta na skolovanje .
Jedan je bio u Kini ,Jedan je bio u Egiptu a treci je bio u Nepalu gde je i umro i  gde je i danas sahranjen ,
U 40-tim Tajno nacisticko udruzenje (A ....)koje se bavilo magijom ,oklutnim vestinama i skupljanjem religioznih relikvija sirom sveta je naslo grob Isusa u Nepalu i koliko znamo uvek su strazarila pored njega po dva vojnika cekajuci ekstrakciju u Evropu.

U okviru Svestenickog jevrejskog glavnog reda velike vecine ,postojala je manja zatvorena grupa visokih svestenika
koja se iskljucivo bavila ispunjenjem prorocanstva i stvaranjem mesaje ,neki nisu bili materjal za to a neki to jest vecina je nastradalo . Tokom godina veliki broj devica je bio oplodjen od strane svestenika izmedju kojih Marija i njena rodjaka Elizabeta .

Nesto slicno se jos uvek radi sa nekim linijama ,kao kad bi Srbi iskoristili mosti Cara Laze za kloniranje novog Cara Laze. DNK je perfektno ocuvan u primercima od 1000 godina ,mada u slucaju mamuta je DNA uspesno skupljen
bar 10 puta stariji od toga .
E sad da li je iz ovog Sarkofaga Isusov DNK skupljen i da li su  surogatne majke su vec izabrane to je vec druga prica.
Ali i danas postoje ljudi koji rade na ispunjenju nekih prorocanstva  bas kao i nekad.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 23:18:10 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini

+1 Smile

O Alex vratio si se Smile
Ipak je ovaj forum nabolji, zar ne Smile

(Gore napisano je sažetak koje priče)?
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 23:19:31 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia Luvmya 520
Kako zamisljas da neko dokaze da to nisu ostaci Isusa Hrista, ako su ostaci iz tog perioda ?
Zdravorazumni ljudi koji su napravili film ne tvrde da su ti ostaci dokaz da je to Isus Hrist, oni su jednostavno zeleli da pokazu sta je otkriveno u toj grobnici.
Tako da se od ljudi koji bi zeleli da dokazu da to nisu ostaci Isusa Hrista to i ne ocekuje.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Gledao sam davno dokumentarac, nije nesto kao cajtgajst vec nerpistrastan dokumentarac
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Bosch ima centrifugu
Ma iskopace njega Billy (Python prim prev) - nista se vi nebrinite
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 

+1 Smile

Slobodan sam skoro svake druge nedelje  po sedam dana ovih nekoliko meseci ,bastu to jest dvoriste sam sredio ,
sad se samo igram sa klincom ,crtam ,pisem i kuvam lepa jela i lutam po prodavnicama a kad mali zaspe eto me na bureku ,twiteru ili face book .

Nije sazetak jedne price radi se o Vise prica Arijada, vise Prica ,zavisi koliko ti je veliko interesovanje ..
Ne ocekuj da ti neko samo nesto kaze za nista ,jer to nisi zasluzila ,moras sama da istrazujes .
moras da istrazujes i da upotpunjavas visedimenzionalni mozaik i polako gradis piramidu .
Primera radi ....
Prvo odgledaj Cameronov film imas ga na You tube ,pa citaj Bibliju kako je Marija zatrudnela ,pa citaj malo o Jevrejskim obicajima i oplodjivanjem perom ,pa odi malo do medicinskog web sajta i pogledaj kako razliciti tip himena izgleda i zbog cega svaki od njih ima mali otvor sa strane koji omugucuje pravilnu menstruaciju ,
pa pogledaj History Chanel "Ko je bio Isus "i u kojim se delovima sveta pojavljivao covek slican njemu ,
 pa prosetaj do National Geographic web sajta, Pa pogledaj koliko su daleko otisli sa kloniranjem i skupljanjem DNA u New Scientist pa onda pogledaj koliko kosta kloniranje na primer tvog kucnog ljubimca u Juznoj Koreji ,Kini ili USA.
Pa pogledaj kad ,kako je osnovano ono tajno nacisticko udruzenje i sta je bio njihov cilj .
Pa pogjedaj fotografije egzibicije u Njujorku i ko je tamo sve prisustvovao ,
pa pogledaj neke ljude koji prirodno imaju neke paranormalne sposobnosti ,
Pa posto one nisu nasledne,jednostavno ,neophodna je kopija originala ,kao najbolja moguca stvar
pa razmisli da li postoji hriscanskih  religioznih denominacija koji imaju zemlju i pare i finansija ,
poput Katolika ili Mormona
i sta bi znacilo za njihovu crkvu povratak mesaje koji bi likom,karakternim osobinama i sposobnostima bio ravan originalu ,a koji bi bio obrazovan i podlozan njihovim ucenjima .
Sta ti mislis o potencijalu takve osobe
Andjelak ili Djavolak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini

+1 Smile

Slobodan sam skoro svake druge nedelje  po sedam dana ovih nekoliko meseci ,bastu to jest dvoriste sam sredio ,
sad se samo igram sa klincom ,crtam ,pisem i kuvam lepa jela i lutam po prodavnicama a kad mali zaspe eto me na bureku ,twiteru ili face book .

