Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesor u učionici obljubio dečaka preteći mu da će dobiti jedinicu  (Pročitano 14176 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@Bf Taman htedoh da ti napisem odgovor ali napisao si toliko gluposti u samo 2-3 recenice da sam se totalno zbunio na sta da ti odgovorim  Smile

ti si inache poznat na ovom forumu po svojoj nenadmashnoj pameti , pa te molim da je koristish za neshto pametnije , a ostavi mene da budem glup  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@Bf Ok, vidim da se ljutis pa aj malo da se raspravimo.

1.  Kakve veze imaju liberalne sredine sa gay populacijom? Mislis da gay postaje gay zbog drustva?
2. Zasto mislis da ih ima vise u liberalnim sredinama? Mislis da ih nema u ostatku sveta? Problem je sto u nekim sredinama ne smeju da pisnu pa postoji misljenje da ih nema a i ako pisnu polulegalno se ubijaju (khm Irak kao i vecina bliskog istoka).
3. Kakve veze ima priroda? Evo da primenim tvoju logiku: ubica je dobar covek jer da je los covek onda bi se priroda pobrinula za njega (nebi imao potomstvo)
4. Tvrdis da gay-evi nastaju zbog traumaticnih iskustava? Jel nastaju tako svi gay-evi i sta je sa onima koji su gay-evi a nisu imali traumaticno iskustvo? Kako su oni postali gay-evi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Одобравање или осуда нечега и те како има везе са процентом оних који би то евентуално радили, па шта год да је у питању...

Предложи некој држави да укине било какве казне за убиство, па види како ће се стање развијати..  Smile
А мене право да ти кажем боли... дал има у Србији и 5 милиона потенцијалних/мисаоних убица, педофила и манијака, ако се због закона, и потенцијалне казне само 5% њих усуди да своје мисли и оствари... Није да ме боли уво, волео бих да не постоји ниједан, али кад би наишли на одобравање, цифра би била неупоредиво већа...

Тако ме исто заболе и ако има три милиона латентних и свих осталих гејева, ако они не парадирају улицом, и ако се не ватају на седишту испред мене у аутобусу... Или да гледам чику како у парку милује девојчице и дечаке, или нешто десето...
Или ако морам свом детету да објашњавам како то да се два лика љубе на телевизији, или је чика обучен као тета, или нешто треће... У својој кући силуј и шпорет, ако те друштво осуђује зато што то радиш на улици, већа је шанса да ће мање њих то и да ради на улици..
Парадирај Београдом са дечком.. ако налетиш на неког "хулигана", може и глава да оде, тако да ћеш се двоумити... Али ако сви поред којих прођеш кажу -"Јао, како сладак пар", онда се свакако нећеш двоумити...

Како настају не знам... А либералност друштва умногоме утиче на слободе у глобалу, логично, јер то и значи, тако да је све транспарентно, и све се види... А ако ме убедиш да ће дете израсти у идентичну личност, па било шта да гледа на улици, у школи и телевизији, онда ок, ја сам луд... Заборави..И опет, понављам, кући се хефтајте колко оћете, мени то не смета, ваше право, исто као и да ставите нож на свој врат и повучете, ако то радите у јавности, онда ми смета..
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 22:02:49 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

1.  Kakve veze imaju liberalne sredine sa gay populacijom? Mislis da gay postaje gay zbog drustva?
2. Zasto mislis da ih ima vise u liberalnim sredinama? Mislis da ih nema u ostatku sveta? Problem je sto u nekim sredinama ne smeju da pisnu pa postoji misljenje da ih nema a i ako pisnu polulegalno se ubijaju (khm Irak kao i vecina bliskog istoka).
3. Kakve veze ima priroda? Evo da primenim tvoju logiku: ubica je dobar covek jer da je los covek onda bi se priroda pobrinula za njega (nebi imao potomstvo)
4. Tvrdis da gay-evi nastaju zbog traumaticnih iskustava? Jel nastaju tako svi gay-evi i sta je sa onima koji su gay-evi a nisu imali traumaticno iskustvo? Kako su oni postali gay-evi?

1. sredine koje dopushtaju slobodno shirenje raznih drushtvenih devijacija , sasvim logichno i postaju leglo takvih devijacija . ako je u jednoj sredini dozvoljeno (pa chak i pohvalno) da se vrshi homosexualna propaganda , logichno je da ce tu i biti najvishe zrtava te propagande .

2. lepo ti je opisan mehanizam kao se postaje peder (a slichno je i sa lezbejkama) . u sredinama gde je homosexualizam zabranjen , oni zarazeni chlanovi drushtva nemaju priliku da prenesu svoju bolest na druge - narochito ne na mlade chlanove drushtva .

3. sa stanovishtva prirode , ubistvo je mnogo manji greh nego homosexualizam . ubistvo je neka vrsta borbe ,a priroda ceni borbu . ubica je za prirodu losh samo ako je anti-socijalan ( razara drushtvo) . priroda je stvorila ljude da budu drushtvena bica , i zbog toga ljudi progone ubice (ali u isto vreme ubijaju u ratu) .

