Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesor srpskog polomio noz zeni jer je hranila kuce  (Pročitano 4990 puta)
20. Jun 2017, 14:07:12
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
NASILNI NASTAVNIK SRPSKOG Rekao mi je: "Zadaviću te" i sekund kasnije gušila sam se U SVOJOJ KRVI

Mirjana Đ.
Foto: Milan Mitrović / RAS Srbija Mirjana Đ.

Naime, Mirjana Đ. (42) iz Mladenovca prijavila je policiji da je prekjuče oko 20 sati napao ovaj pedagog iz Mladenovca jer mu je smetalo što hrani lokalno kuče kod zgrade.

Ona kaže da ju je komšija napao bez razloga pred njenim sedmogodišnjim sinom i da je jedva izvukla živu glavu.

- Najpre me je verbalno napao u garaži naše zgrade kada sam sa sinom pošla po vodu. Nije mi dao uđem na vrata moje garaže, optužujući me da pravim đubre. Mislio je na malo kuče, koje ja i komšije iz zgrade hranimo, ali njemu i njegovoj ženi to smeta. Rekao mi je da ne smem više to da radim i počeo da mi ide prstima ka očima. Nacrtao je liniju i zapretio da ne smem preko nje da iznosim bilo šta. Videla sam još tada da će da me udari, pa sam otključala garažu i sina ugurala unutra. Međutim, od napada je odustao jer su komšije iz zgrade čule viku i upozoravale ga da će zvati policiju - priča Mirjana Đ..

Ona sa sinom od sedam i ćerkicom od 12 godina živi sprat iznad Šćekića.

Pravi košmar za ovu ženu usledio je petanest minuta kasnije, na stepeništu zgrade.

- Sreo me je na stepeništu zagrade i rekao mi: „Ja ću tebe i da zadavim!”, a ja nisam stigala ništa da kažem. On je onda skočio na mene i počeo da me davi. Uhvatio me je obema rukama za vrat i davio me, i davio. Gubila sam vazduh i mislila sam da će da me uguši. Kada je video da sam ošamućena, udario me je pesnicom u lice, a onda mi nabio glavu u pločice na stepeništu. Moj sin je sve to gledao, vrištao i pobegao. Gušila me je krv i počela sam da bežim kod komšija, dozivajući upomoć. Međutim, on je uleteo za mnom unutra, ali su ga komšije izbacile - priča Mirjana Đ., kojoj je nakon napada ukazana pomoć na Urgentnom centru u Beogradu.

Kuče zbog kojeg je napadnuta Mirjana Đ. u Mladenovcu
Foto: Privatna arhiva Kuče zbog kojeg je napadnuta Mirjana Đ. u Mladenovcu

Mirjani Đ. je u Urgentnom centru konstatovan nagnječenje nosa, duboka rasekotina posred čela, kao i nagnječenje vrata. Oko vrata nosi šancovanu kragnu i ima oderotine na kolenima.

- U teškom sam šoku jer ne mogu da verujem da jedan pedagog, koji vaspitava decu, to tadi - kaže Mirjana Đ., koja se oporavlja kod kuće.

Policija je izvršila uviđaj, a kako saznaje "Blic" po naredbi tužilaštva, protiv Šćekića je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Gušio učenika u školi!
Milorada Šćekića su policiji prijavili roditelji učenika jer je, kako su naveli, 3. decembra 2013. napao, davio i udarao glavu o zid tada trinaestogodišnjem učeniku sedmog razreda J. J. u O.Š. „Sveti Sava” u Mladenovcu. Više od 70 roditelja napisalo je u pismu da je nastavnik bio iznerviran gestom jednom osmaka, pa je u hodniku iz čista mira nasrnuo na učenika J. J., a potom i u učionici, pred celim odeljenjem. Zgrabio ga je za duks i pretio: „Majmunčino nevaspitana, skote bezobrazni! Sad ću, bre, da ti iščupam jabučicu!” Uhvatio ga je za gušu, udarajući mu glavu o zid. Incident je pokušao da spreči školski psiholog, koji je ušao u panici u učionicu i rekao mu: „Kolega, smirite se”, na šta je nastavnik Šćekić povikao: „Neću da se smirim. Radije ću robijati nego ovaj skot da živi”, opisali su u pismu potpisnici peticije i naveli da je to do tada bio već treći izliv besa u školi.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Шта дочека честита кућа Шћекића.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Немој да се зајебаваш са оваквим стварима. Мене је тренер каратеа када сам имао 7 година шутнуо и раскрварио јер сам се смејао на тренингу. После десет година сам прочитао да је по занимању дипломирани психолог. Прошле године га провлачили по новинама, био оптужен за обљубу неке девојчице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Овај је гарант члан СНС-а Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
quote]Мене је тренер каратеа када сам имао 7 година шутнуо и раскрварио јер сам се смејао на тренингу.
Citat

karate je inace sport pun kontakta..i treneri obavezno uce polaznike skole
da pri svakom udarcu ostvare kontakt
jer to na takmicenjima donosi poene... Smile

jbg ja kad sam bio mali i trenirao karate.... Smile
moj sad vec dugio pokojni trener .
kad bi neko opstvario kontakt ...poslao bi ga da trci po sali do kraja treninga
i zabranio bi mu da trenira sa kolektivom najamnje 5 treninga i slao nas je da sami treniramo okrenuti ka zidu....
i nije bilo veceg ponizenja od toga....

najpre jer kontakt u karateu moze da znaci i kraj borbe...
i onda pola godine skupih priprema i visok nivo pripremljenosti ..vjestine i znanja...te sati i sati klupskog rada...gube svaki smisao....
ali to je bilo nekad davno..... sredinom ili krajem sedamdesetih godina....

ali eto vas su treneri sutirali do krvi...i to kad ste bili mali sedmogodisnjaci....

sto se tice nasilnika iz teme....sta reci...blentovina kao i svaka druga blentovina..i to nema nikakve veze sa strukom...
drustvenim miljeoom ...itd...
blentovina je blentovina....

ali 'opametice se'.... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2017, 20:30:53 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Немој да се зајебаваш са оваквим стварима. Мене је тренер каратеа када сам имао 7 година шутнуо и раскрварио јер сам се смејао на тренингу. После десет година сам прочитао да је по занимању дипломирани психолог. Прошле године га провлачили по новинама, био оптужен за обљубу неке девојчице.

Razlika pedofila i pedagoga da ovaj prvi voli decu, a ovaj je izgleda oboje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Свашта ту има. Па Бранко Коцкица је први проваљен да презире децу и има барем 150 људи на форумима и сајтовима који тврде да су били на снимању емисија и да се Бранко драо на њих или и третирао их као говна. Чист бизнис. А овамо, као, љубитељ деце, дечије позориште, образовни програм за децу и слично.

А што се тиче овог мог тренера, замисли колико јако требаш некога шутнути у цеваницу да му потекне крв. Нисам могао да ходам нормално данима после, имао сам огромну рану. Највише ме је запрепастило што сам на Новостима или тако неком сајту прочитао у коментарима, када је изашао овај скандал са девојчицом, као, "Ееее, када би се прочуло све што је он радио...".

Поента је иста и за овог, човек има историју дављења других. Али нека, шта фали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
i ne treba bas jako...koza na celu i sljepocnicama  i cjevanicama je najtanja
i cesto i pri slucajnim i najmanjim udarcima o tvrd predmet - lako puca...

ali i dalje smatram da malo lagis..
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Pa i slepoocnica je dosta vitalan deo glave i mislim recimo da ne valja tu lupati nekog tek tako bez veze, a pogotovo odrasli malu decu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.