Nije sazetak jedne price radi se o Vise prica Arijada, vise Prica ,zavisi koliko ti je veliko interesovanje ..
Ne ocekuj da ti neko samo nesto kaze za nista ,jer to nisi zasluzila ,moras sama da istrazujes .
moras da istrazujes i da upotpunjavas visedimenzionalni mozaik i polako gradis piramidu .
Primera radi ....
Prvo odgledaj Cameronov film imas ga na You tube ,pa citaj Bibliju kako je Marija zatrudnela ,pa citaj malo o Jevrejskim obicajima i oplodjivanjem perom ,pa odi malo do medicinskog web sajta i pogledaj kako razliciti tip himena izgleda i zbog cega svaki od njih ima mali otvor sa strane koji omugucuje pravilnu menstruaciju ,
pa pogledaj History Chanel "Ko je bio Isus "i u kojim se delovima sveta pojavljivao covek slican njemu ,
 pa prosetaj do National Geographic web sajta, Pa pogledaj koliko su daleko otisli sa kloniranjem i skupljanjem DNA u New Scientist pa onda pogledaj koliko kosta kloniranje na primer tvog kucnog ljubimca u Juznoj Koreji ,Kini ili USA.
Pa pogledaj kad ,kako je osnovano ono tajno nacisticko udruzenje i sta je bio njihov cilj .
Pa pogjedaj fotografije egzibicije u Njujorku i ko je tamo sve prisustvovao ,
pa pogledaj neke ljude koji prirodno imaju neke paranormalne sposobnosti ,
Pa posto one nisu nasledne,jednostavno ,neophodna je kopija originala ,kao najbolja moguca stvar
pa razmisli da li postoji hriscanskih  religioznih denominacija koji imaju zemlju i pare i finansija ,
poput Katolika ili Mormona
i sta bi znacilo za njihovu crkvu povratak mesaje koji bi likom,karakternim osobinama i sposobnostima bio ravan originalu ,a koji bi bio obrazovan i podlozan njihovim ucenjima .
Sta ti mislis o potencijalu takve osobe
Andjelak ili Djavolak

Lepo, reklo bi se da imaš divne aktivnosti. Nisam rekla zbog odsustva već zbog tvog komenara da si se ovde smorio i da ideš na neki drugi forum jer ovde nemaš sagovornike. Smile

Hvala na sažetom tekstu saveta, trudio si se čak da idu hronološki, koliko je to moguće.
S tim što lična spoznaja bira i lični put kojim će polako dolaziti do nekakvih rezultata u korist istine ili bar ikakve obaveštenosti na teme koje nas interesuju.
Nešto od toga sam prošla, nešto pročitala, nešto saznala na ovaj ili onaj način. Sve znači. I sve treba upotpuniti i logikom ili instiktom svrstati na pravo mesto.

Andjeo i Đavolak? Kako si ostavio sužen izbor, posle svega napisanog, sigurno nije ono prvo. Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 17:31:01 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Hvala ,
Uzivam u stvarima koje radim ,

Sto se tice foruma Pa stalno sam na Zombe Reasrch Centre i Above top secret.com kao i Armegedon on line,
Sto se tice facebooka tamo ili nisu uopste zainteresovani ili su jos vise zatucani i neiskreni sa svojim komentarima ,sve neki  padobranci koji nemaju stvarno nista da kazu vec pitaju samo neka glupa pitanja ,po neki put mi se cini kao da svi zive u nekakvom strahu i kao da su svi rezervisani ,a najgore od svega je sto kad zapocnes temu javljaju ti se ljudi koji o njoj neznaju nista ali znaju tebe iz privatnog zivota kolege ,porodica ili prijatelji  pa se osecaju duznim nesto da kazu .

Sto se tice Andjelka ili Djavolka to je samo metafora za ljudski karakter
Ja mislim da to niko nezna sta ce postati do samog trenutka iskusenja ili lomljenja .
Ali Mozda je prava istinska volja kod nekih ljudi jednostavno nezadrziva snaga prirode ,
i pre ili kasnije ce da izadje na povrsinu i uradi ono sto je ispravno ,
bez obzira kako je pogresno usmeravana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S

Дакле, хришћани су у праву јер је неко МОРАО да направи језеро.
Dakle ateisti su u pravu, neko je MORAO da izmisli boga. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.