Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesor u učionici obljubio dečaka preteći mu da će dobiti jedinicu  (Pročitano 14338 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
s'a u mitbustersima?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
s'a u mitbustersima?
Nisam 100 posto siguran gde sam gledao,ali mislim da su oni u pitanju.

Dokazali su da auto ne možeš da pkvariš kao u filmovima,sipaš šećer on krene i posle pa rkiometara mu zariba motor,nema šanse,prvo zato što prolazi kroz filter,a drugo,većina se sleže na dnu rezervoara tako da pumpa i ne vuče šećer. Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 13:29:45 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ko je kome popušio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 6630, valjda
Profesor ucheniku...

Izgleda profesor bukvalno shvatio kad mu je klinac rekao: Ti cesh meni keca, e mozesh da mi popushish...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
s'a u mitbustersima?
Nisam 100 posto siguran gde sam gledao,ali mislim da su oni u pitanju.

Dokazali su da auto ne možeš da pkvariš kao u filmovima,sipaš šećer on krene i posle pa rkiometara mu zariba motor,nema šanse,prvo zato što prolazi kroz filter,a drugo,većina se sleže na dnu rezervoara tako da pumpa i ne vuče šećer. Smile

pa dobro, mozda on ne zna ko ni ja da ne moz tako da sjebe motor. pospem secerom deo oko poklopca, pola kile po podu, a ostatak onako otvoren ostavim pored kola. Ijao koja bi panika nastala kad bi vido... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 6630, valjda
Jbte, na koji nachin ste doshli od pushenja profesora ucheniku do mithbastersa (koji btw toliko ochiglednih stvari preskachu...)
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Pedagozi sve češće pedofili
Goddamnit bitchfuck  Smile

Pa zar nisu culi za onaj vic" Koja je razlika izmedju pedofila i pedagoga"  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Jako je prosto zashtiti se: nikad ne ostajesh sam sa uchenikom, nikad mu ne trazish BJ da bi dobio dvojku ili 200 jura kako bi podigao sebi standard jer primash platu koju realno ne zaradjujesh...

Dobro, ako "relano" ne zaradjuje, ukinuti skole pa rasteretiti budzet   Smile

meni ovo uopšte ne liči na istinitu optužbu. Više mi liči na laž pakosnog klinca koji ima keca

Sto je zakljucavao vrata dok je bio sam sa ucenikom, u cemu su mogli to da ih ometaju ukoliko neko udje  Smile

da izvinete meni neverovatno zvuci da musko dete od 15 godina (znaci nije to klinac vise) dozvoljava profanu da mu pusi onu stvar  Smile

kako mi to prvo vaspitavamo decu? pa valjda naucis dete da dohvati prvu mocugu, stolicu, ili pesnicom da ga unakazi ...

Pa sada mozda je dete iz "dobre" familije gde ga ceka mocuga, stolica, pesnica ako donese keca iz skole  Smile

Pedagozi sve češće pedofili

Ovo me podseti na razliku izmedju pedagoga i pedofila:
Pedofili vole decu  Smile
Izgleda je ova razlika sve manja  Smile

* APRIL 2009. - Protiv profesora fizičkog vaspitanja M. S. iz Srednje škole "Nikola Tesla" u Boljevcu, tri učenice podnele su krivičnu prijavu zbog seksualnog uznemiravanja. Devojčice su tvrdile da ih je profesor, na skoro svim časovima, dodirivao po intimnim delovima tela dok ih je "pridržavao" tokom vežbanja.

Uvek je ovo klishe sa profesorom fizickog  Smile
Al najbolje je jos uvek biti domar u zenskom internatu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Mali, ako ne popravis ocenu, popusicu ti, a znas da imam karijes na trojci.  Smile

Učenik tvrdi da ga je nastavnik seksualno zlostavljao u školi

Učenik prvog razreda Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin" u Novom Sadu juče je u svom ponovnom iskazu pred advokatom i zamenikom tužioca potvrdio da ga je profesor geografije R. R. (27) zaključao u učionicu i seksualno zlostavljao! Profesor je negirao ove optužbe i rekao da je učenik sve izmislio.

Skandal... Elektrotehnička škola „Mihajlo Pupin" u Novom Sadu

Sagovornik Pressa iz istrage kaže da je učenik ispričao da mu je nastavnik R. R. pripretio da će ga istući i zaključiti mu jedinicu iz predmeta na kraju godine, ukoliko ne uradi ono što mu je naredio.

- Profesor se sumnjiči da je naterao mladića da svuče pantalone, kako bi ga seksualno zlostavljao. Incident se dogodio prošle srede, nakon čega se dečak požalio ocu, koji je ceo slučaj prijavio policiji - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, profesor R. R. je u ovoj školi zaposlen od 2006. godine. On je u školu došao kao odličan student koji je fakultet završio pre roka, dok je povoljna okolnost bila što i njegova majka radi kao sekretar u školi „Mihajlo Pupin".

- R. R. je studirao manje od četiri godine sa dobrim ocenama i ta činjenica donela mu je stalan posao. Međutim, i praksa škole je da prvenstvo u zapošljavanju imaju, kako učenici škole tako i deca zaposlenih. R. R. nikada nije pokazivao znake nasilnog ponašanja, nit je bilo pritužbi učenika - priča izvor Pressa, koji je želeo da ostane anoniman. Direktor Elektrotehničke škole Milan Vukobrat nije želeo da komentariše ovaj incident dok traje istraga.

Učenici Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin" kažu da za vreme dok im je R. R. držao časove nisu čuli da je neko od drugova imao pritužbe za zlostavljanje.

- On jeste bio malo čudan, ali niko od mojih drugara nije pričao da je imao nekih problema s njim - rekao je jedan od maturanata.

Prilikom standardnog pregleda pre zapošljavanja u obrazovnoj ustanovi radi se i procena sposobnosti kod psihologa i neuropsihijatra. Dr Olesja Nedić, načelnica Službe za zdravstvenu zaštitu radnika, objašnjava da jedan test ne može pokazati da li je osoba sklona pedofiliji.

- Svako mora da prođe preglede, ali je zaista teško dokazati da je neko sklon pedofiliji na osnovu jedne posete lekaru. Ipak, psiholog, ako primeti nešto sumnjivo, može signalizirati neuropsihijatru da zatraži dodatne preglede. Direktori imaju pravo da šalju zaposlene na vanredne preglede, ako posumnjaju da se nešto čudno dešava - dodaje Nedićeva.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Mozda je tako i faks zavrsio pre roka  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.