4 . u principu , homosexualci se mogu podeliti u 3 grupe :

- oni koji su naterani da to postanu drushtvenim uslovima (vecina)

- oni koji su to postali nenaslednim hormonskim poremecajima  

- oni koji su to postali zbog genetskih poremecaja (ovi su uglavnom trannsexualci)

prva grupa je najbrojnijja i kod njih nema nikakvih telesnih poremecaja koji uzrokuju homosexualizam .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@Gagijk Eno u Iraku i u dobrom delu bliskog istoka javno ih ubijaju, proteruju, drzava javno ohrabruju njihovo ubijanje, javno se objavljuju njihove adrese stanovanja, celukopno drustvo ih osudjuje i mrzi  itd. proteklih x godina pa nesto ne vidim da im se smanjuje broj. Nesto ne vidim tu vezu izmedju drustva i nastajanje gay-eva.

1. sredine koje dopushtaju slobodno shirenje raznih drushtvenih devijacija , sasvim logichno i postaju leglo takvih devijacija . ako je u jednoj sredini dozvoljeno (pa chak i pohvalno) da se vrshi homosexualna propaganda , logichno je da ce tu i biti najvishe zrtava te propagande .

2. lepo ti je opisan mehanizam kao se postaje peder (a slichno je i sa lezbejkama) . u sredinama gde je homosexualizam zabranjen , oni zarazeni chlanovi drushtva nemaju priliku da prenesu svoju bolest na druge - narochito ne na mlade chlanove drushtva .

3. sa stanovishtva prirode , ubistvo je mnogo manji greh nego homosexualizam . ubistvo je neka vrsta borbe ,a priroda ceni borbu . ubica je za prirodu losh samo ako je anti-socijalan ( razara drushtvo) . priroda je stvorila ljude da budu drushtvena bica , i zbog toga ljudi progone ubice (ali u isto vreme ubijaju u ratu) .

4 . u principu , homosexualci se mogu podeliti u 3 grupe :

- oni koji su naterani da to postanu drushtvenim uslovima (vecina)

- oni koji su to postali nenaslednim hormonskim poremecajima  

- oni koji su to postali zbog genetskih poremecaja (ovi su uglavnom trannsexualci)

prva grupa je najbrojnijja i kod njih nema nikakvih telesnih poremecaja koji uzrokuju homosexualizam .  

@Bf
1.Odgovor na prvu stavku sam vec napisao Gagijk-u. Po tvoj teoriji na bliskom istoku nebi trebao da postoji nijedan gay ali ipak ih ima konstantan broj (gle cuda).

2. Ok. Znaci u drzavama gde su gay-evi zabranjeni, gay-evi ne postoje?

3. Znaci tvrdis da priroda ima selektivnu samoregulaciju? Da nema usput i moral i crkvu kojoj se ona klanja? Salim se za ovo. Tvrdio si da homosexualizam nije genetski poremecaj. Ok, slazem se da nije nasledan ali si vec sam rekao da odredjena skupina gay-eva nastaje zbog genetskih poremecaja (vidi svoj odgovor pod 4, treci slucaj). Razjasni malo.
4. Za oslucaj pod 2 i 3 se apsolutno slazem (mada mi je pod 3 malo diskutabilan ali ok). Ostaje jos ovo pod jedan da prodiskutujemo. Ja iskreno ne vidim nikakvu vezu izmedju drustva i nastajanja homosexualizma. Jel imas neki konkretan primer da das ili da objasnis malo bolje sam mehanizam. Ok rekao si da neki nastaju "obljubom" starijih gay-eva ali ja ne vidim nikakvu ulogu drzave u tome jer drzava sankcionise takva dela.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 22:21:02 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Ово је кључан део, пошто сам мало додао :

Citat
Како настају не знам... А либералност друштва умногоме утиче на слободе у глобалу, логично, јер то и значи, тако да је све транспарентно, и све се види... А ако ме убедиш да ће дете израсти у идентичну личност, па било шта да гледа на улици, у школи и телевизији, онда ок, ја сам луд... Заборави...

Нисам присталица насиља, нити забране, али против јавних промоција и ескспонирања свакако јесам, усвајање деце да не помињем... "Ја имам тату, и још једног тату, али тај други тата је уједно и мама.."

IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@Gagijk I meni se gade svojim javnim exponiranjem fazonom: "Pogledajte me, vidite me, ja sam gay" kao i na celi koncept usvajanja dece ali nisam na to ciljao vec na vezu izmedju drustva i homosexualizma. Sta znam, kod nas su bile vec dve parade pa nisam postao gay. Vec kao klinja sam se lozio na devojke bez da mi je to neko rekao ili drzava odobrila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
@BF Jel svi pederi nastaju tako sto ih "obljubi" drugi gay ili postoje jos neki slucajevi?

Neka to prelazna bolest, sta cemo ako izbije neka epidemija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Bf ne možeš da budeš peder dok ti se ne digne na muškarca,a da bi ti se digao mora da postoji želja za seksom,a želju za seksom ne možeš nekome da usadiš,da ga ubediš i slično,ne možeš nekome da usadiš šta mu je privlačno,kome su osobe istog pola privlačne to ne može ništa da izmeni,možeš svaki dan da mu dovodiš najbolje ribe,i ništa,isto važi i za heteroseksualce. Smile

Pa verovatno ima pedera koje saleću ribe,neki poznati likovi,ili nebitno,lep čovek i ribama se svijda,a on peder,pa kako,kako u jednom momentu ne popuusti,pa da prestane da bude peder. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Zato ima manje žena pedera. Kako god okreneš opet treba nešto da se gurne unutra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.