Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prognostička astrologija ~ uslov za tumačenje minimum 50 poruka  (Pročitano 46908 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
evo za moju drugaricu. rodjena je 27. 8. 1995. u  2:45  u beogradu zanima je ljubav.

Zbog pozicije Meseca i Venere u znaku Device  osoba rodjena 27.08.1995. godine sklona je tome da previse analizira svoja osecanja, veliki je perfekcionista, u ljubavi se vise oslanja na racio a ne na srce. Privlace je muskarci koji su fizicki lepi i koji vode racuna o spoljasnjem izgledu. Pre braka imace dosta veza, uglavnom kratkih. Lako se zaljubi ali lako i razocara u osobu koju voli.

astrolog Vera Jovanovic
        kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ista pitanja koja budu postavljana u sve tri teme,gde tumače astrolozi, biće izbrisana.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

It's Better To Burn Out, Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 21158
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung neka dva..
Zanima me zdravlje u sledećih par meseci...pa i dalje   Smile  ako može i putovanja, ili selidba(maj, juni, juli, avgust i septembar).

Rođena sam u Ćupriji, 21.11.1969.godine, u 19:10h.

Hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zanima me zdravlje u sledećih par meseci...pa i dalje   Smile  ako može i putovanja, ili selidba(maj, juni, juli, avgust i septembar).

Rođena sam u Ćupriji, 21.11.1969.godine, u 19:10h.

Hvala! Smile

Vasi planovi za sledecu godinu tipa selidbe, putovanja itd. bice u drugom planu
jer cete i sami biti u vecim zastojima, bar sto se zdravstvnih problema tice- kicma,
bronhnije, pluca, okostavanje, povecana nervoza i losa komunikacija sa okolinom i najblizima se takodje moze ocekivati.
Cuvajte zeludac. Od aprila 2009. godine svakako krece mnogi bolji period pa cete postepeno postvljati stvari na svoje mesto vezano i za putovanja, kao i promenu
zivotne okoline (preseljenje).

astrolog Dragana Jovkovic
        kontakt telefon 0900/150-326 (sifra 77)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Da li neko može da mi pomogne? Trebala bih da obavim manju hirušku intervenciju u periodu od 15 do 25 novembra, sa totalnom anestezijom, pa bi mi značilo da znam kakvi su mi aspekti u tom periodu, i da li je neki od ovih dana naročito dobar ili naročito loš. Natalna karta mi se nalazi u indeksu na 29 strani. Posebno me brine kvadrat Neptuna i Sunca, pa ako neko zna više, bila bih jako zahvalna. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Da li neko može da mi pomogne? Trebala bih da obavim manju hirušku intervenciju u periodu od 15 do 25 novembra, sa totalnom anestezijom, pa bi mi značilo da znam kakvi su mi aspekti u tom periodu, i da li je neki od ovih dana naročito dobar ili naročito loš. Natalna karta mi se nalazi u indeksu na 29 strani. Posebno me brine kvadrat Neptuna i Sunca, pa ako neko zna više, bila bih jako zahvalna. Smile Smile Smile

Na zalost, niarw mi napisali kakva vrst intervencije je u pitanju, jer smatram da je to veoma vazna informacija za odredjivanje odgovarajuceg datuma. Na Vasem mestu ja bih odabrala 24.11. jer jedino tada Mesec hvata dobar aspekt sa Neptunom (tranzitnim) i ne ulazi u lose aspekte sa teskim planetama. Neka se operacija uradi do 18.45 h.

astrolog Vera Jovanovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovaj forum je od moje poslednje posete napredovao  Smile Smile (a ja u astrologiji Smile )
Nego,da postavim pitanje   Smile

Da li mi predstoji uspeh na posl.planu, tj. skolovanja (srednja muzicka skola), i upis fakulteta u inostranstvu-2009.godine? Da li mogu ocekivati neka javna prikazivanja, i priznanja, na tom polju, koje bi bile rezultat mog velikog rada?
Jos nesto, da li me ocekuju neka dogadjanja na ljubavnom planu u skorije vreme (jer ih do sada gotovo nije bilo)?
Karta mi je u indeksu.
Veliki pozdrav svim starim poznanicima sa foruma  Smile, i hvala unapred.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ovaj forum je od moje poslednje posete napredovao  Smile Smile (a ja u astrologiji Smile )
Nego,da postavim pitanje   Smile

Da li mi predstoji uspeh na posl.planu, tj. skolovanja (srednja muzicka skola), i upis fakulteta u inostranstvu-2009.godine? Da li mogu ocekivati neka javna prikazivanja, i priznanja, na tom polju, koje bi bile rezultat mog velikog rada?
Jos nesto, da li me ocekuju neka dogadjanja na ljubavnom planu u skorije vreme (jer ih do sada gotovo nije bilo)?
Karta mi je u indeksu.
Veliki pozdrav svim starim poznanicima sa foruma  Smile, i hvala unapred.

Postovana,,Sunce u prvoj kuci ,mesec  u  konjunkciji  sa plutom  i jupiter  u  desetoj  kuci uspeha i prestiza  daje  da  ce  osoba  biti javna i da  ce svoju  karijeru graditi  na tome,,Vama  jeste  bitna  naredna  godina i prolece  vam  vidim  da cete ici u inostranstvo,,Mislim po ovome sto se  vidi  da cete  i  ostati tamo  jer to i zelite..Ljubav- Imacete  novog partnera  nevidim  povratak  na staro ,,ovo je  osoba  koja je  blizu  vas i  vidim da cete  vase  prijateljstvo  pretvoriti u ljubav..Dobar  period  od  3.12.2008.

Astrolog i tarot tumac – Cvetkovic Darka   0900.150.316. shifra 19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Zanima me posao, nisam zaposlena trenutno, skoro sam zavrsila fax i upisala posdiplomske, trazim, trazim ali nista...  Smile
i ako nije problem, nesto vezano za ljubav, prije par nedelja sam izasla iz dugogodisnje veze (nadam se  Smile)
rodjena 14.12.1984. 12:45 h Kotor (moja karta je u indeksu)
hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zanima me posao, nisam zaposlena trenutno, skoro sam zavrsila fax i upisala posdiplomske, trazim, trazim ali nista...  Smile
i ako nije problem, nesto vezano za ljubav, prije par nedelja sam izasla iz dugogodisnje veze (nadam se  Smile)
rodjena 14.12.1984. 12:45 h Kotor (moja karta je u indeksu)
hvala unapred  Smile

U narednih mesec dana budite maksimalno aktivni po pitanju trazenja posla jer mozete imati uspeha. Decembar je prikazan kroz aspekte kao mesec promena. VI u natalnom horoskopu inace imate planetu uspeha u polju karijere sto ukazuje na srecu u poslu
i sansu da uvek budete na rukovodecim pozicijama.
LJubav - sledece godine definitivno upoznajete svog sudbinskog partnera sa kojim jednog dana ulazite i u ozbiljniju formu veze (zajednicki zivot, brak(

astrolog Vera Jovanovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.351 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.